Inför V75: Jepson styr till Miljon utdelning!

Lite om förra helgen då.
Lördagen blev ju inte alls som man tänkt sig... Dock blev det ingen utdelning på 5 rätt och därmed har vi en fin Jackpott denna helg istället. Söndagen gick desto bättre. 6 rätt på mitt system Rätt i krysset. Nya tag för lördagen och den ser spännande ut på förhand. 

Låt oss gå in i analysen nedan.

Bästa spiken

Ja det blir på omgångens största favorit. Procenten är tråkig men kommer nog sjunka till spelstopp och kanske blir det bättre värde?  4 MARGARETA TOOMA ska ses med väldigt bra chans då den har lottats till ett perfekt startspår och motståndet skrämmer inte i mina ögon i alla fall.  Den här ska Örjan bara hålla i trav då... Nä, men hästen ska vinna detta då den både är snabb och stark. Behöver inte komplicera till det, utan det gäller att hitta skrällarna sedan för fin utdelning.

Kompletterande spiken

Den andra spiken hittar vi i avdelningen efter och det i 3 SAM THE MAN som vann på fint sätt senast och till 27% (fredag morgon) får man se det lite som ett fynd ändå. Carl Johan Jepson sitter omgående i spets och blir hästen att slå här då. 
Värsta motbudet har bakspår och frågetecken på formen och det i 10 FOUR GUYS DREAM.

Skräll-kollen

Avdelning 1
Känslan är att det kan skrälla direkt i inledningen då vi har flera lågprocentare som kan vinna.
4 HAT TRICK från en perfekt startspår och med det unga löftet Gustav Johansson upp bakom. Spelad till 3% och tycker det är på tok för lite. Kan nog spetsa och sen bli hästen att slå här. Även 3 ZENATO är bortglömd här till 7%. Vill även varna för 8 INDIGO, 10 XANTHIS DE ROI och 12 SOURIRE FRÖ.

Avdelning 2
Tror inte direkt på skräll här, utan det blir någon av de betrodda. 1 WINGAIT HENKE är favorit och rätt sådan i mina ögon och skulle kunna vara en spik? Tror man sitter i spets och där trivs hästen ypperligt. Den som just utmanar i starten är 3 JUST MAKE IT till 11% och det är väl den som blir närmast skräll här i avdelning 2. Annars ska som sagt 4 ERV ZET och 11 X.TOUR med på garderad kupong.

Avdelning 3
Fyraåringslopp och favorit i 3 GLOBAL CONCEPT som ska ses med bra möjligheter men tycker mig hittat några motbud till fin procent här. 1 DONIZETTI med Magnus A Djuse i sulkyn ska kunna utmana här då hästen gjorde ett bra fjolår och nu med en lite duktigare kusk i mina ögon. Tycker 4 RED LADY EXPRESS blir totalt bortglömd här till låga 5%. Det som drar ner är att hästen inte alls visat sig från bästa sidan i år än. Absolut gjorde den det bra senast efter galopp och tog en sjätteplats så därmed åker den med. Varnar även för Daniel Wäjerstens 7 MELLBY JOKER här.

Avdelning 6
Här kanske vi hittar omgångens bästa skräll! Absolut 7% kanske är lite i överkant men det är 7%. Hästen är 2 JEPPAS UPPERCUT och Torbjörn Jansson i sulkyn. Torbjörn brukar kunna sitta fint att vänta in i det sista och sen lägga in spurten. Får hoppas han gör det igen här. 

Annars vill jag varna starkt för 6 ABBE AV SWEDEN till ynka låga 1%. Hästen har skrällt förr och det har vi sett historiskt att en häst som skrällt förr brukar kunna skrälla igen. Se upp även för 11 AGASSI BROLINE med Jepson här. Jepson har många fina lågprocent-chanser denna omgång. Om jag inte missminner mig skrällde väl just Jepson på Mantorp med flertalet hästar här för några år sedan. Får vi se en repris måntro? I alla fall har hästen goda möjligheter då den sprungit på fina tider och ska rent statistiskt ha bästa bakspåret här. 

Avdelning 7
Ja då var vi framme vid sista avdelningen och ett väldigt fint sådan. 

Favorit i 6 CALLE CROWN och rätt sådan. Hästen har startat mest i Frankrike och är härdad mot tufft motstånd. Blev tvåa i Copenhagen Cup. 36% är hästen spelad till så ingen skräll direkt, men bra procent för en spik!? 

Ska vi hitta något skräll tycker jag 1 HUSSE BOKO med talangen Gustav Johansson upp i sulky. Hästen är van vid längre distanser så ett plus att det är 2 640m här och hästen är spelad till 7%. Gillar 11 STARO LEONARDO som spelad till 2% här... Det lilla minuset är ju att hästen har felat i sina två senaste starter. Men är van vid längre distanser och brukar kunna komma i sista kurvan och lägga in en väldigt snabb speed till slut. 12 BORN UNICORN ska absolut med på garderad kupong! Tråkigt utgångsläge men väldigt stark häst som tål att göra jobb själv. Ingen skräll till 21% men ska med.
Varnar slutligen för 5 GLOBAL WELCOME och 8 ESPRIT SISU.

  • Lite ändring bland mina system inför helgen;
    Mitt system Hattrick kommer ta en paus en stund - och mitt system Rätt i krysset höjs andelspriset från 125kr till 160kr. Delvis för att jag tar bort ett system och för att få till ett litet mer kraftfullare system för att pricka in 7 rätt oftare!
    Hoppas ni fortfarande vill vara med. Eftersom det är jackpot så är mitt system Jackpotfeber öppet. Ni hittar länk till andelarna som vanligt på dom gröna knapparna.

Trevlig helg på er alla trav fantaster :DBästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips