Inför V75 Lördag: Invader Am vinnare från dödens igen?

Vad ska man säga, äntligen blev det lite utdelning igen! 8 rätt i onsdags och 31 100 kr inspelat. På 125kr satsade fick man nästan tillbaka 2600 kr och det är inte fy skam det. När det gäller trav så går det i vågor, ibland är man helt ute och cyklar men sen är man där och slåss om do stora pengarna. Återigen Grattis ni 12 som var med i onsdags. Jag hoppas på minst lika bra framgång nu under lördagen. 

Bästa spiken

Hittar vi i den andra avdelningen och där tycker jag 5 INVADER AM ska ses med bra chans att leta runt om då hästen är startsnabb och det låter bra från Timo Nurmos här också. Vann senast från dödens så i spets ska chanserna vara goda här. 

Kompletterande spiken

Tyckte det var svårt att egentligen hitta en till spik. Så många bra och jämna fält denna omgång. Men hittar i alla fall den kompletterande spiken i silverdivisionen som är avdelning 5. Jag tycker 4 BORUPS TORNADO ska ses med goda möjligheter här. Ulf Stenströmer som tränar åker upp med en bra känsla. Har ju varit lite snack om hästen flera omgångar i sommar utan att få vinna förutom senast. Så formen bör vara perfekt här. Värst emot anser jag 2 PARK VIEW är. 

Skrällkollen

Avdelning-1
Frågande till favoriten här i 3 L.L.ROYAL då jag delvis inte tycker Berghs hästar riktigt gått som det borde gå och sen är hästen spelad till närmare 60% och rensar fint där bakom. Mer intressant då på alla skrällar då det blir det nästintill på grund spelprocenten. 

2 SHAPES går bra hela tiden och denna häst är van vid hård motstånd. Björn Goop Sveriges näst bästa kusk i mina ögon ska kunna ge en vinstgivande resa här. 7 JAMAICA BOKO har varit ute mot svårare motstånd än detta och har springspår här. Hästen kanske inte är en segerstaplare men spelad till 1%?! Sprang trots allt in som tvåa senast och då från spår 9 i auto. Springspår nu är bra mycket bättre.

Avdelning-3
Gulddivisionen och den är jämnspelad. Dom betrodda ska absolut streckas och skrällarna här skulle kunna vara 8 SNOWSTORM HANOVER där det låter från Daniel Redén att hästen är på gång igen. Var ju trots allt med i Elitloppet i år och inte riktigt det motståndet med här. Varnar även för 7 UBIQUARIAN FACE där Carl Johan Jepson hoppar upp bakom Kolgjini-tränat. Båda hästarna är dessutom nedstrukna ett spår så där har det ljusnat också. 

Avdelning-4
1 RAMSTAD BALDER ska ses med goda möjligheter att vinna detta, men till 60% och några väldigt bra på 20m tillägg så blir det två hästar till som åker med. Först är det 9 TODIN som skulle kunna vara ett singelstreck för mig. Men hästen är lite bättre och ska kunna komma ikapp favoriten här. Dessutom så brukar favoriten slå av om den känner att den inte kan vinna och det vill jag inte gå på. Den riktiga skrällen blir 15 GRISLEFAKSEN G.L. som går väldigt bra i volt och gått bra senaste starterna. Om man vill ha en fjärde häst så ska 14 ARD med på kupongen. 

Avdelning-6
Tycker 9 CASH AND CARRY är för lågt spelad här. Borde vara högre spelad i mina ögon, så till 12 % får man se det som en skräll. Men även 6 FLUTTERSHY A.F. från springspår här borde ligga lite högre. Tror Stefan Persson kör till ledning här och då kan det bli svårt att plocka ner denna dam. 3 CARELYA åker med på sina höga kapacitet även om den är väldigt osäker av sig, men till 3% och Jörgen säger att så länge den håller sig i trav ska den ses med segerchans. Mattias Djuses hästar går bra för dagen och 10 GLOBAL BENEFIT kommer från vinst senast och till 5% är den borttappad här. Super skrällen tycker jag 15 THELMA M.M. är och Tomas Pettersson brukar kunna ge perfekta rygg resor för att sedan kunna spurta ner hela gänget.  1% på denna.

Avdelning-7
Här ska dom betrodda med på kupongen och den enda riktiga skrällen jag kunde hitta är 11 GOLDEN BOY SISU som gått bra över längre distans. Bara den kommer till en bra position och får rätt ryggar ska den ses med hyfsad chans ändå.


Så det var lite av mina tankar för omgången. Mitt system Rätt i Krysset sålde slut nu redan på fredagen. Därför har jag öppnat upp mitt system Hattrick som kostar 125kr. Annars finns mitt system Offside för 55kr. Ni hittar andelarna på dom gröna knapparna.

Glöm inte att det är extra V75 Söndag också, andelar öppna där.

Trevlig helg allesammans :) 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips