Inför V75 lördag: Westholm fixar hög utdelning

Var ett tag sedan en analys kom upp här för mig. Har varit otroligt mycket på jobbet, så blivit långa dagar där. Men är laddad inför dagens V75:a där Axevalla står som värd och denna dag brukar utdelningen kunna skena iväg. Men för det behöver inte storfavoriterna förlora. Räcker med att det skräller i dom andra avdelningarna. 

För söndag öppnar jag endast upp William Rätt i krysset 125kr. Sedan för tisdagens V75 kommer alla tre olika system att öppnas upp. Spännande är också att jag kommer vara på plats på Solvalla på måndagen för jackpot-omgången på V64. Så där kommer kanske ett andelspel upp också, håll utkik.

Men nu går vi in i V75-analysen:

V75-1

Här tycker jag faktiskt 1 FINAL DREAM ska ses med bästa chansen i loppet. Spår ett ska inte vara knepigt på Axevalla som på andra banor. Hästen kom in med sparade krafter senast och med det säger stallet att hästen brukar prestera otroligt bra kommande start. 3 GUSTAFSON är tydligen en humörshäst, lite om den vill springa på eller inte. Svår att placera in i loppet men får ett streck ändå. Skrällen i loppet är 5 TODDLER som har mött betydligt tuffare hästar och från ett femtespår tycker jag den ska med på kupongen. Från bakspåret kommer jag ta med två hästar det i 9 DEEDE STAR som gör bra lopp hela tiden och bör ligga i andra spår direkt och kan få en fin smygresa. En som kommer behöva hjälp med tempot och positionerna är 12 MOROTAI DEGATO som har ett tråkigt utgångsläge, men Oskar Kylin-Blom låter hälsa att han är optimistisk trots spåret. 

V75-2

Här kan det kanske gå att låsa på två hästar. Det i 5 YANKEE DEE som gick ett bra lopp senast utan att få vinna. Dock hårdare motstånd då i min mening, och hade dessutom bakspår då. Kenneth kommer även rycka skorna till den här starten, men sätter på tyngre boots, intressant ändring. Sedan är det 7 NINEPOINTS COOLMAN som ska med på kupongen. Springspår med en Jörgen Westholm-häst och spelad endast på 2 %. Det är så bra att man inte kan tro att det är sant. Stallet tycker absolut hästen kan vinna detta.

V75-3

Vi ska inte göra det svårare än det redan är. Klart att 3 NYMKE BRIGADOON blir en spik i omgången. Trots att spelprocenten nu är över 70 % så kommer det nog sjunka en del närmare start, då folk brukar vilja gå emot så stora favoriter. Hästen visade senast hur bra den kan vara och ska duga fint här. 

V75-4

Långlopp och här kommer även min andra spik. Tycker det bör vara toppchans för 13 MAESTRO CROWE från springspår på tillägg. Johan rycker även skorna på hästen för andra gången i livet. Var ute i Harpers Hanover lopp och ångade på i spets på Solvalla i våras, men orkade inte riktigt  i slutet. Sedan startade hästen tätt inpå och räckte inte riktigt till där heller i skarp konkurrens. Nu har hästen fått träna på ett lite tag och Johan känner att Maestro är mer "på hugget" nu och vi kan förvänta oss en stark insats.

V75-5

Här kommer jag att måla på. Det skulle kanske kunna gå att spika 5 ZION FONT, men behöver få in skräll någonstans och i klass 1 ska det kunna bli skräll enligt mig. Tycker man ska absolut ska se upp med 9 DREAM CREATION och 10 INCREDIBLE WINE som har stort kunnande och med rätt resor kommer bägge avsluta snabbt på Axevallas långa upplopp. Dom andra hästarna jag tycker ska med är 1 CONDIOR som gått bra hos Bergh. Stallet har fin statistik över hela året med stora framgångar. 3 REVEN DEJAVU, är Westholms häst där Adielsson sitter upp och det brukar kunna ge bra effekt. Jörgen själv spikar faktiskt denna häst i Fem Tippar på ATG, så se upp. 7 BENEDETTO O.P. kommer med på visad fin form, dock tycker jag den är bättre på sprinterdistans än på medeldistans. 8 AXEL WIND som kommer från Italien och gjort två starter i nya regin får också ett streck på kupongen. Thomas Dalborg som tränare har hemmabana, trots allt. Hästen har vunnit ett lopp i Sverige och senast kom den tvåa så nog ska den ha bättre chans än de 1 % som den är spelad på just nu. Plockar även med Jörgen Westholms andra häst här 12 CARRY CASH, då det kanske kan bli lite stallkörning här. Som händer allt för ofta i loppen, ur min mening i alla fall. 

V75-6

Här kommer det ett till spikförslag och det i 5 AMORNERO ROC, gjorde det jättebra senast och kom tvåa men mötte en betydligt bättre häst. Gocciadoros hästar går bra och har gjort det en längre tid. Men återigen - vi behöver skrällarna någonstans. Och Mika har trots allt förlorat med ett par stycken favoriter inom rikstoton på slutet. Så varför inte igen här? Vill i alla fall ha med 3 VELTEN VERSAILLES som har visat gott kunnande och trivts tidigare i Sverige. Se även upp med Goops häst 7 ASTRONASCENTE ZAC som är väldigt lite spelad och blir bortglömd.Goops hästar går ju som tåget just nu och hästen har gjort bra lopp och nu helt ospelad i princip. Jag fattar nada. Men det återstår väl att se. Streckar även 1 GOLDEN GUARD på den startsnabbhet den besitter och kanske får han trava i spets hela vägen från start till mål? 2 GO WEST YOUNG MAN springer bra tider hela tiden och tycker absolut den ska räknas här. Sista strecket går till 9 MYSTIC MOM som vann senast trots spår 15 då. Magnus A Djuse har ju visat framfötterna otroligt mycket i år och inte minst senaste veckorna med sina iskalla styrningar. En skön blandning av Goop/Kihlström är denna talangfulla kille i sina bästa stunder.

V75-7

Här kommer inte favoriten vara förstahäst för mig, utan det är 5 MILLIGAN´S SCHOOL som har visat dom gånger han fått starta på regelbundet att han är en av de bättre i landet. Tycker han alltid gör det otroligt bra och har även vunnit många gånger i högsta klassen och springer fina, snabba tider oavsett distans, Men ja, absolut ska favoriten 1 HANDSOME BRAD också med på kupongen, som visat att han också tillhör eliten. Men frågan är om han kan hålla ut Milligan i starten? 3 SHORT IN CASH visade verkligen senast att den hör hemma i gulddivisionen och är ju en Goop- häst där de går riktigt bra på tävlingsbanorna just nu. Skrällen i loppet med rätt resa är 11 VELVET GIO som besitter fin styrka och Ulf Ohlsson upp bakom nu som känner hästen väl. Hästen kommer även från vinst senast, så nog finns formen där alltid. Sista strecket går till 4 BLE DU GERS som också besitter stort kunnande och ska räknas med chans här från ett fint startspår.

Så, dessa är mina tankar för dagen och jag hoppas som alltid att ni finner det intressant och blir sugna att köpa en andel eller två. Och för er som tar hjälp till att komponera era egna system får jag önska lycka till. 

Även stort tack till alla er som köper mina andelar, utan er inget spel.

Här nedan kommer länkar till lördagens andelar:

William Rätt i krysset 125kr - Slutsåld

William Hattrick 75kr 

William Offside 55kr

Länk andel till söndagen:

William Rätt i krysset 125kr

Trevlig helg och lycka till med spelandet nu :)

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips