Mina tankar inför V75 från Gävle 21/8

Dags att besöka Gävle denna härliga lördag och denna omgång toppas med en smaskig jackpott.

Missa inte att nu på lördag öppnar jag upp min Stenbergs Domperignon igen och nu är det väl dags för storslam återigen? 

✅ Vill rikta ett stort tack till er som hört av sig och tackat för tipsen osv. det värmer enormt mycket och gör att det bara blir roligare och roligare att delge mina tankar och funderingar. Mina andelar hittar ni genom att KLICKA HÄR eller längre ner i analysen

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

Ett lopp i bronsdivisionen inleder denna jackpott-omgång, men det är tyvärr inget lopp som håller särskilt hög kvalité i mina ögon. 1 Tale Of Jacks väljer jag att ranka överst i nuläget och stor vikt i det är såklart startspåret. Lyckas Kaj Widell försvara ledningen så besitter hästen kapacitet till att leda hela vägen över den långa distansen. Insatsen senast var fullt godkänd och han avslutade mycket bra i den starten. 3 Gogobet Sisu är oerhört kapabel och skulle han tävla som jag vet han kan så är han bra för klassen. Dock är hästen väldigt ojämn i sina starter och det blandas och ges en hel del. 4 Don’t Be Weak visar fin form för dagen och detta är en väldigt jämn och säker kuse som gillar distansen.

V75-2

Det vankas E3-final över kort distans i den andra avdelningen och för att nå en plats till detta lopp så ska man ha hamnat bland de sex främsta i varje kval. Loppet håller ingen superhög klass kan jag tycka men alla lopp ska analyseras!  2 Francesco Jet imponerade i sitt kval när han vann tämligen enkelt utvändigt om ledaren. Lottades till ett smaskigt utgångsläge denna gång och given tipsetta samt spikförslag. 
Främste utmanaren på förhand sätter jag den andre försöksvinnaren 1 Ambrosius som. Hästen vann direkt i debuten för Björn Goop och besitter ett stort kunnande. Nämner även 7 Chipper Kronos som ska göra väldigt spännande utrustningsändringar till denna start!

V75-3

Ett oerhört svårlöst lopp i Gulddivisionen vankas och på förhand kan jag inte utnämna en solklar tipsetta. 4 Coin Perdu gjorde en ruggig insats näst senast, då man vann utvändigt om 9 Esprit Sisu över lång distans. Då tävlade hästen med skor! Nu senast gick man barfota runt om och även med en jänkarvagn och vilket intryck det var, en fröjd för travögat. Nu åker skorna på, men det är troligtvis en ytterst marginell skillnad. 5 Milliondollarrhyme kommer från en fin seger över den korta häcken och insatsen var riktigt bra. Nu vankas det lång distan och det är ej till hästens fördel, trots att han varit både etta och tvåa i SM över distansen. 11 Heavy Sound är smått bortlottad men han såg riktigt fin ut senast. Måste avancera tidigt tror jag för att ej köras bort. 1 Antonio Trot förtjänar en seger! 

V75-4

Klass II stundar och här är väl på pappret 9 Santos De Castella bästa hästen? Dock har segrarna tagits ifrån ledningen och nu är det även en liten comeback efter ca två månader. Formen? Jag väljer istället att lyfta fram stallkamraten 4 Lefty Gun som kan bli ruggigt farlig med Jorma Kontio i vagnen och om ledningen nås tidigt! 2 Sourire Frö fick inte chansen i tid i debuten i ny regi senast och jag tror man hade vunnit med luckan. Kan mycket väl få sin revansch nu. 11 Upside Face avslutar alltid ruggigt starkt och gynnas vid tempo!

V75-5

2 Fighter Lady vann spårlottningen i detta öppna lopp och känns totalt bortglömd såhär tidigt inpå omgången med sina endast 6% i skrivande stund. 4 Perpetuate är ganska osäker av sig men när hästen fungerar så håller den klass. Senast gick man bra efter galopp och nu sätts bakskorna igen vilket visat sig slå väl ut tidigare. 9 Naheed ser ut att bli mycket spelad och denna toppstammade kuse vet vart mållinjen finns. Dock tappades stilen senast vilket ska tas med respekt och aningen svårbedömd för dagen. 8 Epimetheus är under kraftig utveckling och kan inte räknas bort trots spåret. Öppet lopp detta som kräver sina streck!

V75-6

Även i detta lopp luktar det skräll på förhand och det ser på förhand ut att kunna bli rejäl körning ifrån start. 1 Bouillabaisse ska köras i ledningen säger man och det sätter såklart käppar i hjulen för 2 Islay Mist Sisu som även hon vill åt den positionen. Den sistnämnda tävlade barfota runt om samt med amerikansk vagn för första gången senast och det slog väl ut. 3 Lacille Boko besitter en hög kapacitet i grunden och är riktigt bra. Dock inte helt att lita på. 9 Ain’t Misbehavin ska rankas högt här och blir oerhört spännande att se vad storloppskungen Örjan Kihlström kan utfärda med kusen! 8 Polar Operation är anmäld barfota runt om och med en jänkarvagn för första gången till denna start och står det fast så utfärdas en kraftig varning. När Stefan Melander gör detta för första gången så ska man spetsa öron och ögon!

V75-7

5 Chapuy har på förhand perfekta förutsättningar med kort distans och spår fem bakom bilen. Otroligt gynnsamt på Gävle och visst kan han leda detta lopp hela vägen. Dock ska man ta med sig att avslutningen av loppen inte är hans bästa och då måste jag vurma för en annan kuse. Formstarke 1 Morotai Degato är hästen jag vill vurma lite extra för till denna start och nu är han även anmäld med amerikansk vagn för första gången. Känslan på förhand är att denne sitter i rygg på förhandsfavoriten och skulle han få chansen från rygg ledaren så kan det bli  en bejublad hemmaseger i avslutningen. Vid bredare gardering så passa även 4 Oxidiser samt 8 Eddie West som gynnas vid tempo!

Mina tips på Dagens Dubbel:

Raka:

Dagens Dubbel 1: 9 Ain’t Misbehavin

Dagens Dubbel 2: 1 Morotai Degato

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.


Mina andelar:


   Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

   Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

   Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

   DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

   Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

   Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips