Mina tankar inför V64 ifrån Halmstad 23/11 » 20 nov. | Andreas…

Mina tankar inför V64 ifrån Halmstad 23/11

ÄNTLIGEN

Hej där och välkomna in till mig!

Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!

Jag har fått äran att göra debut direkt och även att få skriva en analys till denna omgång, vilket känns oerhört bra.

Lika bra att dra igång direkt medan järnet är varmt, eller vad säger ni?

Jag kommer spela en andel till att börja med och det i form av min välkände Stenbergs Fräckis. Andelen kommer att landa på 101kr och fördelas i 15 andelar. Jag tror detta kommer bli super och ni som följt denna andel på såväl V75 som V86 och GS75 vet att potentialen finns för riktigt stora pengar att dela på.

NU KÖR VI!

"Observera att denna analys görs tidigt och vissa ändringar kan förekomma"

Avd 1

15 Digital Crunch har gjort topplopp efter topplopp på slutet och trots ett tråkigt utgångsläge ska man räknas tidigt. Trivs på distansen och Hanna Lähderkorpi har bra snurr på stallet för dagen. Given tipsetta!

13 Jimpeto Joy stoltserar med hela nio segrar i karriären och visar en jäkla fin inställning i sina lopp. Till denna start flyger skorna all världens väg och det har hänt två gånger tidigare i karriären. Då visade man fin kapacitet utan att få vinna och känslan är att det lär ge bättre effekt denna gång. Victor Rosleff kör med gott självförtroende för dagen och kan få loppet här.

3 Osborn Trot har inte kommit till sin rätt i sin nya regi och det krävs förbättring för att jag ska fatta tycke för henne. Grundkapabel har man sett i tidigare starter och skulle Johan hitta rätt på denna valack så kommer dom lyckas längre fram. Nu landar det dock som en i mängden hos mig.

Avd 2

7 Neon Hagh är min troliga ledare av loppet och därifrån blir man hästen att slå. Senast vann man från samma position och då ifrån täten. Distansen kanske är i kortaste laget, men kunnande finns helt klart. Såklart en befogad favorit och spikförslag, men ska man ligga på 60%?

6 Vasco De Gama är en spännande häst till låg procent i skrivande stund och ett fräckt motbud om favoriten sviker. Senast så öppnade man raskt men släppte lite förvånansvärt, vilket ledde till tredje inner och hästen gick i mål med allt sparat. Nu hoppas och tror jag på en annan taktik.

11 Carotene körs av Hannah Gustafsson och det är en kusk jag tycker imponerat stort i sina starter. Förutsättningarna är såklart tuffa här med tanke på utgångsläget, men kommer man till härifrån så blir det spännande tillslut. 

Avd 3

10 Happy Celebration har inlett året strålande och man står verkligen på tur för en seger. Skulle kunna vara en spik i detta lopp och given tipsetta hos mig.

8 Appaloosa står även den på tur för att få vinna snart och gör det när som helst. Hästen har stått för fina prestationer efter varandra och trots ett klurigt spår åtta, så kommer man vara med i striden. 

3 Key Mom kanske kan vara den tidiga ledaren av loppet och då kan man leda länge. Besitter hög kunskap och kapacitet när man fungerar och spännande med Johan Untersteiner upp denna gång på hemmaplan. 

Avd 4

1 Stepping Spacegirl kommer ifrån en imponerande spetsseger senast och taktiken lär vara densamma denna gång. Dock agerar man väldigt ossäkert stundtals, men på ren kapacitet så är detta en befogad favorit och en spik för den som vill koppla grepp.

6 Ka Ching Bros låter det oerhört spännande ifrån stallet om och man gör nu debut i sin nya regi, Stall Lugauer. Har kikat in i arkiven och faktum är att hästen har imponerat på mig där. Riktigt spännande och hoppas man kommer fungera i Sverige. Stallet håller superform för dagen och det ska man ta i beaktning.

10 Honeybee Frö har gjort fina prestationer efter varandra men tyvärr ej fått sätta nosen först i sin karriär. Prenumererar på bronspengen och stora frågan är väl när man äntligen får vinna? Jag vill i alla fall inte sluta jaga ekipaget riktigt en och till 1% i skrivande stund är det ett givet miljondrag ifrån min sida. 

Avd 5

7 Tony Afrika är favoriten i loppet och till viss del kan jag förstå det, sett till kapacitet och kunnande. Dock är inte spår sju över kort det bästa och trots att hästen kan öppna riktigt snabbt, så kan resan bli tuff här. Skulle ledningen nås utan att det kostar allt för mycket så växer man såklart och detta skulle kunna vara en spik. Men som sagt, det får ej kosta för mycket!

1 It´s Time lär försöka hålla ut övriga ifrån start och ta sig till tät för att stanna där. Segrade därifrån för tre starter sedan på ett imponerande vis och Stefan Persson har fin kuskform för dagen. 

4 Callmesally är ytterligare ett bud ifrån ledningen och även här har vi en startsnabb kuse. Thomas Uhrberg hoppar upp denna gång och det är inte en man som viker sig i första taget. Det lär gå undan och den som når ledningen ifrån start sitter fint på det. 

Avd 6

12 M.T. Mighty Winner kommer till start med formen på topp. Spåret blev dessvärre inte det sexigaste och det krävs tempo på loppet för att man ska bjudas in. Men min känsla är att det kan bli det och då fäller man många på slutvarvet.

1 Fortune Mearas gör comeback efter en tids frånvaro och rapporterna är goda ifrån stallet, där man även gör debut i ny regi. Hästen öppnar vasst och är den troliga ledaren och således hästen att slå. Om formen finns där trots vilan, så tror jag att man kan bli svårtuggad. 

4 Dizzy River är smällkaramellen om man streckar vidare. Christoffer Eriksson lär köra ifrån start för att komma ner i ett vettigt slagläge och nu slänger han även på den Amerikanska jänkarvagnen. Helt ospelad i skrivande stund och det tycker jag är ytterst märkligt. SE UPP!

Dagens Dubbelförslag:

Raka

DD1: 1 It´s Time

DD2: 12 M.T. Mighty Winner

Garderade

DD1: 1,4,7

DD2: 1,4,12

Insats: Valfri

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips