Mina tankar inför V75 ifrån Gävle 17/10 » 15 okt. | Andreas Stenberg…

Mina tankar inför V75 ifrån Gävle 17/10

Heeej där och välkommen in till mig

Dags att besöka Gävle denna lördag och det är med god känsla vi kliver in i omgången. Återigen så var det Stenbergs Buffe som lyckades bäst i onsdags och sju rätt blev resultatet där. Tyvärr var utdelningen inget att nämna, men vi hade bud på fina slantar. Men så är det med trav och det bästa är att man snabbt kan få revansch. 

Vill även slå ett slag för mina sidospel här på travstugan som jag lämnar inför V75 eller V86. Nytt spel kommer även där till helgen!

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

11 Gardner Shaw är en segervan kuse som ej räds att gå den tunga vägen. Man besitter en grundkapacitet som räcker långt i detta fält, men dock ett litet minus att man ej kommer gå i jänkarvagn i denna start. Distansen trivs man annars på och i mina ögon en befogad favorit.

12 Speedy Tilly har verkligen hittat storformen och man ser ut att stortrivas i sin nya regi. I sin näst senaste start avslutade man sylvasst och rent utav flög över upploppet. Det tog man till sig då och det fullkomligt skrek nästgångare då. Det visade sig vara helt rätt för starten efter visae hästen att det ej var någon bluff utan Per Lennartsson lotsade ekipaget till seger. Nu ska Per återigen få styra och får man bara rätt resa under loppets tre varv så vet vi att det biter bra tillslut och måste räknas tidigt även denna gång!

4 Dream Creation har verkligen övertygat i sin nya regi och man kommer till tart med två raka segrar i bagaget. Går upp lite i klass, men med Örjan i vagnen så kan man absolut segerstrida här. 

Avd 2 -

14 Mily är en ruggigt stark dam som börjar visa allt mer form för dagen. Intrycket senast var magiskt och med det loppet i kroppen lär man vara förbättrad till denna start.  Chansen att runda samtliga här är stor och med ett självförtroende på topp så räds man inte motståndet. Det här kan bli en riktigt smaskig resa och den fräcke tror jag kan singelstrecka ekipaget till spelvärd procent.

5 Fixi Mearas kommer från en fin seger senast och och man såg ut att trivas enormt ifrån ledningen. Chansen att man kommer dit igen är stor då man har en av Sveriges vassaste voltstartskuskar i vagnen. 

15 Millie Millionare är ett klassigt sto som verkligen besitter kunskap för att runda detta fält. Dock tycker jag man inte visat upp några supertakter för dagen och räknas mer som en häst i mängden denna gång. 

Avd 3 -

3 Nairajah kommer ifrån två raka segrar ifrån ledningen och chansen till en repris tycker jag mig finnan i denna start med. Hästen ser ut att ha hittat sig själv i regi Johan Untersteiner och med ett perfekt utgångsläge denna gång och med formstarke Erik Adielsson i vagnen så tror jag att ett spets-slut scenario är mycket möjligt. 

8 Leave Your Sox On lottades till sämsta tänkbara utgångsläge, men trots det vågar jag inte riktigt räkna bort hästen helt. Till denna start får man dessutom på sig både en jänkarvagn samt att skorna flyger all världens väg och det är superintressant i mina ögon. Rent kapacitetsmässigt är man en av det bästa i fältet och trots ett knepigt spår åtta så är chansen stor ändå!

7 Global Agreement
kommer ifrån en insats som satte sig på näthinnan och man blir bättre för varje start. Måste räknas tidigt även här. 

Avd 4

15 Spikfaks vet verkligen hur man sätter nosen först och hästen går från samtliga positioner. En befogad favorit och ett tänkbart singelstreck. Men det finns en risk att det blir långt fram denna gång, så jag vacklar lite i hur jag kommer göra på kupongen. GIven utgångsetta är det i alla fall, men håll koll på intervjuerna. 

5 T.B.’s Tröllgutt är formkortet som kan leda detta lopp väldigt länge. Senast åkte man dit precis före linjen, vilket var väldigt tråkigt och revanschlusten är hög denna gång. Jag tror och hoppas att Torbjörn Jansson är offensiv hela vägen och att han ställt klockan i tät. DÅ kan det bli svårt att tugga ner denna hingst. 

10 S.T.C.C. Faksen visade senast att formen är på topp och med vasse Ulf Ohlsson så kan man få en perfekt resa ute i spåren. Givet motbud om man streckar vidare.

Avd 5 -

1 Milligan’s School lottades till det perfekta utgångsläget och en befogad favorit i denna gulddivision. Formen är på topp och chans till spets - slut är hög i denna start. Visst, det finns såklart startsnabba hästar utvändigt, men om scenariot blir en tappad ledning, så tror jag det löser sig ändå och till en helt okej procent i skrivande stund så är det ett spikfärslag från min sida. 

11 Heavy Sound är faktiskt mitt främsta motbud och det på grund av att det finns stor risk till en tokkörning ifrån start, vilket skulle bjuda in Kenneth Haugstads styrning på allvar. Det krävs dock att man höjer sig ytterligare en eller kanske två växlar, men den kapaciteten finns. Lär flyga lågt över upploppet och övriga får se upp där framme! 

6 Hachiko De Veluwe stoltserar med hela elva segrar på tretton starter och det ska alltid tas med respekt. Formen hos stall Nurmos är skyhög och även det tar vi med oss hit. I comebacken senast visade men återigen hur bra man är och till denna start lär hästen ej vara sämre. 

Avd 6

1 Born Unicorn kommer ifrån en imponerande comeback senast och visade ett glädjande intryck. Daniel Redén hade verkligen gjort i ordning sin nya stjärna och man såg att hästen redan trivdes i sin nya regi. Örjan Kihlström får chansen denna gång och det är såklart inga minus i pappret. Ruggigt bra häst och förvånad att man inte är favorit i nuläget.  

3 Indra´s Secret är ett ruggigt tufft sto med formen på ingång rejält. Robert Bergh har fint snurr på stallet och denna vackra Love You - avkomma ska verkligen tas med respekt här. Trivs på distansen!

6 Global Winner är riktigt svårbedömd och hästen har inte levt upp till förväntningarna hittills i sina tre starter. Men jag vet att det finns hög kunskap här och till nästan ospelad så är det ett roligt skrällbud. Roligt streck!  

Avd 7 -

1 Dom Perignon besitter en oerhört snabbhet som kan leds till spets och slut i den avslutande avdelningen. Hästen vann en silverfinal med samma förutsättningar så sent som i mars och med loppet i kroppen efter senaste comebacken så finns form och klass att leda hela vägen. Riktigt spelvärde i denna häst och en fräck chansspik?

5 Vagabond Bi fortsätter att överytga i sina starter och det gläds jag med. Senast stod man för en imponerande insats och segrade med hjälp av sitt stora grovjobb. David Persson hänger på jänkarvagnen återigen och utgångsläget blev smaskigt. 

3 Kick Off Classic står helrätt inne i klassen och givet motbud vid gardering. Hästen besitter hög kunskap och går ifrån samtliga positioner. Erik Adielsson vet vad han sitter upp på jag släpper aldrig detta ekipage. 

6 Mr Clayton J.F. skrällvann senast i V75-finalen och det efter en perfekt resa i rygg på ledaren. FOrmen är maxad och till denna start sitter Örjan upp istället för Per Lennartsson. Spännande utgångsläge och jag tror man sitter bra på det omgående för ytterligare en chans till seger och det till smaskig procent. 

4 My Dream Art är på topp för dagen och man fullföljde starkt senast hela vägen in i mål. Hästen lottades till perfekt utgångsläge denna gång och Nurmos rapporterar att hästen är i sitt livs form för dagen. Oskar J känner hästen mycket väl och jag tycker han är en spännande kusk för framtiden. 4% i skrivande stund och nu ska vi jaga storkovan! 

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 1 Born Unicorn

DD2: 1 Dom Perignon

Kombinerade:

DD1: 1 Born Unicorn

DD2: 3,4,5,6

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips