Mina tankar inför kvällens V86 ifrån Vaggeryd » 9 juni | Andreas…

Mina tankar inför kvällens V86 ifrån Vaggeryd

Hallå där kära vänner!

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Vaggeryd och som vanligt ska det bli riktigt spännande och extremt roligt. Vi kommer bjudas på en extremt snabb bana ikväll och på Vaggeryd är det väldigt fördelaktigt att vara ekipagen i den främre träffen. 

Missa inte att spelstopp för V86 är 19:20 denna kväll

Vill rikta stora tack till er som tror på mig! Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt. Här är en artikel på Aftonbladet ifrån min miljonsuccé.

Mina andelar

OMGÅNGENS BÄSTA DRAG/SPIKFÖRSLAG

V86 -1

4 Maestro Crowe är stor favorit i inledningen och en befogad sådan i mina ögon. Hästen kommer ifrån en helt okey insats senast i Harpers Hanover, där man länge ledde loppet, men tillslut stumnade benen och man fick se sig slagen. "Mästarn" möter betydligt enklare motstånd denna gång och ska vara favorit och detta är ett tänkbart singelstreck trots den höga procenten. Siktet är inställt på tidig ledning och väl där ska det vara toppchans på Vaggeryds snabba sommarbana! 

Letar man garderingar bakom så får man ej missa 7 Hurricane Silas som funnit formen igen, men man ska ändå försöka ta in 20m på favoriten? 8 Racing Ribb förtjänar med ett omnämnande och denna häst klarar distansen väl även fast det ej är gynnsamt. Gynnas dock av tempo på loppet och Stall Kolgjini har form för dagen!

V82-2

7 Becker Grif är ytterligare en stor favorit i omgången och även här tycker jag faktiskt procenten sitter rätt och en befogad favorit. Insatsen senast var riktigt bra och man segrade tämligen enkelt den gången och då var det även mycket nytt på hästen vad gäller utrustningen som slog väl ut. Letar man skavanker så kan spåret vara lite väl långt ut på vingen och något frågetecken på distansen. Men stallet låter nöjda och detta ska ej vara några problem.  Jag ser detta som en bra spik i nuläget och dyker det inte upp något drastiskt så kör jag på!

V86-3

9 Knight Of Steel även här hittar vi en stark favorit och en kuse som nu har tagit två raka i ny regi. Dessa segrar har tagits både ifrån ledningen samt dödens och nu möter man ett behagligt motstånd. Jag tror ekipaget segerstrider från samtliga positioner och ska vara favorit. Dock är det första gången från bakspår och det finns en liten risk att det häxar och då måste vi försöka ta betalt. 

3 Nicois Du Gull är främst emot såhär på förhand och hästen visade klart bra intryck i comebacken senast. Gynnas av den korta distansen och kan vara ledaren av loppet.

1 Fantom Ima har ett lite halvlurigt läge, men besitter en del kunnande och snart kommer första segern för hästen. Lyckas Kevin Oscarsson landa i en bra rygg så blir man farlig med lucka och får ej nonchaleras helt!

V86-4

10 Namaste tillhör det bästa stona i kullen och besitter skyhög kapacitet när hon väl fungerar. Senast galopperade mot tuffa hästar men innan dess så stoltserade hon med tre raka segrar på imponerande vis. Litet fält är stora plus och hästen kan mycket väl runda samtliga!

2 Domingoa står bra inne i loppet och här lär det siktas mot ledningen för att sedan stanna där. Finns dock risk att man får körning om tät och då är hästen ej at lita på! Fint utgångsläge. 

7 Kailua Boko fick springspår och hästen emot tidigare nämnd om tätpositionen. Planen är i alla fall att köra i en eventuell ledning så länge lampan lyser. Formen är på topp för dagen och kommer från en imponerande seger ifrån dödens.

V86-5

12 Cash And Carry är bästa hästen i fältet anser jag och detta sto har verkligen inlett karriären strålande. Lottades dock till ett svårt spår och tränare samt körsven Anders Svanstedt ligger oerhört lågt. Jag tror man kommer sjunka en del på strecken och en given gardering ifrån mig.

2 Teton Britannica vill jag istället ranka upp och landar som tipsetta hos mig. Hästen är startsnabb och här ska det laddas för ledning. Hästen besitter fin kapacitet för klassen och kommer ifrån en fin insats senast och även segern 29/4 togs på ett bra sätt trots startgunga den gången.

6 T.Wall´s Joplin trivs ypperligt ifrån tätpositionen, där man tagit samtliga sina segrar. Formen är fortsatt på topp och hittar hon en vettig position så blir hon farlig! 

V86-6

3 Gaya De Pervenche fick ett bra utgångsläge och blir att räkna med ivid en ledning och felfritt lopp. Dock ser det inte allt för enkelt ut såhär på förhand och varning utfärdas.  

5 Nouba Mom ska bli ruggigt spännande att se denna gång då hon ska få tävla barfota runt om för första gången. Det gäller att Kevin Oscarsson lyckas hitta ner i en vettig position för då fäller dom många tillslut!

7 Alfredo Sauce är loppets luring och får ej glömmas bort vid gardering. Denna gedigna häst har starka avslutningar och gjorde en vass insats senast. Anmäld barfota runt om för första gången i karriären och slår det väl ut så fäller man många. Bortglömd!

V87-7

4 Amornero Roc ser ut att ha en vettig chans såhär på förhand och en befogad favorit. Detta är en riktig kanon och felfri så är detta en toppchans. Mika Forss trivs ypperligt bakom hästen kapacitet finns att segra från flera positioner. 

1 Morotai Degato är hästen som är värst emot som jag ser det och man kommer nog långt på ett lås här om man ej väljer att singelstrecka favoriten. Kan bli ledning denna gång och då det är kort distans på en snabb bana så kan man leda riktigt länge. 

V86-8

2 Bolt Kronos lottades till ett perfekt utgångsläge och ser ut att kunna landa i en fin position härifrån. Var fin senast med barfotabalans och ska fortsätta så även här. Gynnas av tempo på loppet!

3 Incredible Wine kommer ladda för ledningen, men det luktar körning och svar invändigt och då kan det bli tufft. Lyckas man dock nå den utan alltför hårt tempo så är detta hästen att slå, men tycker ändå att man är lite darrig. 

10 Unacerveza Broline får ej räknas bort här och blir det tempo på tillställningen och Johan Untersteiner hittar en bra rygg inför slutrundan så lägger man många konkurrenter på rygg sista 500m.


Mina andelar hittar ni HÄR

Dagens Dubbel:

Dagens Dubbel 1: 4 Amornero Roc

Dagens Dubbel 2: 2,10

Väl Mött
Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips