Inför V75: Vi gör det enkelt för oss!

V75 från Solvalla denna lördag med finaler på schemat. Riktigt fin travsport dessa dagar. Känns lite extra spännande och spelmässigt har vi bra koll på ekipagen som kvalificerat sig till denna omgång. Kan vara såpass bra att riktigt bra hästar blir totalt bortglömda, för att alla tror på en och samma häst? Detta kan man klura på ett tag.. Omgången i sig känns rolig och avdelning 1 är ett riktigt klurigt lopp i mina ögon. Om inte 1 Borups Tornado lyckas ta sig till ledning och leda runt om? Mer om det alldeles strax.

Förra lördagen blev det ett fel och vi fick nöja oss med att dra in 1900:- på systemet Hattrick. Känslan är ändå att jag borde kunnat sätta sjuan och det gav ju inte fy skam heller, rättare sagt 87 000 kronor för sju rätt. Jag ska dock vara helt ärlig och erkänna att jag inte trodde särskilt mycket på Beartime som vann veckans Gulddivisionen då. Men hästen fick det perfekta loppet, och då kan det alltid smälla till när fälten är jämna på förhand. Nu ska vi inte älta det gamla, utan fokusera på lördagens V75-omgång och försöka hitta guldkornen denna lördag. 

V75-1

Ja, då har vi ju 1 BORUPS TORNADO som jag trodde mindre på senast, då han i starten innan sett lite halvseg ut och dessutom varit ett "skrik" i media. Glömde ju dock den där regeln att om häst varit ett "skrik" och gått dåligt den gången, att den går bra gången därpå. Om hästen tar sig till ledning från spår 1 tror jag det blir hästen att slå här. 7 NAMUR vann senast från samma startspår, så den ska vi inte glömma bort och där bakom sitter Magnus A Djuse upp - som inte räds någon konkurrent. Älskar att 8 ALERT VENDIL är totalt bortglömd här. Ja, absolut svårt spår. Men vi har ju trots allt sett konstigare vinnare i travet än från ett svårt spår bakom bilen. Hästen har riktig fin form och springer ruggiga tider för jämnan. Senast sprang han 13,8 över 2640m från spår 11 och slutade trots allt tvåa då. Så ja, denna ska allt med på kupongen.

V75-2

Återigen ett lite mer klurigt lopp och spetsstriden står mellan 1 GLOBAL BODYGUARD och 5 DARLINGTON FAME. Den av dessa två som kommer till spets utan att det kostar allt för mycket ska ses med bra vinstchans. Risken är att dock att det blir hård körning och det skulle då gynna 9 CORAZON DE.B som är en riktig fin travare. Dock har hästen inte fått sätta nosen först i sina tre starter för året. Utan fått nöja sig med tre andraplatser. Kanske äntligen dags för årets första vinst där? Vill varna för 7 BANK BLOW som Claes Sjöström både tränar och kör. Startsnabb och bra forn för dagen!

V75-3

Ja, här kommer ju då omgångens största favorit 2 WHO´S WHO som vann i sin årsdebut och gjorde det den skulle då utan större bekymmer och såg riktigt fin ut för dagen. Hästen ska återigen ses med väldigt bra möjligheter. Dock ligger procenten nästan på 80 % och det är i det mastigaste laget för min del. Men ja, ibland ska man ju inte krångla till det. Trots allt var hästen spelad runt 70 % senast och ingen hittade sju rätt då ändå, om jag inte missminner mig? Om man nu vill gå emot så ska 4 UPSTATE FACE med som ligger bra till då årsdebuten är avklarad och ska gått framåt med loppet. Hästen gick ju som en komet förra året. 10 HOLY WATER och 12 CLICK BAIT skulle kunna vara riktigt fina outsiders med rätta ryggresorna som kanske 11 BLE DU GERS kan ge dom? 5 DISCO VOLANTE har det ju inte alls fungerat för i vinter och kanske skulle den behöva en liten omstart? Är en tapper krigare annars, men lämnas utanför den här gången.

V75-4

Riktigt kul med Stoeliten här över 1640m, dock synd på strykningen av 7 RACING BRODDA som nog kunde varit en tuff utmanare till förhandsfavoriterna. 6 DEAR FRIEND ska åter ses med bra chans. Vann ju senast och hade dessförinnan varit nere i Frankrike och tävlat. 5 KALI SMART är en riktigt snabb häst och gjorde det väldigt bra förra året. Dock inte startat på fyra månader, så alltid svårt att veta hur formen är såhär direkt i årsdebuten? Då tror jag nog lite mer på 2 CARNA SENSEI som slutade tvåa senast efter Dear Friend och hade ett bra mycket besvärligare spår då, än nu. Vill även varna för 9 BARBRO KRONOS till låg procent. Riktigt bra när hon är på topp och kan få ett fint smyglopp..

V75-5

En Örjan-favorit här i 5 PHOENIX PHOTO och ja, den ska ses med klart bra vinstchans då den nog sitter i spets direkt. Kanske får dämpa tempot en bit med hjälp av Örjans förmåga att trolla bort konkurrenterna? Då värsta motbudet 11 UNICO BROLINE har fått bakspår och behöver nog hjälp med tempot under vägen för att räcka hela vägen. Kan dock bli ett väldigt intressant lopp om det bjuds upp till körning här. Varnar exempelvis för 3 SANDSJÖNS ENZO som har en otrolig kapacitet när det fungerar fullt ut. Dessutom startsnabb och känns han fin i värmningen kanske ekipaget svarar ledningen, även när favoriten körs offensivt..?

V75-6

Voltstart med tre startvolter. På första startvolten tycker jag det är mest intressant på 3 LAFERRARI DIMANCHE som jag höll högst senast hon startade och då vann hon på ett riktigt fint sätt. Örjan kör återigen och kan nog sitta i ledning ganska omgående även här, med lite tur och skicklighet. Den andra på startvolten är 4 DREAM OF MONEYD.E. som gjorde det riktigt bra senast och höll nästan undan till vinst då. Hans Crebas brukar kunna vara offensiv och till låga 2 % är det taget. Gäller bara att hon klarar det snäva startspåret i volten. 

På mellanvolten sticker en häst ut och det är 7 ZANTE GRIF som vann senast på ett riktigt fint sätt. Dock vill jag även varna lite för 10 KATTIS J.BOKO som gick riktigt bra senast efter startgalopp och då trodde jag mycket på hästen, så den får jag ju inte glömma denna gång. På sista volten har vi 14 DEVS DAFFODIL och 15 EENYMEENYMINYMOEDK där jag tror mest på sistnämnda, då Flemming Jensen brukar ha att åka med den sista biten. Även om han sätter in spurten lite väl sent ibland.

V75-7

I spets sitter nog 4 HUDDLESTONE och ska då räknas med riktigt bra vinstchans. Dom två värsta konkurrenterna har bakspår. 10 AMALENCIUS B.B. och 12 BEST OFDREAM TRIO stred senast sida vid sida och det var riktigt roligt att se. Då gick 10 AMALENCIUS B.B. vinnande ur den striden. Blir det så igen eller vinner den andra denna gång? Om det skulle bli för tuff körning mellan dessa finns det riktigt fina lågprocentare här i slutet och hästar som 2 DJOKOVIC, 6 BRANSBYS JUKE BOX, 7 G.K.JUSTUS och 8 BISMARCK COMERY är nog villiga att vara med i striden om de bjuds på fina löpningar. Pass upp!  

Så, dessa var mina tankar inför final-omgången. Hoppas som alltid att ni finner det intressant och att ni vill vara med på andel eller två. Annars om ni är på jakt efter inspiration till ert egna spelande, så får jag önska er lycka till :)

Nytt från förra lördagen är att jag öppnat upp mitt system Rätt i krysset - och det säljs nu så att det kan lämnas in max två gånger. Alltså först till kvarn, för den som planerar att vara med.  

Avslutningsvis får jag önska er alla glada, travintresserade en riktig trevlig helg :D Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips