Spets är till fördel för spikarna!

  Då har vi finaler från Solvalla och det brukar ju trilla in någon skräll som höjer värdet fint! Tycker mig hittat två spikar som ska vinna från spets och sen två skrällar som spurtar ute i banan! Missa inte heller draget i laget där jag lyfter en 8%!
  Du hittar alla mina andelar här:

  William´s andelar

   🥇 SPIKFÖRSLAGEN

   V75-4

   Tycker 6 ATHENA FACE tagit fina kliv i sin utveckling i vinter och det har man ju sett på senaste två resultaten då det just blivit vinst för hästen. Örjan Kihlström hoppar upp bakom och har ett perfekt spår, så jag skulle bli förvånad om Örjan inte sitter i ledning efter första kurvan. Absolut, Diamantstoet brukar leverera dom bästa skrällarna men det händer också att favoriten bara är bäst i dessa lopp också. Ja, jag litar på ATHENA FACE och Örjan vinner detta.

   V75-5

   5 CHAPUY har hittat en ny växel i vintras, senast tyckte jag han var för stor favorit över medeldistans då han varit bäst på kort distans. Men han visade verkligen att medeldistansen var inga problem.
   Hästen kommer ju garanterat sitta i ledning här och skulle inte förstå varför man skulle släppa den då CHAPUY är just bäst i den positionen. Man ska ju aldrig dissa en spetshäst, speciellt inte i högsta klassen. Till 18% får jag se det som ett fint spikfynd här. Enligt Åke Lindblom så håller ju hästen en kanonfin form på träningsrapporterna!

   💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

   V75-1

   Här hittar vi 11 AXEL RUDA till riktigt bra procent. 4% är hästen spelad till och den besitter ju riktigt bra spurt. Hade ju bakspår i senaste finalen på Valla och visade ju verkligen vem som var bäst den dagen. Har stor respekt för motståndet speciellt för 7 KING OF EVERYTHING som jag håller som förstahäst. Vid rätt löpningsförlopp så kommer AXEL RUDA flygande ute i spåren.

   V75-6

   Här vill jag varna för en Bergh-häst i 10 DREAM SENSATION som är en vinnarhäst,och har trots allt segrat i 42% av sina starter. Då det kan bli körning i detta lopp så är inte bakspår helt dumt och då kan Bergharn sitta och vänta för att sedan spurta ner. 5% är ju bara för lite. Här ska annars 8 MARABOU BRODDA, 2 DYNAMITE SENSATION och 5 BUGATTI HALL streckas.


   • Så det är lite av mina tankar för omgången. Kommer vara på plast på Lördag för att jobba in sju rätt denna V75 omgång.

   Får önska er lycka till och trevlig helg :)   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube