Copenhagen Cup 2021

Copenhagen Cup 2021

Danmarks största travlopp heter Copenhagen Cup och körs på Charlottenlund varje år, som ligger utanför Köpenhamn

Copenhagen Cup kördes första gången 1928 som Internationalt Mesterskap men fick sitt nuvarande namn 1955. Två klassiska vinnare i Copenhagen Cup är bland annat Zoogin (1997) och Victory Tilly (2001).

Årets vinnare av Copenhagen Cup erhåller en prischeck på 300 000 kronor och loppet körs över 2011 meter och autostart.

Snabbfakta Charlottenlund

  • Banförkortning: Ch
  • Bankod för spel: 55
  • Längd: 950 m
  • Bredd: 20 m (1 640 m), 22 m (2 140 m)
  • Upplopp: 200 m
  • Open Stretch: Nej

Jag kommer i vanlig ordning att bjuda på ett sidospel till denna final, samt så släpper jag även en V5 för 50kr/andel och enklast hittar ni andelarna via denna länk:

V5 50kr/10 andelar

Mitt spel till denna final blir faktiskt ett vinnarspel och det på spårlottsvinnaren och formtoppade 3 Cyber Lane

Är det någon som vet hur banan på Lunden fungerar så är det just 3 Cyber Lane, som vann Copenhagen Cup 2018 och slutade tvåa 2019. I årets upplaga drog 3 Cyber Lane verkligen vinstlotten med spår tre bakom bilen. Johan Untersteiner lär ladda redan ifrån start och är angelägen om en spetsposition för att sedan dirigera loppet från start till mål. Raja Mirchis vinstrikaste avkomma har verkligen en toppchans i detta lopp!

Främsta utmanaren innan spårlottningen drogs i måndags, var nog fjolårets segrare 8 Heart Of Steel. Men tyvärr drog Peter Untersteiners stjärna nitlotten i den dragningen och kommer få det riktigt kämpigt ute i spåren för en bra position. 10 Zaccaria Bar är bidraget ifrån Stall Gocciadoro och detta är en väldigt kapabel kuse som skulle gynnas av tempo på loppet. Att den ska nå hela vägen känns långsökt, men en fin placering tror jag mycket väl är möjligt. 

2 Ruschmore Face är främsta motbudet om ledningen och Bo Westergaard lär försöka ladda vad som går han med. Men jag tror inte han klarar att hålla upp min tipsetta och det vore verkligen att skjuta sig själv i foten om man försöker sig på en duell mot 3 Cyber Lane!

Oavsett utgång så ser jag verkligen fram emot detta lopp och hela omgången på Charlottenlund ser magiskt fin ut med otroliga ekipage ute till start. Missa inte denna travdag och framförallt inte huvudloppet, så hoppas vi på fina vinster tillsammans och en fantastisk travdag! 

HELA VÄGEN JOHAN!

Startlista Copenhagen Cup 2021 (2 011 m/auto)
1) Denicheur du Vif (Aymeric Thomas)
2) Rushmore Face (Bo Westergård)
3) Cyber Lane (Johan Untersteiner)
4) Chief Orlando (Mattia Orlando)
5) Extreme (Steen Juul)
6) Sevilla (Joakim Lövgren)
7) Benjamin Evo (Veijo Heiskanen)
8) Heart Of Steel (Peter Untersteiner)
9) Bahia Quesnot (Junior Guelpa)
10) Zaccaria Bar (Alessandro Gocciadoro)

Stort lycka till på spelen.

/Stenberg

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips