Mina tankar inför V75 ifrån Mantorp 5/6 » 31 maj | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 ifrån Mantorp 5/6

Dags att besöka min hemmabana Mantorp denna härliga lördag och känslan är fantastisk inför denna omgång!

✅ Vill rikta ett stort tack till er som hört av sig och tackat för tipsen osv. det värmer enormt mycket och gör att det bara blir roligare och roligare att delge mina tankar och funderingar. Mina andelar hittar ni genom att KLICKA HÄR eller längre ner i analysen

Ni har väl inte missat att jag även släpper sidospel varje onsdag och lördag till omgångarna där vi har enorm form för dagen? ✅

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

Bronsdivisionen inleder denna omgång och på förhand ser det upplagt ut för ruggigt kapable 7 Sato. Formen är verkligen på topp för dagen och insatsen näst senast som trea bakom Eddy West, trots en startgunga, samt seger senast på ett enkelt sätt gör att stallet andas optimism inför denna start. Per Lennartsson får styra skutan vid denna start och det är såklart stora plus. Siktet är inställt på tidig ledning för att sedan dirigera loppet hela vägen och vid felfri avgång så ser jag det fullt möjligt och ett tänkbart spikförslag. Letar man gardering så får man ej glömma bort pansarvagnen 11 Bordeaux S. som tyvärr missgynnas en hel del av voltstart, men kommer från en imponerande seger och trivs med kusken. 3 Totti Face har nu tre raka andraplatser i bagaget och är oerhört stark kuse som går hela vägen. Gynnas dock inte av distansen och hade nog gärna tagit ett varv till på loppet! 2 Amerindienne är högkapabel när travet väl fungerar och ska räknas tidigt bakom favoriten. Spännande med Örjan Kihlström för första gången och härifrån kommer man serveras en fin resa. 

V75-2

Klass II stundar i den andra avdelningen och vi möts utav omgångens största favorit i skrivande stund och det i Nederländske 3 Edens Boy. Denna tuffa häst har verkligen rätt inställning i loppen och var i sin senaste start storfavorit mot Venture Capital, som övertygade stort på Solvalla så sent som i lördags. Jag tycker detta ser ut som en lämplig uppgift på förhand och lyckas Jaap Van Rijn med styrningen så sitter man verkligen i förarsätet. 7 Howdy Quick och 12 Tetons Nikkis Man är främst bakom vid gardering och dessa två kusar besitter båda två en enorm styrka och kommer dra fördel av den långa distansen i detta lopp. 4 Max Håleryd var ej tom senast när galoppen kom och gången före det så visade man prov på enorm kapacitet efter att ha segrat trots en tung resa. 10 The Primerose är jäkligt fin den också och stoltserar med fyra segrar på sina sju starter i karriären, men samtliga av dessa segrar har tagits ifrån spets och gynnas ej av spårlotten! 

V75-3

Gulddivisionen stundar i den tredje avdelningen och en ganska öppen sådan såhär på förhand där mycket avgörs redan i startmomentet. 4 Short In Cash håller jag som etta i rankingen och hästen kommer ifrån ett väldigt tufft lopp senast, där man höll otroligt bra. Björn Goop upp i sulkyn denna gång är stora plus och skulle man få spets här så tror jag detta är en bra spik i omgången. Dock finns det ett scenario i att 2 Stoletheshow håller upp och tänker köra i ledningen och då krävs det att man tar fram målarpenseln. Här gäller det som sagt att lyssna på intervjuer och förhandssnacket för att kunna bena ut frågorna men vill fortsatt nämna hästar som 1 Antonio Trot som säkert vunnit med fritt i tid bakom Missle Hill och hästen gynnas av distansen denna gång. 8 Handsome Brad vurmar jag alltid för i mina analyser och som den såg ut senast! Kommer göra ett försök ifrån start för att nå spets trots spår långt ut på vingen! En eller många!

V75-4

11 Lipstick Tooma är ute efter sen snabb revansch i denna start efter att ej ha kunnat stå emot tuffe Algot Zonett senast, vilket ledde till att sju raka segrar innebar en andraplats i raden. Man ska ändå inte ta ifrån insatsen som gjordes den gången och hästen höll bra ändå och hade blivit svårslagen här med framspår. Nu ser uppgiften lite jobbigare ut och det är inte så lätt att runda fält på Mantorps snabba sommarbana. 4 Cactus prenumererar på fina insatser för tillfället och blir allt bättre och bättre för varje start och måste med på kupongen. 5 Call Me Brodda kommer från en imponerande seger senast på ett enkelt sätt och lyckas Stefan Persson ta sig till ledningen och dom får dämpa tempot så kan hon bli svårfångad. 7 Whelk och 8 Alhambra Mail förtjänar även dom ett omnämnande och kommer från fina insatser båda två. 4 Karamell Hill gynnas av att få gå barfota runt om igen och nu med lopp i kroppen efter lite vila så ska man räknas. Gör sällan dåliga insatser för Björn Goop

V75-5

Omgångens största favorit 4 Zorro Wind selas ut i detta Klass I lopp över kort distans och insatsen under Elitloppshelgen visade prov på ruggig kapacitet efter att ha krossat Laradja Vrijthout från dödens. Spännande att se hur hästen hanterar täta starter och man ska ta med sig att hästen ser lite lite speciell ut i stilen. 5 Aragorn As tycker jag inte förtjänar att vara streckad på så lite procent jämfört med favoriten och i mina ögon är man nog inte så mycket sämre rent kapacitetsmässigt. Dock inte lika startsnabb och riskerar ett tyngre lopp, men givet motbud. 9 Bara du Chene gynnas kraftigt vid hårt tempo som jag tror det kan komma att bli och hästen kommer med ruggig form för dagen. 7 Reven Dejavu ska få bike bakom sig för första gången och ruskigt spännande med Erik Adielsson i sulkyn denna gång! 

V75-6

Fyraåringslopp är det dags för här och ett väldigt öppet sådant tycker jag efter att kulltopparna 8 Önas Prince och 11 Mister Hercules hade en enorm otur i spårlottningen. Båda dessa kusar har tagit större delen av deras segrar ifrån tätpositionen och frågan är hur taktiken blir i detta lopp? 8 Önas Prince stoltserar med fina fem raka segrar och får en Amerikansk sulky bakom sig denna gång och kommer från seger i Kungapokalens final senast. 11 Mister Hercules besitter ett enormt brett register och gör fina lopp, men som tidigare nämnt så är man än effektivare ifrån tätpositionen och kan bli svårt att lösa uppgiften på en snabb sommarbana! Dock har han 3/7 ifrån bakspår på distansen så kunskap finns. 7 Selected News håller jag väldigt högt här och en häst som verkligen är oöm för positioner och som vann på bra sätt senast. Den finske kriterievinnaren 5 Sahara Jaeburn gör här årsdebut och ska bli oerhört intressant att se vart den står för dagen.1 Mr Mah Can är ruskigt startsnabb och tar nog täten om man vill det och hur långt kan det räcka om Rikard N Skoglund får feeling för att köra där?

V75-7

Dags att knyta ihop säcken för omgången och vi gör det via ett lopp i Silverdivisionen, där 1 Algot Zonett ser ut att kunna bli stor favorit efter att den på förhand värsta konkurrenten blivit struken. 1 Algot Zonett plockade som tidigare nämnt ner segermaskinen Lipstick Tooma från dödens senast och visade härlig form och styrka då. Dock lottades man till ett ruskigt svårt spår denna gång då hästen ej är så snabb ut och ledningen känns långt borta. Här garderar jag och gjag gör det främst genom högkapable 12 Viking Brodde som gick starkt efter att ha blivit störd till galopp senast och besitter en härlig kapacitet. 9 Alcide Roc var med i samma lopp den gången och avslutade duktigt som tvåa efter en tuff öppning och enligt stallet så kommer man med fin form efter det loppet i kroppen. 3 Gerry var fin in som trea senast och har nu två lopp i kroppen efter lång vila och formkurvan pekar uppåt. Räknas tidigt! 

Mina tips på Dagens Dubbel:

Raka:

Dagens Dubbel 1: 7 Selected News

Dagens Dubbel 2: 12 Viking Brodde

Kombinerade:

Dagens Dubbel 1: 7 Selected News

Dagens Dubbel 2: 1,9,12

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.


Mina andelar:


   Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

   Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

   Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips