Mina tankar inför V75 från Färjestad 18/9

Dags att besöka Färjestad denna härliga lördag och det ser på förhand ut att kunna bli en svårbenad omgång där stora summor ska fördelas!

✅ Vill rikta ett stort tack till er som hört av sig och tackat för tipsen osv. det värmer enormt mycket och gör att det bara blir roligare och roligare att delge mina tankar och funderingar. Mina andelar hittar ni genom att KLICKA HÄR eller längre ner i analysen

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

Ett riktigt roligt sprinterlopp inleder denna omgång och nu är det väl ändå dags för 1 Beartime att få sig en välförtjänt etta i raden? Som jag jagar denna kuse för tillfället och trots sin osäkerhet bakom startbilen så är detta en otroligt kapabel kuse. Given förstahäst hos mig, men det finns gott om motbud. En av mina andra favoritkusar gör äntligen årsdebut och det är ingen mindre en 5 Bo C. En oerhört kapabel häst som fick en fin sejour i Frankrike i fjol med tre segrar på sex starter och innan dess visade upp en enorm kapacitet i Sverige. Självklart frågetecken på formen men måste räknas tidigt sett till sin grundkapacitet. 7 Mas Capacity gör sällan bort sig i loppen och besitter även han en god kapacitet. Senast gick hästen i mål med sparade krafter som fyra, men det loppet jag värderar högre är andraplatsen bakom Admiral As i slutet av Augusti. 4 Önas Nougat är nog ledaren av loppet och väl där kommer Erik Adielsson ha fått körorder och ska gasa så länge lampan lyser hoppas jag. Då kan det bära frukt hela vägen och till under 10% är detta ett fynd. Formen på topp för dagen och stallet nöjda!

V75-2

Ett lopp i den lägsta klassen är det dags för nu och ett som vanligt öppet och svårlöst sådant. Ganska stor favorit i skrivande stund är 2 Mister K.O.Z. och mycket på grund av sina två imponerande segrar i följd. Hästen besitter en fin inställning i loppen och har ett fint facit på fem segrar under sina sju starter. Det man ska ta med sig är att det nu är anmält med vanlig vagn och inte den amerikanska och det är litet minus. 6 Blue Frontline är min tidiga utmanare och här har vi en kuse som suttit fast i två raka starter och är extremt sugen på att få trava ut ordentligt denna gång ifrån ett smaskigt utgångsläge. 5 Emperor ska räknas tidigt med bakom dessa två tidigare nämnda och stallet är optimistiska här. Björn Goop sitter upp för första gången på 9 Goes All Magic och det ska bli väldigt intressant. Hästen kommer från en fin seger senast efter en rykande avslutning och lär ej vara sämre med det loppet i kroppen!

V75-3

4 Missle Hill är min tidiga spik i omgången och hästen stod för en positiv insats senast, då det även var debut på lång distans för Daniel Redens kuse. Hästen avslutade snabbt den gången in som tvåa bakom J.J.Stich, som hade startat 40 meter före. Insatsen pekade på att formen sitter där och med andra förutsättningar denna gång så ser uppgiften väldigt tilltalande ut. Luktar tidig ledning eller ett lopp i ryggar härifrån och till 40% tycker jag det är fint värde. 3 Antonio Trot är faktiskt min främsta utmanare och hästen stod för en fantastisk avslutning senast som trea och detta är en vass spurtare som förtjänar en seger. Gynnas av tempo! 1 Disco Volante är väldigt svårbedömd, då hästen inte har startat på tre månader och jag tycker även distansen är frågetecken, då den är bättre på kort. 6 Gareth Boko är oerhört fin och kapabel och ska räknas vid ytterligare gardering. Tycker dock intrycket senast inte såg helt hundra ut och svårbedömd form för dagen där?

V75-4

Unionstayern är det dags för här och ett lopp över tre varv som på förhand ser ganska svarslöst ut. 6 Mystic Mom väljer jag att ranka överst såhär på förhand och här står hästen väldigt bra inne på pengarna. Senast så satt hästen fast med mängder sparat och från detta utgångsläge så ser uppgiften tilltalande ut. 4 Crazy First Love ska få dansa barfota runt om för andra gången i karriären till denna start och har nu två lopp i kroppen i sin nya regi Robert Bergh. 5 Ornello står ganska hårt inne, men ska laddas framåt här och såg riktigt fin ut senast, då man även vann ett liknande lopp. 12 Dream Builder gästar ifrån Norge och ska absolut inte nonchaleras här då hästen kan otroligt mycket. Likaså gäller Norges andra bidrag i loppet, 8 Orlando G.M. som alltid håller farten och är stark som en oxe!

V75-5

2 Bugatti Miles ser ut att bli omgångens megalampa och här har vi en kuse med ruggig kapacitet för klassen. Kommer från seger senast efter att ha rundat hela fältet sista 1200m i tredjespår. Dock galopperade han gången innan dess och frågan är hur upplägget blir denna gång? Till den höga procenten så måste jag chansa att gardera och gör det med en häst som verkligen imponerade på mig i dennes senaste start. 5 Loveexplosion H.C. är det jag syftar på och hur bra var den inte senast? Nu står hästen perfekt inne i loppet och given att dubbla loppet med!  

V75-6

Kallblodslopp är inte riktigt min melodi, men vilket läckert lopp vi ändå har att se fram emot på lördag. 5 Tangen Haap blir troligtvis favoriten i loppet och mycket tack vare dennes insats näst senast, då han slog självaste Månlykke A.M. Klasstravare som jag har ett väldigt gott öga till och Erik Adielsson upp för andra gången i karriären är smaskigt! 3 Åsruds Vilja är även hon en otroligt kapabel dam och var tillexempel tvåa bakom Odd Herakles i just detta lopp i fjol. Formen lite frågetecken för dagen, men hon besitter en enorm kapacitet och kunnande ändå för att utmana om segern. 4 Söndre Jerkeld vann Norskt mästerskap näst senast och spurtade fint i skymundan senast, ska räknas.  2 Kleppe Fanden kommer med två raka segrar ifrån ledningen i bagaget och ska räknas med formen på topp. Många kapabla kallblodshästar som ni märker och här streckar jag på!

V75-7

2 Oracle Tile väljer jag att spika i avslutningen i skrivande stund och detta är en häst som är för bra för klassen tycker jag. Distansen är inga bekymmer för denna starka häst som var jättefin via en enkel seger över tre varv senast. Nu lottades hästen till ett perfekt utgångsläge och som jag ser det så ska detta vara en toppchans. DOCK ska man ta med sig att hästen nu är tränarkörd av Kristian Malmin och senast så styrde Örjan Kihlström skutan på ett effektivt sätt. Malmin har inget superfacit på V75 i Sverige och det är väl det som kan vara darret på mina händer när jag singelstreckar. Letar man hästar bakom så blir detta lopp väldigt dyrt tycker jag, men måste varna för en riktig smällkaramell och det i 4 Hands Down D.E. som har toppform för dagen och vann faktiskt detta lopp i fjol!

Mitt tips på Dagens Dubbel:


Dagens Dubbel 1: 3,5

Dagens Dubbel 2: 2 Oracle Tile 

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.


Mina andelar:


   Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Jag tror vi får se en kall duell på Hagmyrens lunchtävlingar och bland annat årsdebuterar stostjärnan Bouillabaise! V4-1 Vi drar igång lunchen med ... Läs travtips

   V64 har ännu en jackpot med sig - lita på att det kan smälla till rejält! Det körs uppe i norr på Boden där loppen är jämna och bör ge bra betalt ... Läs travtips

   Det är lunchtrav även på fredagen och som vanligt är det V65 då som gäller. Spikförslagen är två löften!🔨 SPIKEN V65-4 Henrik Svensson har ... Läs travtips

   Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

   V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips

   Trippla V75-system in i lördags och innan dess mest inspelat i Sverige på V64 i fredags. Formen börjar verkligen hitta tillbaka och det passar ju ... Läs travtips