Mina tankar inför V75 25/5 på Solvalla » 24 maj | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 25/5 på Solvalla

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick startspåren blev allt ännu roligare. Efter min senaste analys fick jag mycket positiv respons och kommer faktiskt att fortsätta skriva mina analyser på det viset. Ännu roligare var att jag fick in Omgångens bästa spik, Omgångens lås och fick rätt i det stora avslaget på Urban Kronos som jag lämnade helt utanför systemet. 

Här ska det dock ej spillas tid för historia utan vi drar igång direkt med lördagens analys tycker jag.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd5

2140M Auto

3 Norton Commander låter det sådär äckligt bra om ifrån Conrad Lugauer. Stallformen är på topp och hästen är i fantastiskt bra skick rapporterar man. Man ska till denna start slänga på en jänkarvagn för allra första gången, allt för att den ska bli mer startsnabb. Värsta konkurrenten sitter i spår 1 i starten och kommer laddas för allt vad det går emot ledningen. Men man kommer ifrån galopp i senaste besöket och är inte helt hundra att lita på. Nae, jag tar ställning här och spikar Luguers stjärna, HELA VÄGEN CONNIE!

OMGÅNGENS Helgardering

Avd4

2140M Auto

Klass 2 är det dags för här och ett riktigt skrällopp tycker jag. Tycker favoriten i nuläget 5 Sato är en otroligt fin häst, men finns lite frågetecken där. Har hittat flera otroligt spelvärda hästar emot och en häst som 6 Dallas är just nu spelad till 1% och en måstehäst i mina ögon. Var jättefin vid vinsten senast och kommer avancera framåt direkt. 11 Arendelle besitter en oerhörd avslutning och skulle kunna få loppet kört i halsen här och runda många på slutvarvet. 7 Remarkable Feet till 6% med stall i form och två raka segrar? Nae, det här loppet helgarderar jag och håller tummarna för att någon av mina måstehästar sätter nosen först och får värdet att öka rejält!

OMGÅNGENS STORA AVSLAG

Avd2

2140M Volt

Här tycker jag faktiskt att Timo Nurmos Hankypanky Rubyred, är på tok för mycket spelad för tillfället. Man har varit helt okey i voltstart förut, men nu var det ett tag sen och svårt att sia om. Rent kapacitetsmässigt och resultatmässigt tycker jag att det är rätt favorit, men som sagt så är den alldeles för högt spelad och här vimlar det av härliga kantbollar som ska få värdet att skjuta i höjden. 

OMGÅNGENS LÅSNING

Avd3

2140M Auto

Dagens största favorit hittar vi här i 5 Vincero’ Gar och det är såklart befogat om man ser till tidigare resultat och prestationer. Från början var det här en tänkbar spik, men med tanke på Alessandros stallform med tveksamma resultat senaste veckorna så vågar jag inte lita på detta ekipage fullt ut. Jag väljer att dubbla i detta lopp och gör de med mitt stora miljondrag denna lördag, nämligen 4 Excalibur IT. Den finska stjärnan kommer från en oerhört imponerande insats på Vermo senast och det här är en ruggig häst. Har ni tillgång till arkiven ifrån Finland så rekommenderar jag er att ta en titt. Jag blir inte förvånad om Niko Jokela snuvar övriga på spets, för att sedan köra där hela vägen. Man ska eventuellt rycka bakskorna till denna start med vilket är riktigt intressant. Jag finner detta lås oerhört spelvärt och är storfavoriten lite sisådär i värmning och stallets form ej är till belåtenhet på lördag, ja! Då skulle detta till och med kunna vara en fräck spik...!? SE UPP!


Det var allt ifrån mig angående lördagens omgång och jag hoppas ni är med mig denna helg, då jag verkligen laddat för det här. Tillsammans ska vi få in härliga slantar inför de stora finalerna på söndag där Elitloppet 2019 står i full fokus! 

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Vill även slå ett slag för min kollega Micke här på stugan som har bra snurr på sina system och va otroligt nära i onsdags. Han är även på plats hela helgen på Valla och kommer ha otroligt mycket info att delge.

Det här ska bli en kanonhelg och TACK för att ni är med mig på resan, Tillsammans är vi starka.

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips