Inför V75 20/4 Klosterskogen

Hei og velkommen

Gårddagens V75 vill jag helst glömma, ruggigt fel på det tyvärr, men mitt system Fräckisen kunde fått ett bättre öde, då den slutade på 5 rätt men där spikades Ochongo Face till 7% som föll på sista metrarna. Men vi är där och nosar!

Dags för dag 3/4 på denna påsksmäll av V75omgångar. Denna gång beger vi oss till Norge och Klosterskogen. En väldigt fin bana i Skien och är faktiskt Norges äldsta travbana.

Kommer fortsätta på mitt spår att välja ut omgångens spik, avslag och drag. 

Kjempeflott

Mina andelar hittar nu som vanligt HÄR

OMGÅNGENS SPIK

Väljer jag i avd. 3 och 2 Gretzky B.R. Detta fina ekipage vann Norska derbyt i fjol och besitter skyhög kapacitet. Årsdebuten är avklarad och det är positiva tongångar från stallhåll. Här ska det köras för spets och sedan stanna där hela vägen. Att en av Norges vassaste kuskar Magnus Teien Gundersen sitter i vagnen gör inte saken sämre precis. JAG BANKAR IN DEN!

OMGÅNGENS AVSLAG

Tycker omgången i sig innehåller otroligt många bra hästar och finns mängder av skrällbud, så väljer faktiskt att inte nämna specifikt något avslag. 

OMGÅNGENS DRAG

Hittar vi i den avslutande omgången och är 4 Montdore. Här sätts Eirik Höitomt upp för första gången och det ska tas med respekt. Har gjort succè i Frankrike och Eirik Höitomt ska man alltid ta med respekt när de kommer till Norge, SE UPP!

Nu hoppas vi på härliga oljepengar denna lördag och så önskar jag er alla en fortsatt trevlig påsk mina vänner.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips