Inför V86: Gardering på storfavoriterna!

Helgens spel gick ju inte alls så som man hade trott. Men ty den som ger sig. V86 idag onsdag och banorna Solvalla/Bergsåker delar omgången.

V86-1

Fyraåringslopp där hästarna inte gjort så många starter. Svårt att sia om hur bra dessa är än. 

Förstahäst och en tänkbar spik i 7 KATRI P.BOKO som avslutade riktigt fint senast. Hade då spår 10 över samma distans som ikväll. Kommer nog vilja komma till spets direkt och kan då leda runt om. Duktiga Andreas Lövdal som vi får se mer av sitter åter upp bakom hästen. Det blir ytterligare tre streck till här och det i 6 NITRO VRIJTHOUT som är bra för klassen, 10 WECO som har tre av tre i vinster och kommer från duktiga Daniel Wäjersten samt 11 GITTANS ANGEL där duktiga Mats E Djuse sitter bakom och Oscar Berglund tränar som har fin segerprocent i år igen på sina hästar.

V86-2

Tre hästar som sticker ut för och förstahäst för mig är faktiskt skrällen i loppet, 1 YOUNG DA VICI, där Per Lennartsson både tränar och kör. Hästen var ute på lång distans senast och nu blir det halvvarvet kortare. Kom fyra senast efter uppehåll så kommer säkerligen vara vassare denna gång.
Sen har vi 6 GLOBAL UNDECIDED där Carl Johan Jepson sitter upp och hästen har ju gott kunnande utan att riktigt få polletten att trilla ner. Ska räknas här. Även favoriten ska räknas här och det från Robert Bergh med 5 PINTO BOB. 
Säger också se upp för 3 LINUS BOY som Örjan Kihlström sitter upp bakom. Hästen har gott kunnande och spelad till låg procent - på en Örjan-styrning vet vi hur det kan gå.

V86-3

Känns på förhand att spelarna har hittat här vilka hästar som bör streckas och slåss om segern. Fyra hästar som räknas och det är 3 TWINKLE FACE, 5 CLOCKWORK, 6 LISA S.E., 7 ICELAND FALLS. Har svårt att säga vilken häst som bör rankas först. Men tror nog 3 TWINKLE FACE har bäst chans. 

V86-4

Här kommer dagens största favorit och det i 4 PERPETUATE där Örjan Kihlström kör. Till över 70% känns det lite väl mycket. Bara näst senaste starten galopperade hästen och på de fem senaste har hästen galopperat tre gånger. Absolut, dom två gånger den hållit sig i trav har den vunnit. Men ej befogad till spelprocenten. Så jag streckar på i denna avdelning och hoppas det skräller!

Motbud om spetskörning kommer nog både  med 1 COMAND med Robert Bergh och 3 COMES WITH AGE att stå för. Vi vet ju att om Bergh vill till ledning då kommer han köra för att få ledning. 3 COMES WITH AGE har gjort bra lopp hela tiden och nog är det dags för denna att sätta nosen först. 9 MELLBY ILLUSION har det inte riktigt fått det att stämma senaste starterna men nog vet vi att den besitter stort kunnande och här kan nog Jorma få en fin smygresa för att sedan avgöra på upploppet. Streckar även 7 BOMBUS JET, 10 RAJA KNIGHT och 11 KIMI DI QUATTRO.

V86-5

Stor favorit i 1 OPEN SKY där vi får se duon M.E Djuse / O. Berglund igen. Här är frågan om den kommer till ledning eller om 3 BOWLING ORLANDO med Daniel Wäjersten tar den. Den av dessa som tar ledningen kommer ha bra chans att vinna. 
9 KRAKAS från duktiga Robert Dunder, som inte fick det att funka förra onsdagen, kanske det är dags för denna gång. I alla fall har hästen gjort det bra senaste loppen och ska räknas här. Även från springspåret 11 BALDER D.K. tycker jag är intressant. Hästen har fina fartresurser och bara den kommer iväg här ska nog Troels Andersen kunna styra in denna skräll.

V86-6

Här kommer min första spik och det i 4 BRIDGE MAID där Jorma Kontio sitter upp bakom och kommer från formstallet Timo Nurmos. Har ett perfekt startspår och här ska Jorma kunna styra till ledning och sedan leda runt om i min mening.
Se upp för 6 AJLEXES ELISE om du vill gardera.

V86-7

En spårtrappa som avslutar uppe i Bergsåker och här kommer det bli fyra streck totalt för mig. 2 BERRA STEEL som har fin fin form och skall räknas här. 3 HARPER SEABROOK som även den har fin form och kommer från vinst senast. 11 XANTHIS COKTAIL är van att möta tufft motstånd. Hästen blir totalt bortglömd! 12 KALASHNIKOV är rikast i fältet och vi vet att man alltid ska räkna med de rikaste hästarna i en spårtrappa - här tycker jag man tappat bort denna helt. 

V86-8

Den avslutande avdelningen och även den en spårtrappa. Här blir det faktiskt spik på 12 BALBOA LUX där Örjan Kihlström sitter bakom igen. Har tagit fyra segrar på sex försök och här kommer nog den femte. Hästen sitter på stort kunnande för klassen och så sitter i min mening Sveriges bästa kusk bakom. Motbudet kommer från Robert Bergh och det i 10 BABY BOY.

Så det var mina tankar för omgången. Hoppas ni vill vara med på en andel eller två. För er andra som finner inspiration hoppas jag att jag givit er det. 
Vill även tacka er alla som köper mina andelar. Vart lite formsvacka här nu senaste men som sagt plötsligt händer det!

Länk nedan till andelarna:

William Offside 55kr

William Rätt i krysset 125kr

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips