Inför V75: Lövgren styr utdelningen!

Jackpot denna lördag då. Förra veckan hade jag Erik Sparring premiär för vårt gemensamma kupong och det blev dessvärre bara 6 rätt så nu jagar jag och Erik revansch på vår kupong Masens och Willes hopkok. Hoppas ni vill vara med. Både jag och Erik satte 8 rätt i onsdags på V86 så nog har vi finslipat vårt lir. Nu går vi in i V75 omgången!

V75-1

Här lutar sig många mot 1 LADY BELUGA som galopperade senast, då var det voltstart och nu autostart så plus där. Lövgren har dessutom bra stallform. Det blir en del spel på 3 HINDY HEIKANT som absolut räknas då utländska hästar står bra inne pengarmässigt. Tycker mig hittat en riktigt lågspelad häst här och det i 4 EMMA HÄGGENÄS som startade från svårt läge senast men slutade då tvåa på en fin tid. Spår fyra är väldigt bra och till 6% så ska den bara med!

V75-2

Här har vi en lite större favorit i 9 KENTUCKY RIVER som vann sin årsdebut på ett fint sätt. Lite knepigare läge denna gång och då tycker jag det är intressant på 1 LUCKY GUY BOKO och 6 FANTOM GODIVA som båda kommer från stall Lövgren. Frågan är hur många segrar Lövgren kommer hem med efter denna dag?!

V75-3

Här har vi en riktig fin Silverdivision där 4 RACKHAM blir favorit. Han gjorde en riktigt fin årsdebut och och torskade med en nos då. Har nu lopp i kroppen med siktet hitåt. Det kan återigen bli tufft och inte minst från 6 E.TYPE CASH som vann deras duell senast. Här har även Lövgren en riktigt fin häst i 5 OSCAR L.A. som gjorde det väldigt bra föregående år. Årsdebut nu så kan komma att fattas lite i benen. Tycker det ska bli intressant att se den utländska gästen 10 MISTER ED HELDIA här som kommer från flertalet vinster under våren. Se upp till 2% säger jag.

V75-4

Diamantstoet och här tror jag det främst står mellan 11 EENYMEENYMINYMOE DK och 13 NAMANGA BO. Den som får bäst resa kommer vara där framme. Men om det är någon avdelning som ska skrällas i är det nog denna. Så jag tycker det är intressant på 6 TIMELESS som har springspår på start och kommer från två vinster. Kanske så enkelt som spets och slut här?

V75-5

Här är det helt klart intressant med endast 9% på 4 GERBEN som gått bra tider och Hans Crebas brukar kunna vara offensiv. Många tror på 3 UNDER ARMOUR, återigen en Lövgren-häst. Ja, som sagt Lövgren är ju nyckeln under omgången och någon av hans hästar kommer ju vinna under dagen. Glöm inte bort 12 INDIGO här även om det är knepigt spår. Har gjort två fina Sverige-starter som slutat i vinst. 

V75-6

Sprinterdistans och förstahäst för mig och en chansspik i omgången är 3 FRODO CASH som kommer från vinst över medel distans på en riktigt fin tid. Om hästen kommer till spets med Thomas Uhrberg tror jag det blir väldigt svårt att slå denna. 

De två som främst utmanar är 6 FROMHEAVEN IDZARDA och 5 TOM N´JERRDIAMANT. Juste, glöm inte Lövgrens häst... Spelad till en procent och nog ska 11 GLOBAL ACTION ha bättre chans än så? Jo det ska den, sprang 11.6 senast över aktuell distans. Bara tur att någon av Lövgrens hästar är lågt spelade.

V75-7

Så har vi väl lite av dagens lopp sist då. Vi får hoppas det blir ett fartfyllt lopp och att det utmanas lite här. Svårt för mig att bena ut detta så det kommer krävas några streck - om inte 3 VERY KRONOS som är favorit i skrivande stund bara visar vart skåpet ska stå. Den hästen har ju så otrolig fart i sig och vi får hoppas vi får se det.

Adrian Kolgjini valde att inte köra så hårt senast med 6 UPSTATE FACE och är nog riktigt taggad då inför denna uppgift. Speciellt nu när det är hemmaplan. Många så att säga "experter" tror på att 1 EXPRESS JET kommer till ledning och blir hästen att slå där. Absolut ska hästen med på en streckad kupong - dock har hästen inte vunnit ihjäl sig i sin karriär då den bara har 9% i seger. Om man letar skräll här tror jag nog det kan vara Conrad Lugauers 8 NIGHT BRODDE som har tråkigt utgångsläge men ska Conrad brukar ju inte ligga på defensiven direkt ;) 

Hoppas ni vill vara med denna Jackpot omgång och resan mot sju rätt. 
NI hittar andelar på de gröna knapparna. Observera att andelarna säljer på bra denna Jackpot omgång.


Med det får jag önska en trevlig helg :D

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips