Några guldkorn har hittats!

  Intressant jackpot-omgång nere i Halmstad. Finns ett par favoriter med väldigt goda chanser att ta hem det, men tycker mig ha hittat några roliga drag som ska kunna höja utdelningen avsevärt! Missa inte heller Draget i laget på fredagen!
  Du hittar alla mina andelar här: William´s andelar

   🥇 SPIKFÖRSLAGEN

   V75-1

   Ja, tråkigt nog måste man väl se till att omgångens största favorit ska ses med bästa vinstchansen denna omgång. 

   2 CON CROWE har ju visat sig vara otroligt bra och den är även stark så att det går över 2640m ska inte vara några problem. Man har även siktat mot detta lopp en tid så bara hamra in spiken i första redan. Spelad till 75% så får hoppas alla andra experter talar ner denna så procenten sjunker...

   V75-7

   4 UNIQUE CREATION vann senast och ska ses med goda möjligheter till det igen. Perfekt startspår och formen går bara uppåt. Jag tror Johan Untersteiner kommer till spets omgående och där får han bestämma sedan. Värsta motbudet tycker jag är 8 DIGITAL SUMMIT som lottats till tråkigt utgångsläge. Vi avslutar helt enkelt omgången med en spik!

   💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

   V75-2

   Favoriten har bakspår - spetshästen kan bli svårslagen!?

   Här har förmodade favoriten 10 Frankie Godiva bakspår och då tror jag framspårshäst på den korta distansen kan komma att skräll! Får den komma till spets blir den svårslagen;
   Hästen 4 PRUTTI DI MARE ska vara startsnabb och om den kommer förbi ettan i starten så är det mycket vunnit. Hästen ska kännas bra i träning, enligt Marcus Lindgren som tränar. Spelad till 6% på torsdagsförmiddagen får man se lite som ett kap! 

   V75-4

   Här kan det skrälla till ordentligt! Rankar dock 12 WISH ME MAGIC först och sen 3 AMAZING HAZEL.

   Som jag läser det kommer Peter Ingves köra för ledning med 3 AMAZING HAZEL och det kan bli surt för 11 STEPPING MONEYBOY och 12 WISH ME MAGIC som har springspår. Det känns som det kan bli tuff körning i början och då öppnar loppet upp sig helt plötsligt! 

   Två skrällbud runt 1%:
   1 DENISA har ett bra läge som kan hoppas på luckan för att spurta ner allt sista biten. Annars tycker jag man ska se upp med Untersteiner med 13 LA PARADETA. 

   MITT DRAG I 'DRAGET I LAGET':
   6 Feline Burgerheide (V75-6)

   Draget denna omgång och en möjlig spik till låg procent är Hans Crebas med 6 Feline Burgerheide. Hästen har siktats hit och ska kännas väldigt fin. Perfekt med springspår här och Hans har siktet inställt på att leda runt om. Till 11% får man se det som en riktigt fynd spik

   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube