Inför V75 lördag: "Queen of Sand fantastiskt fin" » 22 aug. | Andreas…

Inför V75 lördag: "Queen of Sand fantastiskt fin"

Hej och välkommen in till mig. 

En fantastisk travvecka börjar lida mot sitt slut, men först och främst ska vi sätta klorna i denna mycket spännande och kittlande jackpot-omgång. Hoppas givetvis att ni vill vara med mig och förhoppningsvis få dela på en rejäl pengapåse - potten är extremt stor med över 100 miljoner kronor till en ensam vinnare...

Observera att denna analys görs redan på torsdagen och eventuella ändringar kan därför förekomma innan start beroende på eventuella strykningar, värmningar och information.

Den här veckan spelar jag följande andelar: 

 • Stenberg A La Carte 300 
 • Stenbergs Fräckis 100
 • Stenbergs Aperitif 20 

Vill du vara med på ett hörn så klickar du på den här texten

NU KÖR VI!

Omgångens bästa spik

Avd 7

2140M Auto

1 RINGOSTARR TREB har återigen haft tur med spårlottningen och står nu på innerspår, vilket är stora plus och helt optimalt. Spets tror jag är givet här, då han är ruskigt kvick ut och man säger ifrån stallhåll att han känns precis lika fin som senast på Jägersro. Som sagt, jag tror på spets och slut här, men skulle ledningen missas så klarar han att gå i flera scenarion. Men ingen av övriga i loppet tror jag tar en längd ifrån start ändå. Bara hoppas procenten kan hålla sig nere och jag finner inte denna spik enbart som bästa, utan som oerhört spelvärd till i nuläget 40%!

Omgångens näst bästa spik

Avd 2

2140M Volt

2 QUEEN OF SAND känns fantastiskt fin rapporterar man ifrån stallet och formen är på topp efter senaste starten. Det ser jättebra ut inför denna start och nu fick man, för hennes del, det bästa möjliga spåret. Hon har löst situationen tidigare och det här är en bra segerchans anser jag. Tycker det känns riktigt spännande att spika sig ur här, då det krävs en hel del streck om man börjar gardera.

Omgångens miljondrag

Avd3

2140M Auto

2 VOULEZ VOUS tycker jag ser helintressant ut till denna start. En väldigt bra häst som verkligen har börjat hitta formen och var riktigt bra senast. Nu fick man ett perfekt spår och bör få en fin position. Jag vill i alla fall inte missa denna knall i jakten på dom stora pengarna. Tränare och kusk låter ruggigt nöjda och det är laddat till denna start kan jag lova, 1% i skrivande stund. HELA VÄGEN NU OVE!

Detta var alltifrån mig för denna gång och nu bänkar vi oss med lite god dricka och tillbehör, för att förhoppningsvis få se fantastiska tävlingar, men framförallt att få en god slant tillbaka.

Väl Mött

/// Stenberg

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
  Välkomsterbjudande
  Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsida

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Summering

  Författare: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs fullständig recension

  Fler aktuella travtips

  Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

  Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

  Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips