Mina tankar inför V75 ifrån Romme 27/2 » 22 feb. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 ifrån Romme 27/2

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt igen?

✅ Vill rikta ett stort tack till er som hört av sig och tackat för tipsen osv. det värmer enormt mycket och gör att det bara blir roligare och roligare att delge mina tankar och funderingar. Mina andelar hittar ni genom att eller längre ner i analysen.

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

8 Tullibardine Boe står verkligen på tur för en seger och den bör väl komma i vilken start som helst nu kan tyckas. Men spåret blev inte det man kanske hade önskat sig denna gång och finns risk för strul. Ska räknas tidigt på sin kapacitet och höga kunskap! 

2 She’s Ready är ingen bluff och man står för den ena fina prestationen efter den andra för tillfället. Besitter en jäkla skalle och har nu fyra raka segrar i bagaget. Spår två i volten skickar dock en del frågetecken ifrån min sida?

7 Artful Deimos kan vara den tidiga ledaren och väl där kan den bli riktigt intressant då det snackas om att gasa hela vägen?

V75-2

13 B.W.Rune är en otroligt hård herre som besitter en rejäl styrka. Trivs på distansen och är en befogad favorit i detta kallblodslopp. Dock är det lite minus med voltstart och frågan är vart man landar? Vann senast mot främste utmanaren.

10 Roli Eld är såklart främsta utmanaren på pappret och det hela ser på förhand ut att kunna bli en duell mellan dessa två hittills nämnda. Här är man även ute efter en revansch efter senast, då man blev slagen kort före mål av just min tipsetta. 

11 Bellfaks vill jag nämna om man letar vidare bakom dessa två tidigare nämnda och denna hingst är inte mycket sämre en övriga, när man väl fungerar. Har nu årsdebuten avklarad och det på ett positivt sett.

V75-3

7 Disco Volante ska återigen ut denna lördag och blir även denna gång favorit. Nu har man dock tävlat aningen ojämnt kan jag tycka och insatsen förra veckan var inte bra alls. Troligtvis missgynnades man av banan, så man ska inte lägga alltför stor vikt i just den insatsen. Nu ser det ut att bli något bättre bana, och då luktar det såklart spets och slut. Distansen är stora plus och taktiken stenklar, men ha koll på banan!   

5 Hazard Boko måste med där bakom och detta är en ruggigt startsnabb häst som mycket väl kan vara ledaren av loppet. Hästen öppnade 1,03,0 första 200m på Solvalla 17/2 (1640:2 auto) och 1,04,1 första 200m 6/1 (2140:8 auto) och väl i tät så biter det alltid bra. Per Lennartssons stjärna har även 2-0 i inbördes möten med favoriten! 

Super Zantos är verkligen värd ett hedersomnämnande och hästen står på tur för seger. Kan det vara miljonsmällen i omgången denna gång?  

V75-4

5 D.Day Zet har nu två raka segrar på imponerande vis ifrån ledningen och till denna start ser det upplagt ut för samma melodi såhär på förhand. Hästen är obesegrad i två starter Romme och stoltserar med hela nio pallplatser på tio starter i karriären. Imponerande facit!! 

3 Zeolit varnade jag kvar kraftigt för senast och spikades på några system, men tyvärr blev det galopp för Jari Åkerfeldts stjärna redan ifrån start och segerchansen var borta. Dock stod man för en ruggig avslutning och tog upp det mesta av tappet ifrån start och slutade på en godkänd femteplats. Jag sa till mig själv då att -"Nästa gång vinner han", och nu är vi ju där, haha! Magnus A Djuse får nu chansen i sulkyn istället, vilket ska bli hyperintressant förstås och hästen är ruggigt snabb bakom bilen. Kommer utmana om tät och skulle ekipaget lyckas, så har man fått körorder. Stallet lyser av optimism och det ska såklart tas med respekt! 

12 Global Above All är en av det bättre hästarna i fältet, men utgångsläget blev det sämsta tyvärr. Ska räknas på kapacitet, men kan få problem med att komma in i matchen.

V75-5

5 Algot Zonett ser ut att bli omgångens megalampa såhär på förhand och visst är det befogat? Senast höll man tappert utvändigt om ledaren och blev knappt slagen den gången och utvecklingen har gått kraftigt uppåt i vinter. Distansen är stora plus denna gång, men risk finns att ekipaget får gå i dödens hela vägen? 

3 Global Undecided går mot verkliga toppformen och insatsen senast bakom Hazard Boko var ruggig! Claes Sjöström är en otroligt vass kusk i mina ögon och ekipaget gynnas av den långa distansen. 

Donners Am får heller ej glömmas bort och kommer från en fin seger senast. Stallet låter ej slagna på förhand och hästen ser ruggigt fin ut för dagen! 

V75-6

4 Donna Leonora ska räknas tidigt här om man lyckas komma iväg bra ifrån sitt spår fyra i volten. Senast stod man för en rejäl avslutning som tvåa och kommer vara förbättrad rapporterar stallet. 

1 Pappajonnys Ilse har fått det smaskiga utgångsläget på framvolten och känns oerhört intressant nu. Ledningen är i sikte och där ska det ställas klockan av självaste Örjan Kihlström denna gång. Kan det räcka? 

13 Lyx Håleryd avslutar alltid vasst med rätt ryggresa och nu står hästen perfekt inne i loppet. Vinner när som helst! 

V75-7

5 Oxidizer visade verkligen prov på den fina kapacitet som man besitter vid V75-segern senast och insatsen var verkligen imponerande. Nu går man dock upp i klass och motståndet hårdnar därefter. Tycker ekipaget ser ut att bli lite väl hårt spelade denna gång och läge för gardering! 

2 Balotelli Crown måste räknas tidigt och denna fantastiska häst har nu lottats till ett perfekt utgångsläge. Hanna Forslin kör med gott självförtroende och lär bjuda upp till dans denna gång!

11 Mas Capacity är hästen som kommer bjudas in vid överpace och man avslutar nästan alltid vasst de gånger han inte galopperar.

Ready Doc nämner jag som värdehöjaren i avslutningen och får absolut inte nonchaleras. Nu blir det dessutom jänkarvagn på och det kommer ge effekt. SE UPP! 

Mina tips på Dagens Dubbel:

Raka:

Dagens Dubbel 1: 4 Donna Leonora

Dagens Dubbel 2: 2 Balotelli Crown

Kombinerade:

Dagens Dubbel 1: 1,4,13

Dagens Dubbel 2: 2,5,6,11

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.


Mina andelar:  Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

  Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

  Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

  Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

  Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

  Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips