Inför V75: Miljondraget är hittat!

Förra lördagen blev det blyg utdelning så därmed har vi en Jackpott denna omgång. Vi har en stor favorit i avslutande avdelningen och efter strykning ska den ses med bra chans. Onsdagens V86 gav ju riktigt fin utdelning på 8 rätt. Blev dock 6 rätt som bäst men nära nära dock för 7 rätt och därmed hade det nog gett lite plus i kassan. Vi jagar revansch på lördag!

Spikarna

  • Bästa spiken

Ja bästa spiken blir i den avslutande avdelningen och det på 8 DON FANUCCI ZET som nu också blivit av med det värsta motståndet i 2 Who´s Who som är struken. Don Fanucci Zet var favorit att vinna Elitloppet, men galopperade precis i starten. Möter inte alls samma motstånd och kommer nog till ledning hyfsat enkelt och får därmed sen bestämma tempot. Den som skulle kunna sätta upp farten bara för att jävlas lite är nog Robert Bergh med 7 MINDYOURVALUE W.F. men tror ej denna kommer att kunna slå min spik. Ingen vidare spelprocent, men en spik är en spik och vi hittar skrällarna i andra loppen!

  • Kompletterande spiken

Ja ,jag kommer ge två förslag här; 

Första förslaget blir i den inledande avdelningen och det i 5 DEVILS TONGUE där Sandra Eriksson var väldigt uppåt inför förra starten men galopperade dock bort sig. Har ett optimalt startspår och siktet är inställt på ledning runt om. Sandra har en väldigt bra häst för klassen. Vi gör det enkelt för oss.

Det andra förslaget som kompletterande spik hamnar vi i V75-6 och det skulle vara 7 L.A. BOKO som också är väldigt bra för klassen och verkar ha respekten med sig inför denna start. Lite vingelläge på kort distans så inte omöjligt att man tar dödens här? Hästen har trots allt en väldigt fin vår och sprungit bra tider hela tiden. 

  • Låset

Tycker jag mig hittat i V75-5 och det på hästarna 3 HOLY MOSES MEARAS som jag tror har bäst chansen i loppet om den kommer iväg felfritt. Annars har vi den hästen som troligen kommer till spets och det i 6 FROZEN A.F. med springspår och Örjan Kihlström i sulkyn.

Skrällkollen

Avdelning-2

Tycker mig hittat en fin skräll i 6 KÄLLSJÖVIKING till fina 5%. Hästen ska kännas fin hemma i jobben och man har haft det här loppet i siktet. Varnar även lite för 2 HARRY VÄXUS också som kan slå till med rätt lopp.

Avdelning-3

Absolut, favoriten 6 AMALENCIUS B.B. ska ses med bra chans att vinna här. Dock tycker jag mig ha hittat en riktigt fin skräll i 1 LEXINGTON TOOMA som ska laddas för ledning och sen vill även köra där. Helt klart intressant till 1% Jens Eriksson har väldigt stor tro på sin häst och denna får man inte glömma vid gardering. Andrastrecket för mig i loppet och kan vara miljondraget... Varnar även för 7 XANTHIS COKTAIL som glöms bort här till 2 % och gör bra lopp hela tiden och hästen ska kännas jättebra.

Avdelning-4

Kanske ingen jätteskräll men spelad till 9 % när detta skrivs och är faktiskt förstahäst för min del och det i 14 AVA som har formen på topp och kommer avsluta riktigt vasst. Lite varning på 12 NAIMA SJÖHAMMAR där tränaren tror att Örjan Kihlström kommer få lite mer spring i benen på hästen.

Avdelning-6

Om nu 7 L.A. BOKO kommer bort eller blir ett mer defensivt upplägg så tycker jag mig hittat två lågt spelade hästar här. 5 SOLEIL DÍNVERNE där det låter bra på hästen och man har haft detta lopp i sikte. Perfekt startspår så man söker en bra position direkt. Varnar för en häst i verkligen form och som har utvecklats riktigt fint och det i 2 DIKT DREW som kommer med tre raka första placeringar. En häst i form ska man inte dissa speciellt inte till låga 2 %.


Så detta var lite av mina tankar för omgången. Hoppas ni vill vara med på en andel eller två mot resan mot sju rätt. 

  • Öppnar även om min Jackpotfeber då det är Jackpott. Systemet är exklusivt och säljs endast i 10st andelar. Var ute i god tid att köpa din andel då dom säljer på bra och sålt slut lördag förmiddag.
  • Missa inte min Top7 andel för 48kr!

Trevlig helg på er alla travfantaster!Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips