Inför V86-jackpot: En stjärna avslutar omgången

Då har vi en fin jackpot att vänta idag onsdag eftersom ingen hittade 8 rätt förra onsdagen och nog blev det en svår omgång då. 
Mina andelar gick det bra för i lördags. Hittade rätt med två olika system och 7:orna satt fint. Synd på mitt tredje system där jag gjorde en sen ändring som kostade 7 rätt. Men vi tar nya tag helt enkelt. Blev nära även i söndags på 7 rätt men ett misstag och endast 6 rätt där som bäst. Men med det så börjar formen sitta där igen och jag är laddad för denna jackpot-vecka då det även är jackpot på lördagens V75:a. Men låt oss nu dyka ner i analysen. Ni hittar länk till andelarna längst ner efter analysen som vanligt. 

V86-1

Det är några hästar som sticker ut och två måsten-streck är 12 GRISLE ODIN G.L. och 7 BELLFAKS. Förstnämnda här är en riktig segerstaplare med 17 vinster på 23 starter i livet. Motbudet 7 BELLFAKS låter Jan-Olov Persson nöjd med efter senast och tror på bra chans så länge hästen sköter sig. Några hästar där bakom att se upp med, där det även låter bra från dom olika stallen är 11 DON VIKING9 PHILIP ESS6 PYDIN5 BJÖRS FREJ och 1 TANGEN BRAUTE

V86-2

Här kommer min första spik och det i 2 DIXIE BRICK som jag tror kommer leda runt om. Trodde mycket på henne senast och där blev det en andraplats. Tror hon tar revansch direkt här och till helt okey procent på 40% tisdag kväll känns det bara bra. Värsta motbudet på hur man låter från stallarna, så är det väl 1 MILY där det låter absolut värst emot. Dock litet minus att Robert Bergh inte själv kör utan blir Rikard N Skoglund som sitter upp bakom och jag är lite tveksam till hans styrningar i år då det känns som om han tagit lite fel beslut och förlorat en del lopp på det. Inte för att jag själv kan köra häst, så all cred fortfarande till att han är duktig. Storskrällarna i loppet tycker jag är 8 SASHAY KEMP som kommer i fin form och nu är nerstruken ett spår och 9 UP TO ME, som kan komma till bra från start och sedan få spurta över upploppet. Se även upp med Örjan Kihlströms uppsittning bakom Johan Untersteiners häst 5 SHARP DREAM. Har trots allt ett spår där statistiken är väldigt bra över kort distans. 

V86-3

Den som vågar spikar 9 NAVONA, där Oskar Florhed hos stall Robert Bergh låter nöjd med hästen och tror på bra seger chans. Och Kusken Mats E Djuse är bästa kusken i fältet här då det är B eller K-licensinnehavare som får köra. Om hästen skulle komma bort tycker jag man främst ska strecka 2 PHILOMENIA6 GALERAS och 3 METALLICA I.R. 

V86-4

Här är den stora frågan vem som kommer till spets av 4 SUCCESSION och 5 D.DAY GLIDE? Den som kommer till ledning kommer ju helt klart att sitta på leken. Dock om det blir körning, som det skulle kunna bli, kommer det att öppna upp loppet. Dock tror jag det är fördel på 4 SUCCESSION där Örjan Kihlström kör Daniel Redéns häst och nog har Daniel form på sina hästar. Såg vi ju senast i söndags och Örjan har respekt med sig då han är en av landets främsta kuskar genom tiderna. Tänkbar spik. Om det nu skulle bli körning och när det dessutom gäller unga hästar som inte startat så mycket så skulle det kunna skrälla till här. 1 ELIZA TURF tränas av Fredrik B Larsson och han verkar nöjd med läget och tror minst på platschans och hästen ska vara väldigt startsnabb. Så helt klart spännande till låg procent här. Även på 10 GRIT BRODDA som kommer från Daniel Wäjerstens formstall och där Erik Adielsson hoppar upp bakom tycker jag är spännande till låg procent. Sedan bör vi även se upp med Björn Goops egentränade 8 ARIZONA FACE där Björn nog kan lösa spåret bra och sedan vara med på upploppsrakan. 

V86-5

Bästa hästen och det i favoriten 10 GOGOBET SISU som ska ses med bra chans att vinna här. Senast var den ute över 3180m och vann då. Från tränare Veikko Haapakangas låter det i snacket som att han är nöjd med hästen i träningen även efter den starten och tror på segerchans igen. Dock lite minus på kuskbytet här från Mika Forss till Dwight Pieters. Hästen har ett stort kunnande och när den är felfri så visar den ju det som regel. Händer dock lite då och då att den galopperar och i voltstart så kan det bli knepigt och vi spelar efter det. Helt klart intressant på 14 HUDDLESTONE som har springspår och kommer i fin fin form inför detta. Var ute över aktuell distans senast och sprang en bra tid då. Vill även varna för Tomas Pettersson hästar i 3 CAB FRONTLINE och 5 KONTUR. Här det skräller?

V86-6

Den vågade spikar sig ur denna avdelning och det på 6 PINTEREST som ska ha en väldigt bra chans OM den sköter sig. Och det är väl det som är det stora frågetecknet här? Har trots allt fyra galopper på 9 starter och det dessutom som nu, när det är autostart. Erik Andersson hos stall Goop säger i alla fall att hästen känns jättefin och om den bara sköter sig så ska det vara fin vinstchans på den. Och till över 60% tisdag kväll känner jag inte att jag litar på det. Kommer nog sjunka i spelprocent under onsdagen och kanske blir då mer intressant som en spik visserligen? Får även lyssna hur den har tagit resan under dagen. Det krävs en del streck där bakom men en som är klart intressant är 2 IKAROS TABAC som är ospelad tisdag kväll. Denna kan rensa bort många. Om man streckar på ännu mer ska dessa med, tycker jag: 3 HURRICANE, 4 HEAVEN´S PACE, 5 AMOUR DIMANCHE och 10 GLORIANA N.O.

V86-7

Ett lite småklurigt lopp detta. Dock en förstahäst och det i favoriten 11 IZOLA SILVÅKRA som trots bakspår ska ses med bra chans då främsta motbuden inte är några stjärnor (än i vart fall), eller verkar vara i form för dagen. Izola sprang en bra tid senast över aktuell distans direkt efter uppehåll. Hästar bakom som ska räknas vid gardering anser jag främst bör vara: 3 BOTTNAS HOPE, 8 ÖNAS SARAH, 9 TJINONA INDIKA och 12 SORAYA ÅS. Har svårt att placera in både 1 ELSA ZONETT och 2 MELLBY IA som har varit ifrån några månader och då oklart vart dom står formmässigt? Annars är dom helt klart av intresse också på tidigare visad kapacitet. 

V86-8

Den avslutande avdelningen och här tycker jag fyra hästar sticker mer ut än övriga i loppet. Om 7 TYPHOON FACE får ut sitt kunnande ska den hästen ses med bra möjlighet här och speciellt efter två strykningar också, som gör att hästen kommer starta från spår 5 istället för 7. En häst man gillar är ju även 12 MADE OF STARS som vi även sett ett par gånger på V75. Senast blev den diskad för trängning men håller annars fin form och trivs över lång distans. Plus att det inte är lika många hästar att runda efter strykningar. Skrällarna i loppet får 6 MATAMOROS och 10 DEVS DEFINITIF stå för. Båda kommer från starka prestationer och ska ses med chans med rätt lopp. Nicklas Westholm låter uppåt på 8 TESTA DI CAVOLO och här kan ni läsa en intervju med honom angående hans hästar både på V86 och även inför lördagens V75-omgång. 

Så, dessa är mina tankar för omgången. Hoppas som alltid att ni finner inspiration för att vara med på en andel eller två, eller till era egna kuponger. Oavsett vilket önskar jag stort lycka till! Länk nedan till mina andelar inför kvällen.

 William Rätt i krysset 125kr - exklusiv endast 12 andelar, först till kvarn!

William Offside 55kr

Trevlig onsdag på er :) Nu jobbar vi in miljonerna ikväll ;) 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips