Inför V75 Söndag: Kan Beartime skrälla igen?

  Då har vi en liten multijackpot denna Påskdag!
  Igår var det väldigt nära stora pengar på min Offside men blev en halv längd ifrån. På 55 kr/andelen belönades vi med 871 kr/andelen. Så det blev ju fina spelpengar till idag! 

  Omgångens spik

  Ja, det är ju dagens största favorit som blir omgångens spik. 3 L.Q. WIDDE i avdelning 4 ska ses med goda möjligheter att vinna detta. Hästen är en riktig segermaskin med 12 vinster på 14 starter och i de andra två har hästen slutat tvåa. Sen är ju trav alltid trav och allt kan hända, men nej spik och bara leta efter skrällar sen. Såg vi ju inte minst igår där Odd Herakles som spelad till 86% vann men ändå gav 7 rätt över 600 000 kr. 

  Kompletterande spik

  Den andra spiken hamnar faktiskt på 4 EPIMETHEUS i avdelning 6. Vann i årsdebuten senast och ska med det gått framåt. Fint startspår och Örjan Kihlström som kör. Har tävlat mot Önas Prince och då kommit in som trea och det säger en del. Absolut finns det några motbud och det främst i 8 BORUPS TORNADO, 3 STRONG HEARTBEAT och även 10 CASH COWBOY som års debuterar men är väl förberedd inför detta.

   Dagens lås

  Ja det hittar vi redan i första avdelning och det är på 2 WINGAIT HENKE och 7 VELTEN SWAROVSKI. Tror dock lite mer på 2  WINGAIT HENKE här. Hästen är väldigt startsnabb i voltstart och spets sitter nog hästen i omgående. Trivs över kort distans också. Kan vara en chansspik till fina 23%. Som som jag skrivit är så kan allt hända. Voltstart och kan bli omstarter och galopper och då är det inte fel att garderat på. 

  Skrällarna

  Ja det är ju trots allt skrällarna vi vill hitta för att komma åt stora pengarna vid utdelning. I avdelning 1 varnar jag för 4 MASTER OF ZON, om den klarar det snäva spåret så trivs hästen över distansen och Per Lennartsson har ju fina körhänder så nog ska hästen komma ifrån spåret. Spelad till 4% just nu.

  I avdelning 2 hittar vi faktiskt ett par stycken som kan skrälla till låg procent.7 CIGARS EAGLE OWL till 7%. Det var snack om hästen senast men blev en tidig galopp men såg väldigt fin ut efter det. Vi vet ju hur snackhästar brukar kunna prestera i starten efter istället. 8 LISTAS MARION till 2% känns väldigt fint. Avslutade fint senast när den gästade Norge och Momarken. 12 MADAME AF DJUPMYRA spelad till 4% kommer från vinst och formen sitter där, gillar våren och Tomas Pettersson har ju skrällt förr med sina hästar. 

  I avdelning 3 så tycker jag 6 WHO´S WHO blir lite storfavorit här med tanke på prestationen senast. Så här kan vi fynda lite skrällar också. 8 BEARTIME med rätt resa kan denna spurta ner allt här, det gjorde den trots allt senast i Norge och denna gång kommer jag inte missa den till 1% här. 

  I avdelning 5 hittar vi 2 BONUS VENDIL till 1% och med rätt resa kommer den nog kunna skrälla här. 1 LIVI POWER kan skrälla till här med sina 7%. Dock tror jag 4 BRASCO BRODDE ska ses med goda möjligheter att vinna detta och kan vara en chansspik. Ingen skräll till 25% men bra procent för en spik i mitt tycke.

  I avdelning 7 har vi en större favorit i 6 UNICO BROLINE 54% spelad. Så skräll blir det väl om hästen förlorar. Värsta motbudet fick sämsta läget i spår 12 och hur 12 PHOENIX PHOTO ska lösa detta återstår att se. Dock kämpar hästen alltid ända in. Det gör i och för sig båda. Men ifall det skulle bli tuff körning mellan dessa så tror jag att skrällen kan vara i 7 EDDY WEST som är spelad till 4% och har en sylvass spurt att tillgå vid rätt resa och nog kan den få det denna gång. 


  Så det var lite om dagens tankar för denna Multijackpot. Nära riktigt stora pengar igår och får hoppas vi tar dom idag då istället. Jag vill tacka alla som fortsatt köper mina andelar, utan er inget lir :)

  Glöm inte min Erik Sparrings tillsammans andel. Masens och Willes hopkok 

  Ha en fortsatt trevlig påsk på er alla travfantaster

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube