Solvalla ger oss Julklappspengarna!

  Riktigt fin Jackpott omgång denna V86 omgång. Har ju tidigare haft fina resultat när det är Bjerke/Solvalla och denna gång ska jag inte vara sämre! Låt oss köra en snabb genomgång av V86:an.

  Du hittar alla mina andelar här: William´s andelar

   🥇 SPIKFÖRSLAGEN

   V86-1

   Vi hittar en fin spik i den inledande avdelningen och det i 3 TREFILOV som storskrällde näst senast hemma i Norge. Senast var den ute i finaler och fick inte komma till. Bättre spår nu och ledningen är i sikte. Värsta motbudet är 5 BROADWAY DON som går upp i klass här och Frode själv säger att min spik är värsta motbudet och då hamrar vi in den mindre spelade hästen här. 

   V86-2

   Ja, vi hittar spik nummer två redan i avdelning 2 här. 8 FILIPPA B.J. har varit ute i årgångsfinaler och senast i BC finalen. Mött riktigt tuffa hästar hela tiden och inte alls samma motstånd denna gång. Litet fält med 9 startande hästar så bör kunna komma till trots sitt åttonde spår här. Nu får Jorma allt visa att den äldre eliten fortfarande kan. 

   💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

   V86-6

   En spårtrappa och en häst som går bra hela tiden utan att få sätta nosen först på ett tag är 15 NEWLIGHT COGER som faktiskt står bäst inne pengamässigt denna spårtrappa. Inget fel på formen och tycker denna ska med i ett tidigt skede till sina 3%. 

   V86-4

   Vill jag varna för att här kan det komma att skrälla ordentligt då det är orutinerade hästar som startar och speciellt bakom bilen. Måla på så mycket som möjligt men missa inte 7 LOWELY B.T.B. som har fyra bilstarter i sig. Se även upp för 6 MERLENE BOKO där det låter väldigt positivt kring hästen.

   Får önska alla lycka till denna fina omgång och hoppas på att det blir lite Julklappspengar. I lördags satte jag mitt drag i " Draget i laget" 15 Xanthis Delicious gjorde det jag trodde den skulle och levererade fint till 5% då. Se om mina skrälldrag sitter idag. Missa inte heller Barncancerfondens andel som jag har äran att lägga denna vecka. 
   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube