Mina tankar inför V75 ifrån Örebro 1/5 » 26 apr. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 ifrån Örebro 1/5

Dags att besöka Örebro denna härliga lördag och vilka lopp vi har att se fram emot!

✅ Vill rikta ett stort tack till er som hört av sig och tackat för tipsen osv. det värmer enormt mycket och gör att det bara blir roligare och roligare att delge mina tankar och funderingar. Mina andelar hittar ni genom att KLICKA HÄR eller längre ner i analysen

Ni har väl inte missat att jag även släpper sidospel varje onsdag och lördag till omgångarna där vi har enorm form för dagen? ✅

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

10 Eddy West är en riktigt roligt tipsetta i inledningen av denna omgång och hästen besitter hög kapacitet. Man är dessutom anmäld barfota runt om för första gången och det är såklart väldigt intressant. Toppform för dagen! 3 Sato har även den toppform för dagen och kommer med två raka segrar i bagaget. Kevin Oscarsson får fortsatt förtroendet i vagnen och dessa två stod för en fin insats senast. 11 Mcgarret vurmar jag alltid för och kommer fortsätta göra detta. Går alltid hela vägen och besitter en ruggig avslutning på loppen. Trivs barfota! 5 Four Guys Dream ska gå med vanlig vagn denna gång då det är voltstart och det anser jag vara minus. Inte sylvass ifrån start heller, rankas ner!

V75-2

Vi nåddes tidigare i veckan av det tragiska beskedet på Farlander Am och mina tankar går till kretsen kring hästen! 

Efter den trista strykningen så kommer topphästen 6 Seismic Wave att bli monsterfavorit och såklart är det befogat och tänkbart spikförslag. Hästen har endast förlorat två av elva starter i Sverige och Timo Nurmos rapporterar att hästen är i bra slag för dagen. Ekipaget är obesegrat på Örebro och det är stor chans att man leder detta från start till mål! Bank i nuläget trots den höga procenten. Där bakom är såklart värdet väldigt högt och se upp med framförallt 3 Merritt som stod för en stark avslutning som fyra från köposition senast och gången innan de gick man i mål med väldigt mycket sparat.

V75-3

Ett av omgångens jämnaste lopp vankas här och det är ruggiga ston som ställs emot varandra.1 Global Benefit ser ut att kunna vara den tidiga ledaren av loppet och väl där säljer hon sig dyrt. Barfota runt om är det anmält och det i så fall för första gången. Kan bli väldigt svårfångad och rolig tipsetta till låg procent. 8 Zante Grif kommer ifrån en stark insats senast och ska räknas där bakom och likaså 4 Erin Zet som vann på ett bra sätt och besitter fin inställning. Dock knepigt utgångsläge! 15 Beauty Wind blir även den betrodd och ska räknas trots sitt något bökiga utgångsläge. Trivs ypperligt med tränaren Björn Goop i vagnen. Vi streckar på!

V75-4

Här hittar vi ett av dagens öppnaste lopp hos mig, om man ej spikar favoriten och min roller får täcka så länge plånboken håller. Det är lägsta klassen och som jag ser det så har dom bästa hästarna fått det tråkigaste utgångslägena. 9 Halo Am är den tidiga favoriten och denne spikade jag i senaste starten. Man stod då för en fantastisk insats och flög lågt över upploppet efter en bra styrning signerat Max Karlsson. Visst kan detta vara en bra spik i ett superöppet lopp för intrycket gick ej stt klaga på senast, men då jag har mina singelstreck färdiga så väljer jag som sagt att måla på. 12 Versace Face är nog den hästen som är mest gynnad av distansen och besitter en hög kapacitet. Örjan Kihlström har aldrig missat pallen med hästen som stoltserar med hela fyra segrar och tre andraplatser på sina åtta starter. 10 Max Håleryd stod även den för en imponerande insats senast och trivs ypperligt med Björn Goop i vagnen! 5 Cherry Oh Baby kan vara det roligaste strecket och ekipaget är väl värda en etta i raden efter flera imponerande insatser på slutet utan att få sätta nosen först. Gasglade Åke Lindblom har lottats till ett bra utgångsläge och trots hästen gör debut på distansen så räds man inte uppgiften rapporterar man. Senast så fullföljde hon starkt efter att ha gått i tredjespår hela sista varvet och inför uppgiften denna lördag så är taktiken stenklar. Hästen är ruskigt explosiv när bilen släpper och det är ledningen som är målet, väl där så är hon effektiv och leder länge!

V75-5

7 Chiru är en befogad favorit i detta klass I lopp och hästen har visat vassa fartresurser tidigare. Senast var det årsdebut och Jorma Kontio serverade då hästen ett perfekt lopp och man var helt överlägsen den gången. Dock finns det risk denna gång för en hård öppning som kan komma att kosta tillslut och då blir man såklart sårbar. 6 Mandela Zon förtjänar verkligen en etta i raden och den kan mycket väl komma i denna start. Nu är man anmäld barfota runt om vilket i så fall vore för första gången. En annan häst som är spännande till denna start är starke 5 Certainly som även den är anmäld barfota runt om. Endast 5% i skrivande stund är på tok för lite och varning utfärdas. Vi streckar på även här och jagar miljonsmäll!

V75-6

5 Very Kronos är favoriten i avdelning sex och hästen visade oerhört formintryck senast i sin årsdebut som stark tvåa bakom Who’s Who. Lottades till ett perfekt utgångsläge och lär siktas emot tätpositionen. Väl där blir Svante Båths stjärna svårslagen och tänkbart spikförslag. Får vi se en rosa biljett vid målgång i så fall? Dock finns det saker som kan göra så det häxar för storfavoriten och då blir man som sagt sårbar. 7 Chapuy är inte känd för att ta det easy ifrån start och Åke Lindblom lär gasa omgående på hemmaplan. Detta skulle röra om rejält i planerna för favoriten och det öppnar såklart upp loppet. 11 Floris Baldwin visade fina takter igen senast, efter att ha gått ner lite i form innan dess. Intrycket då gillade jag och gynnas av tempo på loppet. 1 Sorbet var väldigt blek senast och inte visat mycket hittills i år. Hur är statusen? Kapacitet finns om man är som man ska och farlig att nonchalera. Och vad kan en barfotadansande 4 Evaluate med en formtoppad Björn Goop i vagnen utgöra?

V75-7

10 Moni Viking är en häst jag fullkomligt älskar och som jag skriver ut här som omgångens bästa spik i skrivande stund. Äntligen är han tillbaka i Sverige och nu i ett topplopp över tre varv. Näst Senast var ekipaget ute i styrkeprovet Prix de Paris och man slutade då trea och ifjol gick hästen bland annat segrande ur Harper Hanovers lopp efter en överlägsen insats. Som jag ser på loppet, så är detta en straffspark utan målvakt och sådana lägen missar sällan långloppsspecialisten Björn Goop

Mina tips på Dagens Dubbel:

Raka:

Dagens Dubbel 1: 5 Very Kronos

Dagens Dubbel 2: 10 Moni Viking

Kombinerade:

Dagens Dubbel 1: 1,3,4,5

Dagens Dubbel 2: 10 Moni Viking

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.


Mina andelar:


   Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

   Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips