Inför V75 20/4 Klosterskogen » 20 apr. | Andreas Stenberg -…

Inför V75 20/4 Klosterskogen

Hei og velkommen

Gårddagens V75 vill jag helst glömma, ruggigt fel på det tyvärr, men mitt system Fräckisen kunde fått ett bättre öde, då den slutade på 5 rätt men där spikades Ochongo Face till 7% som föll på sista metrarna. Men vi är där och nosar!

Dags för dag 3/4 på denna påsksmäll av V75omgångar. Denna gång beger vi oss till Norge och Klosterskogen. En väldigt fin bana i Skien och är faktiskt Norges äldsta travbana.

Kommer fortsätta på mitt spår att välja ut omgångens spik, avslag och drag. 

Kjempeflott

Mina andelar hittar nu som vanligt HÄR

OMGÅNGENS SPIK

Väljer jag i avd. 3 och 2 Gretzky B.R. Detta fina ekipage vann Norska derbyt i fjol och besitter skyhög kapacitet. Årsdebuten är avklarad och det är positiva tongångar från stallhåll. Här ska det köras för spets och sedan stanna där hela vägen. Att en av Norges vassaste kuskar Magnus Teien Gundersen sitter i vagnen gör inte saken sämre precis. JAG BANKAR IN DEN!

OMGÅNGENS AVSLAG

Tycker omgången i sig innehåller otroligt många bra hästar och finns mängder av skrällbud, så väljer faktiskt att inte nämna specifikt något avslag. 

OMGÅNGENS DRAG

Hittar vi i den avslutande omgången och är 4 Montdore. Här sätts Eirik Höitomt upp för första gången och det ska tas med respekt. Har gjort succè i Frankrike och Eirik Höitomt ska man alltid ta med respekt när de kommer till Norge, SE UPP!

Nu hoppas vi på härliga oljepengar denna lördag och så önskar jag er alla en fortsatt trevlig påsk mina vänner.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är fin klass när V64 körs från Rättviktravet. Henning Mårthans med en del rutinerade miljonärer och stortalangen Mister Hercules är ... Läs travtips

Ikväll är det trav från Rättvik och vi har flera riktigt fina lopp på agendan. i lopp 8 tycker jag mig hittat en fin vinnare i form av ... Läs travtips

Från avslutningen ikväll återser vi Noble Boy med Per Linderoth. Över distansen ska 7 Noble Boy bli väldigt intressant att kolla in.I grunden ska ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips