Inför V75: Tredje gången gillt!

Då var det dags för lite V75 igen. Förra helgen blev återigen 6 rätt på mitt system Hattrick, andra gången i rad på det systemet. Blir det tredje gången gillt nu?

Jag har gjort läxan och hittat några fina guldkorn för omgången. Vi har återigen en storfavorit denna omgång i Månlykke A.M. och jag tycker mig ha hittat ett motbud till denna! Det skulle rensa fint och värdet skjuter i höjden.

V75-1

Vi börjar i Silverdivisionen och inte helt lätt att bena ut denna avdelning. Förstahästen är 7 HECTOR SISU som vann årsdebuten senast och ska ha gå framåt med det loppet i kroppen. Här tror jag Mika Forss har siktet inställt på ledning från sitt springspår sen blir det hästen att slå! Värsta motbuden har dragit sämre spår och varnar själva för tappstarter. Men på gardering ska i alla fall dessa med; 4 VAN GOGH Z.S., 5 ALGOTT ZONETT, 9 DWAYNE ZET, 8 XANTHIS COKTAIL.  Skrällvarningen är 12 FORTUNE MEARAS som det var lite snack om senast. Helt ospelad nu och här kan det säga klirr i utdelningskassan.

V75-2

Absolut, 3 MÅNLYKKE A.M. är topp tre i världen, om inte kanske bara bäst? Dock är frågan var formen är procentmässigt till denna start? Gunnar Melander som tränar och kör hästen säger i alla fall att han haft goda träningsförhållanden och man tränat mycket tuffare än tidigare. Däremot varnar han för att hästen kan vara lite seg denna första start och det där lilla kan göra mycket mot mitt miljondrag i 9 BELLFAKS som har absolut toppform och tävlat på riktigt fint i vinter. Tredjehäst som också har fin dokumenterad form är 7 GULI RUBIN som kan dyka upp i segerstriden.

V75-3

Ingen lätt Gulddivision denna gång, då det är frågetecken på form och några årsdebutanter. Två hästar sticker väl ut för mig och det är 4 BORN UNICORN som årsdebuterar, men gjorde ett lysande föregående år. Vi vet att Redén alltid har sina hästar i ordning, fast kanske behöver hästen starta igång som föregående år? Andrahästen är 5 SPICKELBACK FACE som vann senast och om den kommer till ledning tror jag denna kan hålla undan. Varnar även för Daniel Wäjerstens andrahäst 11 ESPRIT SISU som har det bästa bakspåret enligt statistiken. 

V75-4

Fyra hästar som jag vill ha med här. Svårt utgångsläge men fyra vinster i rad och firman M.A Djuse/Berglund verkar ju fungera hur bra som helst - givetivs är det 8 FIREFOOT som ska med på bra chans trots tråkigt utgångsläge. Någon som har formstall är en annan Djuse och det Mattias Djuse. Här selar han ut 1 PARVENY som Örjan Kihlström sitter upp bakom, favorit i nuläget men startspåret kan bli en fälla. Wäjersten är alltid redo på hemmaplan och här kommer han ut med 3 L.A. BOKO som kommer med två raka vinster och tror hästen har en lysande framtid hos Daniel. 

Mitt roligaste drag i avdelningen är 5 BONUS VENDIL som duktiga unga Oskar Kylin Blom kör och tränar. Kommer från vinst senast så inget fel på formen här. Även om den inte kommer till ledning ska den ses med goda möjligheter då den kan spurta fint och Oskar brukar inte ha några problem att pricka in stöten. 

V75-5

Bästa häst är nog 3 ÄNGSBRAGE om den bara håller sig på bena. Gillar ju att galoppera emellanåt. Annars riktig fin kuse med fina farter i sig och felfritt vinner Ängsbrage! 
Värsta två motbuden har bakspår och det i 10 FANTOMET och 11 WOLT. Tycker dessa tre sticker ut i mängden och ses med vinstchanser.

V75-6

Tror 4 HEFNER AM kan komma till ledning och blir då hästen att slå. Fått lite hårdare träning sen senast och i senaste starten var hästen inte helt kurant. Hade lite slem i halsen, åtgärdat nu och med träningen tror jag starkt på hästen. Värst emot för mig är Markus B Svedberg duo 10 HINDENBURG AM och 12 FIGHTER. Helt borttappade här!  Absolut så ska 1 ICON MEARAS och 11 NO LIMIT EXPRESS också räknas.

V75-7

Riktig svår avslutande avdelning som kommer kräva på ett par streck! 

Förstahäst blir 5 GAZOLINE MEARAS som har dokumenterad form - det som tar emot lite är att senaste starten var i februari.  Det låter bra från Sandra och hon är inte främmande för att testa i ledningen. 4 BISMARCK COMERY hade svårt utgångsläge senast men tog sig till spets, men tröttnade till slut, kanske lite för hård körning i början? I alla fall tycker jag den är värd ett streck. 
7 BUGATTI MILES är nog bästa hästen i fältet, det som talar emot är årsdebut samt spåret. Daniel Redén säger i alla fall att hästen är förberedd och redo för en bra prestation. Fina träningsrapporter är det även på 1 TATTOO AVENGER som även denna årsdebuterar. Hästen gillar längre distanser så det är bara plus! Andra hästar som ska räknas är 8 XANTHIS DE ROI, 9 M.T. OBERON, 10 PERPETUATE och 11 MARRE´S DREAMBOY.

  • Har även en riktigt rolig och intressant nyhet att berätta.
    Det är att jag och kollegan Erik Sparring kommer att lägga ett system ihop. Då vi båda har roliga idéer tillsammans - nu ska vi sätta ihop våra huvuden och få till ett supersystem!

Med det sagt får jag önska er alla en trevlig helg :)    
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips