Inför V75 lördag: Får Prinsen rosa biljett för att bli kung?

Då var vi framme för V75 i Örebro och en månad kvar till Elitloppet 2022. Får vi se en Moni Viking som tar kliv fram för att vinna Harpers igen? Tar sig en prins ett steg mot den rosa biljetten för att kunna bli en kung?
Ja, många frågetecken denna omgång. Speciellt efter strykning av Sister Sledge också i Stoeliten. 

Det var ju ändå nära förra helgen igen för stora pengar in för mitt system Offside. Blev dock 10 gånger pengarna på ens insats så 55kr satsade blev 590kr. Får hoppas att det läggs till två nollor där bakom denna gång helt enkelt. 

  • Omgångens spik

Det blir faktiskt på en högt spelande 4 ÖNAS PRINCE i V75-6. 

Han har årsdebuten avklarad och då orkade den inte hela vägen in, men mötte en för dagen bättre häst i San Moteur. Hästen ska ha gått framåt med det loppet i kroppen och här blir det nog att gasa runt om för att vinna på en bra tid och därmed hoppas på att få den där eftertraktade rosa biljetten till söndagen i maj. 

  • Kompletterande spiken

Det andra förslaget är i avdelning 2. Där tycker jag 3 RUGER ska ses med bra chans att vinna detta om den kommer till ledning. Främsta motbuden här har spår 7 och 8. Här har vi också fina 23% på hästen. 

  • Skrällarna

V75-1 

Här vill jag varna för 8 X.TOUR som gick riktigt fint senast. här kommer man sitta i andra spår omgående då det är voltstart. Tror nog André Eklundh är sugen att få vinna detta. 

V75-3 

En jag tidigt hade som skräll är 5 MIRACLE TILE, dock ser jag att procenten ökar. Annars är det ju väldigt intressant på 7 ICELAND FALLS som kommer ner ett hack efter strykningen och Magnus A Djuse kan nog komma till att skrälla här till 1%!!! Observera att hästen har varit nere i Frankrike under vintern här och skaffat sig hårdhet. Annars får jag varna för Flemming Jensens häst 9 CARNA SENSEI som inte fick fritt senast och där med kom i mål med mycket sparade krafter.

 V75-4 

Här blir varningen 6 ADORABLE FACE som vann senast i fint tempo. Hästen är inte alltid att lita på men tror Adrian Kolgjini ska nog kunna få iväg hästen sen får man se vart det leder. Den andra varningen blir på 12 MINUCCI ZON som årsdebuterade senast och blev då fast. Skräller André Eklundh två gånger om denna omgång? Även hört om att det varnas lite för 7 EMMANUELLE P.HILL här och med Jepson i sulkyn från springspår till 1% så är det taget!

V75-5 '

Här blir varningen Örjan Kihlströms styrning och det på Roger Walmann tränade häst 6 HELOISE AM. Absolut galopperade hästen  senast men därav låg procent nu. Walmann har ju annars riktig fin segerprocent detta år. 

V75-7 

Björn Goop säger att 13 MONI VIKING är hans bästa chans för dagen.
Varnar annars för Mattias Djuses häst 14 ELECTRICAL STORM som kan få bra resa i rygg på Moni Viking och då kan den bita ifrån sig bra på upploppet. Mattias underskattas väldigt mycket ofta i mitt anseende, men gör fina prestationer hela tiden. Spelad till 1% här och den ska med! 

10 OSCAR L.A. tror jag dock mest på i detta lopp. Han är ingen skräll till 17% men rolig chansspik i avslutningen annars. Vann på snyggt sätt i årsdebuten och Joakim Lövgren har sina hästar perfekt ställda inför sina uppgifter. Skräll på start volten vill jag lyfta fram 4 CERTAINLY till 1%. Vann års debuten på lång distans och bör ju bara gått framåt med det loppet i kroppen.

Trevlig helg på er alla travfantaster! 
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips