Mina tankar inför V75 från Romme 14/11 » 12 nov. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 från Romme 14/11

Heeej där och välkommen in till mig

Dags att besöka Romme denna lördag och det är med god känsla vi kliver in i omgången. Det vankas superjackpott och över 60 miljoner ligger och väntar i potten. 

Vilken kväll vi fick under onsdagens V86 och vi fick äntligen utdelning på formen. Åttan hittar hem på Stenbergs Fräckis och över 3000kr/andel inkasserades på en insats av 100kr! FANTASTISKT

Tack till er som hörde av er och tackade och tror på mig, det värmer otroligt mycket.

Vill passa på att slå ett slag för mina sidospel här på travstugan som jag lämnar inför V75 eller V86.

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

10 Kryptonite Hannover är favoriten i inledningen och en häst som är väldigt lovande. Står lite halvtaskigt till ifrån spår 10, men besitter kapaciteten för att runda samtliga ändå. Vann senast ifrån liknande upplägg.

6 Gandalf Jaam är ruggigt startsnabb och ser ut att bli den tidiga ledaren i min bok. Väl där säljer man sig dyrt och har två raka från den positionen. 

8 Digital Literacy kan jag heller inte blunda för. Formen är på topp för dagen och man står på tur för seger. Örjan är tillbaka i vagnen och hästen står bra till i loppet. Trots spår åtta så håller jag ekipaget högt och bli inte förvånade om vi får skrika ”Örjan ifrån början” även denna lördag!

Avd 2 -

7 Joyful Trix visade prov på fina farter i sin avslutning senast och det tog jag självklart till mig. Nu rycker man samtliga skor för första gången i karriären och det tror jag kommer göra gott. Hästen trivs med Örjan och min tipsetta i loppet.

11 Laleh Pellini är favoriten i nuläget och ekipaget jag tänkt dubbla mitt system med. Björn Goops fina dam stoltserar med två raka segrar och det på imponerande vis. Senast gick man en urstark slutrunda och såg smällfin ut. Tror dessa två jag nämner höjer sig mot övriga och låset är ett faktum!

Avd 3 -

3 Very Kronos är omgångens megalampa och i nuläget streckad på över 70%. Givetvis helt befogat sätt till kapacitet och kunnande, men är det bara att spika? Ja, på ett mindre system absolut, men nu vankas det superjackpott och då vill jag försöka vara lite ”wild and crazy”. För motbud det finns det.

1 Mindyourvalue W.F. är oerhört tidig i min bok. Spåret blev perfekt och man lär serveras en smaskig resa. Har en grym statistik härifrån som man ej får blunda för och med tanke på storfavoritens lite osäkra stil så lär chansen komma under loppet anser jag. Hästen är ruggigt stark och gynnas av distansen. Var beredda på ett rafflande upplopp!

5 Antonio Trot besitter även den kapacitet att vara med i striden och vi såg senast i onsdags på V86 att stall Nurmos form verkligen håller i sig. Två lopp i kroppen nu efter lite vila och senast satt man fast kvar med rubb och stubb. Det tillåts inte denna gång och hästen lär få strecka ut. 

Avd 4

7 He’s Marvelous rankar jag etta i detta stayerlopp och även ett tänkbart spikförslag. Senast vann man över samma distans på ett övertygande vis och hästen agerar jämt och säkert med en jädra inställning. Björn Goop är en mästare i dessa lopp och jag tror man har mycket god chans att ta hem detta lopp till väldigt spelvärd procent.

5 Vikens Dome besitter styrka utan dess like och gynnas såklart av distansen. Senast vann man tämligen enkelt efter att ha fått överta ledningen efter halva loppet. Lite ossäker i aktionen emellanåt gör att jag rankar ner den, men kunnande finns och ska med vid gardering. 

1 Amiral ska även den med vid gardering och står verkligen intressant till ifrån ett perfekt utgångsläge. Man öppnar snabbt och läR vara ledaren av loppet, sen är frågan hur man väljer det taktiska när frågorna väl ställs ifrån övriga? Har vunnit ifrån detta utgångsläge förut och även på distansen. Ej borta! 

Avd 5 

7 Island Life är ett av omgångens roligare streck och en riktigt kul tipsetta. Besitter ruggig kapacitet för klassen och jag varnade även för detta ekipage i tidigare starter. Senast hamnade man fel på det och fick en jobbig resa, men gick ändå i mål fullt godkänt. Kommer slå till när som helst och då vill vi ha betalt!

1 Reigning Moon lär serveras en perfekt resa härifrån och har ett stort kunnande. Senast så avslutade man riktigt vasst som trea och med den urblåsaren i kroppen så lär man vara på hugget nu för en triumf.

4 Final Dream öppnar alltid sylvasst och kommer få en fin resa härifrån. Senast vann man den tunga vägen, men formen är fortsatt uppåt och stallet är optimistiska. 

Avd 6

2 Dream Creation lottades till ett smaskigt utgångsläge denna gång och med insatsen senast på näthinnan så är det en given förstahäst för mig. Hästen är distansgynnad och med Örjan tillbaka i vagnen så ser uppgiften tilltalande ut. 

3 Oxidizer kommer ifrån formtoppade David Perssons stall och hästen har verkligen hittat rätt i sin nya regi. Tre raka segrar med barfotabalans och senast vann man väldigt enkelt med sparade krafter kvar. 

9 Global Weather är en riktig segermaskin med hela sex segrar på tio starter, riktigt imponerande. Trivs i främre träffen och jag tror samt hoppas att Magnus försöker avancera i tidigt skede för att hitta en vettig position. Då finns kunnandet och till smaskiga 3% måste man räknas. 

Avd 7 -

5 Van Gogh Z.S. är solklar förstahäst hos mig och ett givet spikförslag. Denna Italienska skönhet visade härliga resurser senast när man fullföljde som tvåa utvändigt om ledaren. En riktig vinnarhäst med över hälften av segrar i sina starter. 

2 Global Tailwind är spännande här med Örjan upp för första gången. Oerhört kapabel och två lopp i kroppen nu gör att man är på gång på allvar. Kommer serveras en fin resa och ska räknas tidigt.

6 Counterfighter står perfekt inne här och faktum är att detta kan vara sista starten i brons för Marcus Lindgrens stjärna. Man höll bra som tvåa i sin senaste start och hästen är i ruggigt toppslag för dagen. Behöver klaff men är en rolig smällkaramell för att nå jackpotten!

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 2 Dream Creation

DD2: 5 Van Gogh Z.S.

Kombinerade:

DD1: 1,2,3,4,5,9

DD2: 5 Van Gogh Z.S.

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna tar hand om veckans andra V64, igår var inte min spik i sista som bäst tyvärr. Idag tar vi nya tag och jag tycker bästa spiken finns i ... Läs travtips

Det är verkligen ingen enkel omgång vi har framför oss på tisdagen från Eskilstuna. I avslutningen är det bra klass på fältet men jag tar ... Läs travtips

Sommarvärmen har äntligen kommit, vi har Jackpots både på V86 och V75 samt nerräkningen till Elitloppet är i full gång…Känns som det här kommer bli ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Bjerke och Solvalla och som ... Läs travtips