Inför V75: Kan Kihlström bli champion?

Då var det snart dags för lördag och V75 igen! Lite synd på onsdagens omgång, där det blev 5 rätt som bäst. Men gick lite bättre förra helgen då mina system Offside och Rätt i krysset hittade 6 rätt och det blev några tiotals kronor tillbaka i alla fall. Spännande omgång på lördagen då det är de 15 bästa kuskarna på V75-spelet förra året som tävlar mot varandra. Med 15 hästar i varje avdelning. Så känslan är att det det kan bli riktigt fina pengar på 7 rätt. Många voltstartslopp också, så det kan bli omstarter som gör att de mindre betrodda eller med tråkiga spår kan komma in i loppen.

Ni hittar som vanligt till mina andelar via de gröna knapparna. Låt oss nu hoppa in i analysen och resan mot sju rätt - helt enkelt ;)

V75-1

Tycker det är intressant med hästarna på startvolten, speciellt på 1 OLGA TOOMA och 2 ICECREAM IN. Tror båda har lika stor chans att vinna, lite fördel för 2 ICECREAM IN kanske.
 Där tränaren David Persson tycker det ser småintressant ut på förhand och har inget emot att köra i ledning. Men rygg ledaren är ju inte alls dumt här på Åbys oval, då den har dubbla open stretch att tillgå. Tycker även Carl Johan Jepson har visat bättre form senaste tiden också. 1 OLGA TOOMA kommer nog att svara ut i ett första skede om spets men sen får man väl se hur Jorma gör. Om han bestämt sig för att köra i ledning så gör han det. Senaste loppet blev mer som ett tränings-jobb säger tränaren Ola Samuelsson. Dock går hästen framåt hela tiden. På 20m fållan tycker jag det är mest intressant på 7 JEANS´N PASSION som kommer från Joakim Lövgren som hade fina framgångar i tisdags. Örjan Kihlström sitter upp bakom och ja, det är ett snävt spår 4..Men Örjan löser det ;) Även intressant på 10 SUPER SARAH som har springspår här och duktiga Mats E Djuse som kusk. Tränaren Fredrik Wallin säger att hästen känns fin och formen ska vara fortsatt bra. Man får inte heller glömma bort 6 USE FACE som kommer med fyra raka segrar och där Peter Untersteiner säger att hästen känns normal och man tror på en fin insats. Tror dom på 40m tillägg kan komma att få det svårt. Letar ni skrällar är det kanske mest intressant med 14 FLORIST. Vill även varna för 9 YOUR DREAMLOVE på 20m fållan som kan få en bra position från springspår.

V75-2

Här tror jag mig ha hittat en spik i 9 MADE OF STARS som tränas av Jörgen Westholm och körs utav Örjan Kihlström. Fått springspår på 20m tillägg och Westholm säger att hästen känns fin i träningen och att den har förbättrat sin startsnabbhet i volten. Man har även siktat mot detta lopp efter senast. Om man nu inte skulle skulle vilja spika krävs det lite streck, är känslan. Vill varna för två riktiga lågprocentare och det i 12 ORNELLO som är van vid lång distans och även 13 BELLMONDO där tränaren Christian Fiore är optimistisk. Annars ska dessa med vid bredare gardering: 10 BECKHAM, 8 J.J.ANOTHER VINN, 3 NAMUR, 2 REDBULL PELLINI. Två hästar som skulle kunna få plats på kupongen men inte startat på ett tag är även 4 UNACERVEZA BROLINE och 5 SHAPES. Men jag väljer nog att lita på ”stjärnan".

 V75-3

Denna avdelning känns klurig, men tycker väl mig ha hittat några där det känns som det låter lite extra bra på. Förstahäst för mig blir 6 DONNA som kommer med fyra vinster på 6 starter och en andraplats. Från springspår gäller det bara för Mika Forss att pricka rätt och sedan köra klokt. 10 TURE L.A. är favorit när detta skrivs och kan inte helt förstå det favoritskapet. Absolut har hästen hög kapacitet men har inte visat något ”wow-intryck” direkt. Men den ska med på en garderad kupong. Låter intressant på 11 PROTECTOR TILE som tränas av Christoffer Eriksson, som körs av svärfar Robert Bergh. Christoffer tycker hästen är bra för sin klass och att den är tuff och tål att jobba på. Helt klart intressant när den nästintill är ospelad. Återigen får vi se en fin Lövgren-häst där Kihlström sitter upp bakom, det i 5 INSPIRATION. Hästen kommer med fint formintryck från senast. Dock är inte hästen så jättesnabb i volten och det här med spår 5 kan bli lite vanskligt.
Men ja, Örjan kör så han hittar nog en bra position ganska omgående ändå. Varningen i loppet får 4 FÖNIX VANG där det låter klart uppåt och hästen är snabbare i volt än autostart, enligt tränaren. En häst jag hade rankat upp lite högre om den gått bra på slutet är Björn Goops 2 LAMPARD. Denna har riktig fin kapacitet, får se vad som sägs närmare loppet av Björn, om den ska med eller inte?

V75-4

Ett spännande stolopp där förstahäst och kanske spik för den vågade blir 9 ATHENA FACE som tränas och körs av Adrian Kolgjini. Adrian har själv goda förhoppningar. Absolut 20m tillägg här men Adrian kommer nog avgöra över upploppsrakan ändå, är första tanken. Om man nu inte vill spika så är det intressant på tre hästar på startvolten och det i 1 MAGICAL MILE, 2 SANIBEL och 3 LAFERRARI DIMANCHE. På förhandssnacket låter det väl bra på Örjans styrning i 3 LAFERRARI DIMANCHE. Dock blir detta hästens elddop, säger tränaren Carl-Otto Göransson. En till häst som jag tycker ska räknas och har springspår på 20m tillägg med duktiga Erik Adielsson i vagnen, kanske bara rent ut sagt skrattar hem det här :D Hästen är i alla fall 15 HAHA HA. Gjorde sin första start i Sverige senast och levererade en riktigt fin spurt till en andraplats då och till låg procent är det riktigt intressant. Men ja, första hästen för mig 9 ATHENA FACE är också i skrivande stund spelad under 10%.

 V75-5

Denna avdelning körs för att avgöra vem som blir vår ungdoms-champion? Vanligtvis brukar jag förorda större gardering i ungdomsloppen. Men här tycker jag att Magnus A Djuse som är med i Sveriges kusk-elit till vardags, är lite bättre dom andra och han har även fått en riktig fin uppsittning i 6 HANKYPANKY REDBANK. Som vunnit 4 av sina fem senaste starter och kommit in som tvåa en gång. Känslan är god och jag väljer att spika. Hästen är startsnabb så tror den kommer att komma till ledning omgående, spets och slut läser jag det som. Om man nu inte skulle vilja spika så tycker jag man ska främst ha med dess hästar: 1 ALISSON FACE, 2 NOTOROUS ZON, 3 LINO BAND, 5 HALAKAZAM, 7 MY STORY IS TRUE,11 DIGITAL BAR, 14 CAPTAIN P.R. och 15 THAT´S IT. Extra varning på 11 och 14 här. 

V75-6

En spännande spårtrappa att vänta här. Tråkigt utgångsläge på 15 B.G. PASTOR JONTE med Flemming Jensen. Dock ska den med tidigt på kupongen då jag tycker Flemming har lyckats väl med hästen sedan den kom till honom. 13 LEGEND ACT har en fin spurt att tillgå och Björn Goop som kör kommer nog hitta ett fint slagläge för att kunna spurta vasst de sista 200 meterna. 
Sedan har vi Untersteiner x3 här och jag väljer att ta med alla tre, även om favoriten 7 BEHIND BARS ska vara förstahäst. Tycker det är värt att strecka dom andra då han ligger på över 60% nu under fredagen. Peter Untersteiner säger i alla fall att hästen känns fin efter senast. Dom andra två hästarna från stall Untersteiner är 8 LUCIFER SAM som kanske mest är ett platsbud. Men Örjan upp här och det har fungerat bra förut på Untersteiner hästar, plus att det är en spårtrappa där spår 8 faktiskt inte är allt för dumt statistiskt sett. Den tredje Untersteiner-hästen är 9 JOKER OF STEEL, där Jorma Kontio sitter upp bakom och det är helt klart intressant. 

V75-7

Då var vi framme vid sista avdelningen och här kommer det att bli ett lås där jag låser på spetshästen och bästa hästen. Blir från stallen Westholm mot Lövgren här och kuskarna Örjan Kihlström mot Magnus A Djuse. Örjan Kihlström sitter upp bakom Westholms häst 1 STRONG HEARTBEAT som vann senast efter ett litet uppehåll och gick en bra tid direkt dessutom.
Här kan nog Örjan få dämpa tempot den del och ”trolla bort” en del av loppet. Men han möter en ruggigt bra häst i 12 STARO LEONARDO, som gått riktigt bra under vintern. Sedan vilka avslutningar hästen har presterat dessutom, säger bara wow! Känner mig rätt säker med det låset och får hoppas att två-tre skrällar vunnit tidigare under eftermiddagen. Så att det blir bra utdelning ändå! 

Så, det var mina tankar det inför lördagens V75 omgång. Där vi alltså ska få se vem som blir bästa kusken. Jag hoppas som alltid att ni finner min analys intressant och att ni vill vara med på en andel eller två :) Eller om ni använder mina analys till ert egna spelande så hoppas jag det går vägen med hjälp av mina tips. Ni hittar som vanligt andelarna via de gröna knapparna som tar er vidare till respektive andel. Observera att det är högt tryck och först till kvarn som gäller!

Får önska er alla lycka till och en riktigt trevlig helg :)


min andel Rätt i krysset är slutsåldBästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips