Inför V75 20/4 Klosterskogen » 20 apr. | Andreas Stenberg -…

Inför V75 20/4 Klosterskogen

Hei og velkommen

Gårddagens V75 vill jag helst glömma, ruggigt fel på det tyvärr, men mitt system Fräckisen kunde fått ett bättre öde, då den slutade på 5 rätt men där spikades Ochongo Face till 7% som föll på sista metrarna. Men vi är där och nosar!

Dags för dag 3/4 på denna påsksmäll av V75omgångar. Denna gång beger vi oss till Norge och Klosterskogen. En väldigt fin bana i Skien och är faktiskt Norges äldsta travbana.

Kommer fortsätta på mitt spår att välja ut omgångens spik, avslag och drag. 

Kjempeflott

Mina andelar hittar nu som vanligt HÄR

OMGÅNGENS SPIK

Väljer jag i avd. 3 och 2 Gretzky B.R. Detta fina ekipage vann Norska derbyt i fjol och besitter skyhög kapacitet. Årsdebuten är avklarad och det är positiva tongångar från stallhåll. Här ska det köras för spets och sedan stanna där hela vägen. Att en av Norges vassaste kuskar Magnus Teien Gundersen sitter i vagnen gör inte saken sämre precis. JAG BANKAR IN DEN!

OMGÅNGENS AVSLAG

Tycker omgången i sig innehåller otroligt många bra hästar och finns mängder av skrällbud, så väljer faktiskt att inte nämna specifikt något avslag. 

OMGÅNGENS DRAG

Hittar vi i den avslutande omgången och är 4 Montdore. Här sätts Eirik Höitomt upp för första gången och det ska tas med respekt. Har gjort succè i Frankrike och Eirik Höitomt ska man alltid ta med respekt när de kommer till Norge, SE UPP!

Nu hoppas vi på härliga oljepengar denna lördag och så önskar jag er alla en fortsatt trevlig påsk mina vänner.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips