Mina tankar inför V75 ifrån Eskilstuna 7/11 » 5 nov. | Andreas…

Mina tankar inför V75 ifrån Eskilstuna 7/11

Heeej där och välkommen in till mig

Dags att besöka Eskilstuna denna lördag och det är med god känsla vi kliver in i omgången. Förra helgen lyckades jag hitta sjuan på Stenbergs Domperignon och lite över 3000kr/andel fick vi in. Formen fortsatte till onsdagen, där vi snuvade på riktigt stora pengar på Stenbergs Fräckis och Stenbergs Buffe. Sjuor slutade kalaset på tillslut och lite mer en 10x insatsen tillbaka på fräckisen samt lite mer en dubbla degen tillbaka på Buffén.

Tack till er som hörde av er och tackade och tror på mig, det värmer otroligt mycket.

Vill passa på att slå ett slag för mina sidospel här på travstugan som jag lämnar inför V75 eller V86.

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

7 Dwayne Zet är en otroligt vacker fyraåring som verkligen besitter 100% klass. Jag tycker man går ner en aning vad gäller motståndet och trots att man endast är fyra år och möter äldre hästar denna gång så är det en befogad favorit. Vanlig vagn denna gång är ett litet minus och sen måste man självklart ta med sig stallformen hos Stall Redén som även det är ett stort frågetecken? Men Örjan vet vad han sitter bakom i för häst och visst ser uppgiften normalt sett passande ut. Jag tror man sitter i tidig ledning och blir således hästen att slå. Örjan ifrån början?

4 Global Viscount är riktigt fin när man håller sig i rätt gångart och insatsen näst senast var oerhört bra, där gled först över linjen med krafter kvar. Senast strulade man till det för sig och man ska alltid vara vaksam efter sådana prestationer såklart. Men stallet låter nöjda och man lär vara med och utmana hela vägen vid felfri avgång.

10 Dark Roadster är det roligaste strecket i inledningen och känslan när man ser procenten är såklart att spelarna tappat bort den fullständigt! Hästen avslutar alltid vasst och med jämt tempo på loppet så lär man bjudas in i matchen på allvar. Kapacitet och kunnande finns så det blir över och jag blir inte ett dugg förvånad om man kniper segern här! SE UPP

Avd 2 -

7 Amorcer Levallo stoltserar med fyra raka segrar och är obesegrad barfota runt om, en balans man ska testa igen med i denna start. Nu går man upp lite i klass vad gäller motståndet, men oavsett vad så tror jag man är med och utmanar på allvar även här. Spännande nu är att man även testar jänkarvagn för första gången och hittar bara Ulf Ohlsson en vettig position från detta lite kluriga utgångsläge så blir man livsfarlig.

2 Pappajonnys Ilse är främste utmanare till min tipsetta och oerhört spännande med Björn Goop i vagnen denna gång. Jag tycker uppgiften ser minst sagt tilltalande ut och det lär blåsa till rejält när tussarna rycks på upploppet. 

5 Deal Done Zet måste såklart räknas på sin grundkapacitet och man har visat i tidigare starter att man har en vinnarskalle. Dock är som tidigare nämnt stallformen ett stort frågetecken och jag väljer att ranka ner ekipaget.

Avd 3 -

2 Mellby Free är det verkligen svårt att inte tycka om och i programmet står det spets och slut i mina ögon. Ifrån ledningen lär i alla fall Björn sälja sig dyrt och den förre Stochampionatsvinnaren kan få en behaglig resa hela vägen. Given tipsetta och spikförslag i nuläget! 

7 Hevin Boko är den första jag tänker på vid eventuellt favoritfall och denna stenhårda dam kommer ifrån en fantastisk insats senast. Mika Forss har fin form för dagen och är det något ekipage som klarar av att gå den tunga resan så är det denna stålkvinna. 

3 Racing Brodda besitter även hon råstyrka och kunskap och får heller ej glömmas bort vid gardering. Senast höll man farten bra och med det loppet i kroppen så lär man vara ett strå vassare här. 

Avd 4

4 Gazza B.R. gör en otroligt spännande utrustningsändring till denna start och man ska få dansa barfota runt om för allra första gången. Denna ändrin på en Love You häst brukar slå oerhört väl ut och det är en sak man ska ta till sig. Detta kan vara ett fräck spikförslag tack vare denna ändring och skulle man även nå ledningen så tror jag Björn rattar hem denna avdelning. 

9 Global Winner besitter en ruggig kapacitet och är väldigt distansgynnad här. Formen är stigande efter sin fina insats som trea senast och trots att året ej startat som man hade hoppats på ifrån stallet så finns det kunskap och styrka i denna femåring. Dock är spåret inte det allra sexigaste i volten och risk finns för strul, därför har jag svårt att köpa denne som favorit i nuläget och vi letar gardering.  

8 Zizou är hästen jag vill varna för och här låter det oerhört uppåt på ifrån stallet. Man tål distansen och är inte behov av någon speciell position. Henna Halme har en tendens att få Veijos hästar att flyga fram emellanåt och detta ekipage får en glömmas bort. Givet sidospel att landa topp tre och ser ut att kunna betala bra med denna häst på tvillingen med. SE UPP

Avd 5 -

6 In Royalty Boko gör väldigt sällan bort sig i loppen och man stoltserar med hela fyra segrar, tre andraplatser och tre tredjeplatser på elva starter hittils i år och bara det talar sitt tydliga språk enligt mig. Kapacitet finns det och efter att ha bockat av comebacken senast efter en liten vila så lär man vara vassare nu. Senast stod man för en fin avslutning och gled in som tvåa och hästen har visat att man gillar att tävla i Sverige. Detta sto är inte behov av någon position och jag ser även stor chans till att man kan blåsa till spets här. Oavsett vad så är det en fin dam som i mina ögon borde vara favorit. 

3 Rally Hans håller jag väldigt högt och är en häst jag tagit till mig. Man är van tuffare motstånd och det som alltid är bra med denna häst är att man alltid får ut max av "Hasse". Barfota runt om och jänkarvagn är anmält och från ett smaskigt utgångsläge så står ingen säker. 

10 Fonda Boko är det roliga strecket och kommer bjudas in rejält vid körning av loppet. Besitter fartresurser så räcker för att segerstrida och övriga får se upp när Torbjörn kastar loss på sista bortre lång! 

Avd 6

3 Vagabond Bi ser ut att bli omgångens överlägset största favorit och visst fasen är det befogat. Tränaren David Persson låter äckligt nöjd med hästen för dagen och utgångsläget kunde inte blivit mycket bättre. Är man lika bra som senast så tror jag inte någon bakom kan lugga henne på seger och för mig är detta en given spik i skrivande stund. Men måste erkänna att det såklart kittlar till i garderingsnerven...  

2 Coogan måste jag nämna som en utmanare till storfavoriten. Senast satt man fast med rubbet sparat och läget blev fint denna gång. Örjan upp igen denna gång och kanske kan man få ledningen och hur länge orkar man springa då? 

8 Ubiquarian Face lottades till ett skitspår tyvärr, men med rykta skor och med tanke på att man går ned i klass rätt rejält så kan detta såklart vara en miljonsmäll i omgången. Skulle favoriten komma bort så ser jag i alla fall inte detta som en omöjlighet. 

Avd 7 -

5 Global Welcome är en häst som besitter en ruggig kapacitet och en skyhög segerprocent. Senast så gick man i mål med krafter kvar och kom inte till sin rätt ifrån ett svårt utgångsläge på Örebro. Eller var det ett preparé inför denna start? ;) Med det loppet i kroppen och med ett fint startspår så tror jag Erik kommer landa i ett vettigt slagläge inför slutrundan. Till denna start ska man även få på sig en jänkarvagn och det är i så fall första gången i hästens karriär. Ekipaget är dessutom obesegrade på Eskilstuna!

6 Hachiko de Veluwe är en vinnarhäst som ser helfin ut för dagen. Möter stora delar av den Svenska Eliten denna gång, men med Nurmos stallform kontra hästens kunnande så ser jag inte det som en omöjlighet ändå. Man tål att göra jobbet.

10 Heavy Sound är hästen som gynnas vid tempo och sover inte Kenneth i vagnen när det är dags att skjuta till så lär man vara med på fotot denna gång. Står med tre raka tredjeplatser och är väl värd en seger efter dessa ruggiga avslutningar. Har en vass speed att tillgå och oerhört spelvärd. 

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 6 Vagabond Bi

DD2: 5 Global Welcome

Kombinerade:

DD1: 6 Vagabond Bi

DD2: 1,3,5,6,9,10

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips