Multijackpot V86: Dunder fixar skrällarna!

Då var det dags för finalen av Super Days-veckan. Med en finfin jackpot att ta del av också. Vi har ju varit bra nära att plocka hem bra pengar nästan varje omgång, men antingen har hästarna slutat tvåa eller så har jag haft sista vinnaren som reserv. Vi får hoppas att det blir en rejäl "stolpe in" nu istället, när vi har otroligt mycket pengar i potten. 

V86-1

Börjar med en spik i första avdelningen och det i 6 MISS IRMA. Den Goop-tränade hästen kommer köras av Carl-Johan Jepson och plan A är att hon ska köras till ledning ganska omgående, tror ekipaget sedan får styra där då det är ett litet fält.

V86-2

Intressant med 3 FIGHTER från Markus B Svedbergs stall. Har bra spår i volten och Markus hästar går riktigt bra för dagen, sitter nog i ledning omgående. Där bakom kommer nog 2 S.G.SHERMAN att sitta i rygg och lura för att sedan få luckan på upploppet. På tillägg så ska man absolut strecka 8 MINNESTADS ECUADOR som går ner i klass här enligt min mening. 

V86-3

På startvolten tycker jag man ska räkna med 3 NINIA´S BOY som körs av duktiga André Eklundh. André sitter nog i ledning initialt och sedan kommer nog Robert Bergh fram med 5 MELLBY IRONMAN för att överta - om han inte sitter fast på innerspåret. Men tror nog att André kommer släppa ledningen ifall Bergh kommer och ställer frågan relativt tidigt, då vi har open-stretch att tillgå på Åby. Tycker dock det är väldigt intressant med lågt spelade 10 LOVEEXPLOSION H.C. med springspår på andra volten samt ett gott kunnande. Varningarna i loppet vill jag säga att 6 A SECRET WORD och 7 M.T.NOSLER är.

V86-4

Storfavorit i 11 HEMISPHERE här och hästen skall absolut räknas. Dock ingen spik för mig utan jag kommer även strecka 4 JEPPAS UPPERCUT som jag tror kan sitta i ledning direkt och den ledningen tror jag inte Torbjörn Jansson är villig att släppa, då hästen näst senast vann i ledning med Torbjörn just på Solvalla och visade mycket fin form. 

V86-5

Här kommer nog mångas spik i omgången och den ska absolut ses med bra chans och det är 6 DONIZETTI. Men jag kommer att försöka fälla denna häst och det för att den nog inte tar ledningen direkt av egen kraft. Att han ska lyckas vinna den tunga vägen från "dödens" igen känns inte helt troligt då jag tror någon i kön kan komma och speeda ner honom den sista biten vid ett sådant scenario. Helt klart intressant med Adrian Kolgjinis häst 3 AQUARIUS FACE som startade från spår 12 senast men tog en andraplats ändå och var riktigt duktig. 1 KAVATAOSÅFIN har riktigt fint kunnande och med duktiga Johnny Takter i sulkyn ska den hästen också med. 7 MUSTANG RACER som besitter fina fartresurser skall också med. Streckar även hästarna 4 DOWN UNDER och 5 CUBALIBRE JET som båda har perfekta startspår här.

V86-6

I denna avdelning har jag svårt att lista ut vem som har bäst chans och därmed streckar jag på med många hästar i detta lopp. Finns roliga skrällar här då det endast är tre hästar streckade över 10 procent just nu. Hästarna som jag tycker ska räknas är 2 ZALLY GEL, 3 FAEZA ZET, 4 STINAALVINA ZONETT, 5 KASHMIR RIVER, 6 DAZZLING DIVA, 7 MISS IMPERATRICE, 8 QUEEN, 9 INDIRA SPLIT, 10 WEST WIND och 12 ARABBIATA FACE. Se upp med 10 WEST WIND från stall Robert Dunder här, spelad till 0 % tisdag kväll - mumma säger jag!  

V86-7

Här tycker jag mig ha hittat en vettig spik i 6 TABASCO C.D. som är van vid betydligt tuffare motstånd än detta. Dock är det fortfarande bra hästar emot och det blir nog inte helt enkelt, men tror hästen vinner detta ändå. Har tidigare visat prov på fin startsnabbhet och trivs över sprinterdistansen. Förutsättningarna ser verkligen helt perfekta ut på förhand. 

V86-8

Ett lite klurigt lopp i sista avdelningen och har råd med fem streck här på systemet. Den mest intressanta blir 6 LEROY BOKO som kommer från stall Conrad Lugauer. Hästen inledde med tre raka segrar och har sprungit fina tider i alla sina starter. Till 8 % är denna ett fynd och det skulle inte sitta fel med att ha chansen på åtta rätt och riktig fin utdelning inför detta, ifall denna häst vinner. Dock fina hästar innanför som skall räknas och som är streckade efter just det också. Dessa är 2 ALBACETE, 3 KASH KEEPER och 4 LUCA VIALLI BOKO. Där samtliga kommer från stall med form. (Båth, Redén, Ising) Dock vill jag varna för Robert Dunders hästar i denna avdelning också - och det i 1 OTTO HÅLERYD och 7 ORYX HÅLERYD. Där jag framför allt kommer strecka den sistnämnda, då den har bättre form för dagen, trots sämre utgångsläge bakom bilen. Men tror Ulf Ohlsson som sitter upp bakom kan lösa det. Från bakspåret vill jag varna för 9 DREAM SENSATION

Så, det var lite om mina tankar/analys inför omgången. Jag hoppas ni vill vara med en dag som denna när vi har så många extramiljoner i potten. Räcker med 1-2 skrällar så kommer vi kunna få en riktigt fin utdelning på åtta rätt. 

Vill även rikta ett stort tack till er som fortsätter köper mina andelar vecka efter vecka. 

Länk nedan till systemen

William Offside 55kr

William Rätt i krysset 125kr

Nu jobbar vi in åttan för fina pengar tillsammans :)

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips