Inför V75 lördag: Kusken med hemmaplansfördel

Onsdagens V86-omgång blev ju åter svårlöst som för två veckor sedan, då ingen hittade 8 rätt. Mitt V86-lir har väl inte varit på topp senaste tiden men det ska vi förhoppningsvis se till att ändra på till onsdagens stora jackpot som nu väntar. Däremot har ju mitt V75-lir fungerat bra mycket bättre och var ju till exempel ett målfoto senast från att sätta 7 rätt, vilket då hade gett över 100 tusen. Det var mitt system Hattrick som ni hittar till genom att klicka på länken.

Siktet är ju självklart att sätta sju rätt igen och det på alla mina tre system. Mitt system Rätt i krysset har redan sålt slut, så tveka inte att köpa i god tid - då det alltså säljs på bra. Men låt oss nu fördjupa oss mer i omgången. 


Ps. Glöm inte att det är V75 även söndag. 

V75-1

Här skulle man kunna gå ut och spika 5 HEVIN BOKO där man hade siktat på att vinna sto-SM, men kusken missade starten totalt då men hästen gick riktigt fint ändå. Timo Nurmos själv tycker att det är en bra chans denna gång och varför inte inleda med spik då, och bibehålla massa streck till loppen mot slutet istället. Om man nu inte skulle vilja spika tycker jag du främst ska strecka 6 UNIQUE JUNI, 9 MILLIE MILLIONAIRE samt 8 MELLBY FREE.

V75-2

Skulle kunna bli andra spiken här i avdelning två och det i 3 THAT´S SO CLEVER som Markus B Svedberg kör och tränar. Dessutom hemmaplan här för honom så nog är han sugen på att vinna. Hästen kommer från vinst senast och har sprungit bra tider över aktuell distans också. Markus säger att hästen bara känns fin och står fint inne klassen. Finns andra lovande hästar med i loppet också och tycker det är intressant med 4 WISH ME MAGIC. Där Anders Svanstedt tycker hästen inte gör bort sig i klassen och att meddelar att den är startsnabb. Han skulle kunna trycka av från början för spets, men han tycker även hästen går bra bakifrån. Hästen är stark och rejäl så distansen är inte heller något minus. Även intressant på 5 INVISIBLE SUN som Kolgjini skickar ut med Erik Adielsson upp bakom. Nog har Kolgjini fått igång stallet igen, såg vi inte minst i onsdags. Sedan ska man även se upp med 2 FIGHTER SIMONI, 7 BOWLING ORLANDO och 8 IZOR SISU vid bredare gardering. Värsta motbudet till 3 THAT´S SO CLEVER blir nog trots allt 10 LA VERITE som tränas av Katja Melkko och körs av Jorma Kontio. Frågan är hur tidigt Jorma skickar fram hästen och hur den går bakifrån över distansen. Vann senast över aktuell distans men fick då spets från ett bra startspår. 

V75-3

Tre måstehästar vid gardering och vi tar dom i tur och ordning. Förstahäst för mig blir 3 DISCO VOLANTE som visade senast att han ska tas på allvar igen och hans årstid börjar verkligen komma nu. Hästen går bra över kort distans och kan öppna. Ulf Ohlsson känner hästen utan och innan vid det här laget så för den vågade tycker jag det kan vara en spik. 

Nästa häst är 5 BROTHER BILL som mött tuffa hästar och fått gå mycket i dödens. Jorma är nog inte främmande för att skicka iväg hästen från start, men att den ska ta en längd i starten på Disco har jag svårt att se. Dock är det ju inte så farligt att gå i dödens på kort distans så känslan är att den kommer finnas med där inom topp tre oavsett vilket. 

Tredje måste-strecket är 2 HANDSOME BRAD som var övertygande vid vinsten senast, dock i enklare sällskap än nu. Men hästen sitter på hög kapacitet och tillhör eliten i Sverige när han är som bäst. Och form ska man inte snacka bort. 

Bakom dessa är det lite mer öppet, svårt att placera in 4 LUCIFER LANE som återkommer efter lite uppehåll på grund av dåliga blodvärden, kan behöva loppet i kroppen. Dock har den visat tidigare att den är riktig vass efter uppehåll ibland och kan springa otroligt snabbt på kort distans. 7 MILLIGANS SCHOOL har man ingen aning om vart man riktigt har honom, formen känns lite som bortblåst men besitter hög kapacitet och väldigt intressant med Örjan upp här, kan han få igång Milligan igen mån tro? Ser ut att bli svårt för hästarna på bakspår. Annars så är det helt klart intressant på 10 SNOWSTORM HANNOVER och 11 HARRAN BOKO till låg spelprocent. Glöm inte bort 9 DIAMANTEN heller från Björn Goop, som verkligen fått igång stallet nu på allvar!

V75-4

Här blir det antingen ett streck eller stor gardering. Hästen som skulle kunna vara en spik och leda runt om är inte favoriten utan 3 MINUCCI ZON, som ska ses med väldigt bra chans. Speciellt om André Eklundh lyckas ta sig till spets. Hästen håller dessutom riktig god form för dagen och Jessica Hutlman i stallet säger att man är optimistiska och det tar vi till oss helt klart då jag tycker Andrés hästar går riktigt bra för dagen. Vid gardering ska man absolut ha med dessa hästar; 6 CASH AND CARRY som är främsta motbudet om spets nås, 8 NAVONA tråkigt utgångsläge men besitter kapacitet att vinna och kommer sitta i andraspår direkt, 9 OTTILIA FRI som går bra hela tiden, har formen på topp inför detta och Petter Karlsson som kör är inte rädd för att vara offensiv, 11 PAPPAJONNYS ILSE gjorde ett bra lopp senast och formen är nästan på topp igen och helt klart intressant med Örjan Kihlström upp här, 12 BOWLING EL MAR som kommer med fin form och Daniel Wäjersten har tagit stora kliv i år som tränare och kusk. Bästa chansen på tillägget tycker jag 14 PRINCESS KLOSTER har och är endast spelad till 2% när detta skrivs och tycker den ska absolut med vid gardering och nästan så att man skulle kunna låsa på och 14 i denna avdelning. Dock vet vi att det brukar kunna generera skräll när det handlar om Diamantstoet. I så fall kanske 10 WALLAWALLA BROLINE tar sin första seger i livet här? Trots allt riktig fin form i stall Goop för dagen. 

V75-5

En riktig het segerkandidat har vi i 4 VICE VERSA DIAMANT som kommer med fin form och spurtade friskt till en fjärdeplats senast trots jobbigt utgångsläge. Dock tycker jag det finns många segeraktuella i denna avdelning och en man ska se upp med är Jörgen Westholms 5 SANTOS DE CASTELLA där Westholm går ut och säger att det är hans bästa segerchans i omgången. Tidigare i veckan har vi sett att den här killens ord ska man lita på. Finns riktigt fina lågprocentare i detta lopp också att nämna, då dessa ovan har över 60% tillsammans på spelet. Så det skulle även kunna rensa friskt och förvånar mig inte att ATG lagt detta lopp som avdelning 5 då vi även har TOP 7 här. 2 TETON MISS ANNIE från stall Svedberg där Björn Goop hoppar upp bakom är helt klart intressant. Från Markus sida låter det bra och hästen tog ju en övertygande seger från spår 12 senast!!! Och nu dessutom en av världens främsta kuskar i sulkyn här. En häst jag inte vill missa som jag gjorde senast den startade är 3 ANCHOR MAN som ska fortsatt kännas fin i jobben efter senast och räknas även nu. Från bakspåren ska Berghs häst 9 COMAND räknas enligt Oskar Florhed i stallet. Då den varit ute mot tuffare motstånd än det som finns nu enligt Oskar. Sedan får vi inte glömma Markus B Svedbergs andra häst i loppet som Markus själv kör och det i 12 KIMI DI QUATTRO till låga en procent. Hästen har stigande form och avslutade fint ute i spåren senast till en andraplats. Hästen gick barfota första gången senast och blir så igen, helt klart plus på det. Är det kanske Markus B Svedberg som tar hem en massa lopp denna V75-omgång inför hemmapublikens jubel?

V75-6

Verkligen öppet lopp då det är många som verkar sugna på spets och har chans att nå dit. Känslan är att 1 DATS SO COOL, 2 SVECAK PALEMA, 3 MOROTAI DEGATO, 6 MAJESTIC MAN och 7 GARDNER SHAW vill till spets. Kan inte riktigt lista ut vilken av hästarna som kommer dit och om det blir hård körning inledningsvis kommer det att gynna bakspårs- hästarna som är helt bortglömda på strecken här. Så riktiga fynd kan göras i denna avdelning. Dom från bakspår som ska räknas är framför allt; 10 MINNESTADS ECUADOR, 10 PHOENIX PHOTO och 12 RANDEMAR R.D. Som sagt klurigt lopp och blir bred gardering här. Den som lyckas spika sig ur denna avdelning och med lågt spelad häst säger jag grattis till :)

V75-7

Då var vi framme vid sista avdelningen och om jag tyckte förra avdelningen var svår ska vi inte snacka om denna. Här vill jag i princip vid första ögonkastet strecka samtliga tolv hästar. Får väl se om jag kan lyckas plocka bort några.. Men om jag nu skulle vara tvungen att nämna några skulle det i alla fall vara 1 GLOBAL AGREEMENT som var riktigt bra senast och Peter Untersteiner säger att hästen känns fin efter och att det tyder på att den kommer vara riktigt bra igen och ska vara med om segern. 2 DWAYNE ZET har flyttat från Daniel Redén till Oscar Berglund och vann direkt i nya regin senast. Magnus A Djuse som körde då, kör igen och enligt Magnus ska hästen ha vunnit med mycket krafter kvar i mål. Så helt klart intressant. Se även upp med Daniel Wäjerstens två hästar här och det i 9 XANTHIS DE ROI och 10 GOONER  där båda ska räknas tidigt på visad form. Som sagt, finns många fler i denna avdelning men tycker att dessa fyra sticker ut pyttelite mer än dom andra. Men räkna som sagt inte bort någon här. 

Så, dessa är mina tankar inför omgången och jag hoppas som alltid att ni finner det intressant - antingen för att köpa en andel eller för att få ihop ert egna system. Vill även tacka alla som fortsätter ge mig förtroende och nog ska vi få in den där större pengen väldigt snart!

Nytt med länkar till andelarna ligger på den gröna knappen som tar er till dom olika system.

Trevlig helg på er alla :) 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips