Inför V75: Guldkornen är hittade!

Återigen har vi en jackpot denna lördag då ingen hittade alla rätt förra lördagen. Blev fem rätt på mitt system Offside och det kunde lika gärna blivit sex rätt om turen varit mer på vår sida. Denna lördag ser klurig ut, då det är många hästar i kanonform till start. Så utdelningen kan bli riktigt fin. Jackpot-kupongen är öppen och denna veckan har jag också äran att lägga Barncancerfondens andelsspel. 

V75-1

6 DEAR FRIEND kan vara spiken här i första. Varit nere i Frankrike och tävlat på slutet.  Låter bra från Untersteiner också. Kan nog leda runt om. Dom två värsta motbuden för mig är 7 VICHY GRIF samt 10 CARNA SENSEI och dessa åker med på några av mina system.

V75-2

Här blev det direkt lite svårare då många har chansen. Två stycken från bakspår till låg procent som jag vill ha med är 11 ALERT VENDIL och 12 CUENCA. Båda kommer från vinst över aktuell distans. Absolut svårt med bakspår, men eftersom det är Åby-banan med två open stretch-spår kan det komma att öppna sig för dessa två. Det var mycket snack kring 5 BORUPS TORNADO senast men fick inte till det då. Kanske denna gång istället om han hittar till ledningen nu? 1 DIGITAL INDY kan dock bli svår att ta sig förbi i starten, som nog också gärna vill dit. En till lågprocentare som kan få en fin smygresa är 2 EXPLOSIVE PEAK som man inte får glömma bort helt. 

V75-3

Inte helt lättlöst Gulddivision den här veckan. Vissa hästar årsdebuterar och andra har inte visat sig från sina bästa sidor på sistone. Förstahäst blir nog 10 STOLETHESHOW trots bakspåret. Han har verkligen visat kanonform och Björn Goop sitter upp bakom. En tänkbar spik. 4 DISCO VOLANTE går det verkligen upp och ner för. Kanske bara smiter undan från ledningen den här gången? Trots att han inte alls visade sig från sin bästa sida senast. Två årsdebutanter som ska räknas på kapacitet är 5 HARRAN BOKO och 7 UPSTATE FACE som kan komma att blanda sig i det hela, om dom andra inte är helt på topp. 6 HAZARD BOKO behöver rätt ryggresa för att kunna avgöra till slut. 

V75-4

Den svåraste avdelningen då det är Diamantstoet och även innebär lärlingslopp. Dock tycker jag 10 DIVERSITY PELLINI med duktige Marc Elias som kusk ska räknas oerhört tidigt och kan även vara en chansspik för den vågade. Där bakom är det många ekipage som ska räknas så som; 13 GENIE AM, 14 LISA LISIEUX, 12 LISTAS TINGE LING, 9 DONNA, 3 MAGICAL MILE, 4 GABI GOES TO PARIS och 1 BENITA WINNER

V75-5

Här kommer omgångens största favorit och det är väl med all rätt. 6 AMALENCIUS B.B. har vunnit sina två starter för året och har gjort det väldigt fint. Örjan Kihlström kör och Timo Nurmos tränar. Absolut, streckprocenten är i högsta laget men man behöver inte krångla till det. Se bara på förra veckan när storfavoriten vann och ändå hittade ingen sju rätt.. Men om man skulle vilja försöka hitta den där hästen som kan ge miljonutdelning tycker jag 4 BRAVO SABOTAGE ska med på kupongen. Satt fastlåst senast men spurtade fint när den kom loss, dock i ett alldeles för sent skede. Från bakspåren ska 10 BECKHAM, 11 ASTERIOD och 12 BEST OFDREAM TRIO räknas.

V75-6

Återigen ett mer öppet lopp och finns ett par fina lågprocentare med här. Förstahäst för mig blir 9 KATTIS J.BOKO där Marc Elias kör och Lugauer har fin form på stallet för dagen, därmed ska deras andra häst 8 JEOPARDY också räknas. På tilläggsvolten från springspår har vi två lågprocentare som jag vill ha med och det i 14 SO SUPERB och 15 NINA GINTO. Båda kommer från seger och har bevisligen form för dagen. 5 LOVE YOU SWEDEN har gått bra i Berghs regi, dock minus på spåret då den kan tappa lite i volten och det drar ner vinstchanserna på denna då.

V75-7

En svår Silverdivision, men två hästar sticker ut och det är bästa hästen 11 PHOENIX PHOTO och spetshästen 5 SWEETMAN där båda kommer i form. Dock lite fördel på 11 PHOENIX PHOTO som visat sig lite vassare och där kan vi snacka stallform, vinner ju nästan vartannat lopp. Om man önskar ha med fler så är 10 UNICO BROLINE tätt med bakom, också riktigt fin form på den för dagen. Även 9 DEVS DAFFODIL kommer med form och återigen Lugauers stall som verkar vinna med det mesta just nu..


Så, det är lite av mina tankar inför omgången. Jag hoppas ni vill vara med på en andel eller två. Om ni läser för att finna egen inspiration hoppas jag ni fått det nu och lyckas sätta sjuan! 

Trevlig helg på er :D 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips