Mina tankar inför V75 från Årjäng 17/7

Dags att besöka Årjäng denna härliga lördag som dagen till ära kryddas med en smaskig jackpott som vi ska sätta tänderna i!

MISSA INTE ATT JAG ÖPPNAR UPP STENBERGS DOMPERIGNON TILL DENNA JACKPOTT!

✅ Vill rikta ett stort tack till er som hört av sig och tackat för tipsen osv. det värmer enormt mycket och gör att det bara blir roligare och roligare att delge mina tankar och funderingar. Mina andelar hittar ni genom att KLICKA HÄR eller längre ner i analysen

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

11 Riptide R.D kommer till start med formen på topp och befogad favorit i nuläget. Gynnas av tempo och hittar man en bra rygg under slutvarvet så fäller man många. 1 Quite Special har även den fin form och har lottats till ett spännande utgångsläge. Här söks nog rygg på ledaren för att jaga luckan inför upploppet och hästen besitter en bra speed. 5 Upper Face satt fast med sparat senast och kommer vara förbättrad med det loppet i kroppen.

V75-2

8 Erv Zet gör alltid sitt i loppen och en befogad favorit i mitt tycke. Senast ryckte man alla skorna och det gav hästen en växel till. Örjan Kihlström borde vara offensiv omgående och då hästen står i för låg klass sett till sin kapacitet och kunnande så tror jag att man segerstrider oavsett position och ett spikförslag hos mig i skrivande stund. 5 Nomo ska få dansa barfota runt om för första gången och det tycker jag är intressant om man letar motbud. Kapacitet finns och hästen har varit fin vid segrarna på slutet. 
4 Cena ska även den räknas och man har agerat förbättrat på slutet vid barfotakörning samt bike. Kanske kommer Björn Goop få tidig ledning och bestämmer han sig för att köra där så kan det bli spännande. 

V75-3

9 Upstate Face har verkligen övertygat vid sena segrar och stoltserar nu med tre raka. Senast stod man för mycket jobb på egen hand och fortsätter han att prestera som på slutet så kan det mycket väl bli en fjärde raka! 6 Rotate fortsätter att göra det väldigt bra och fick nu ett fint läge. Läge för ledningen och då distansen ej ska vara några problem så kommer Björn Goop. 4 Born Unicorn mötte en för bra kuse senast, men det såg inte ut som han gick i mål helt tom ändå. Hästen tål att göra grovjobbet och har inga problem med distansen. Givet streck hos mig! 

V75-4

10 Ulvsåsen har rätt inställning i loppen och är ett läckert kallblod. Senast vann man på ett övertygande sätt och klarar att gå den tuffa vägen. Utvecklas hela tiden och kommer vara med på fotot.

4 Järvsömalla är ruskigt snabb i voltstart och på förhand luktar det tidig ledning för att sedan dirigera loppet. Örjan Kihlström upp denna gång är spännande.

1 Högeimsfax är min roliga idé i loppet och har fått ett fint läge denna gång. Barfota runt om är det anmält och med en fin resa på innersniffen för att få luckan tillslut kan vara grädden i omgången för dom stors slantarna! SE UPP! 

V75-5

2 Pacific Kingdom kommer från en oerhört läcker seger senast och kommer vara ännu mer förstärkt till denna start. Björn Goop upp och ryckta framskor blir det denna gång och här är känslan att man leder hela vägen från start till mål. Kul spik i nuläget i ett lopp som annars kräver en hel del streck! 

V75-6

7 Amazon Font är en rolig tipsetta och en ännu läckrare travare. Senast gick man under 1.12 sista varvet och slutade tvåa och hästen står för en ruggig avslutning i loppen. 8 Svecak Palema har nu debuten i Stall Goop avklarad och det gjordes på ett imponerande vis. Går upp lite i klass denna gång, men sett till kapacitet så ska man nog ändå vara favorit. Men som sagt, här garderar jag friskt! 13 Alfredo Sauce får ej nonchaleras från sitt springspår på tillägg och hästen håller fin form för dagen. Här blir man att räkna med om Mikael J Andersson prickar starten!

V75-7

4 Click Bait tror jag faktiskt sitter i tät här och det är i så fall väldigt loppavgörande. Från den positionen trivs man yoperligt och blir oerhört svårslagen. Loppet på förhand känns som det avgörs i starten och detta kan vara en tänkbar spik.
3 Missle Hill är främst emot gällande spetsstriden och skulle man lyckas med detta är man såklart segeraktuell. Rygg ledaren är positionen jag tror man får och då blir de såklart svårare. 2 Vernissage Grif gynnas kraftigt av körning i loppet då han tål att göra grovjobbet. Ska med vid ytterligare streck!

Mina tips på Dagens Dubbel:

Raka:

Dagens Dubbel 1: 7 Amazon Font

Dagens Dubbel 2: 4 Click Bait

Kombinerade:

Dagens Dubbel 1: 7,8,13

Dagens Dubbel 2: 4 Click Bait

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.


Mina andelar:


   Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

   Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

   Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

   DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

   Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

   Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips