Inför V75: Kometen kommer farandes!

  Då var det återigen dags för lite V75 och vi gästar Färjestads travbana i Karlstad. Och det är även en jackpot som väntar! Under onsdagens V86:a gick vi plus på mitt system "Offside" även om det inte blev så många kronor. Lite segt dock att man hade vinnaren i avdelning 2 som första reserv.. Men bara att ta nya tag nu inför lördagen! Ser ut att bli en intressant omgång då det finns många fina hästar med. Tror mig ha hittat en bra spik redan i första avdelningen.

  Ni hittar länk till mina andelar som vanligt via dom gröna knapparna. Låt oss dyka in i V75-analysen nu.

  V75-1

  Ja, det var ju här jag tycker mig hittat en vettig spik i 3 BRAVO SABOTAGE. Som vann senast på den aktuella distansen och nu hoppar även Erik Adielsson upp. Det får ses som ett plus. Spår 3 är inte dumt och jag tror på spets och slut för hästen. Om man nu inte skulle vilja spika är det helt klart intressant på 4 KIMI DI QUATTRO där Markus B Svedberg vann med hästen senast. Tycker det är lite smygform på hans stall för dagen. Helt klart en utmanare till min tipsetta. 1 MASTER BLASTER är också intressant och där kan vi prata om ruggig stallform! Står kanske dock lite väl hårt inne på pengarna här. Lite frågetecken kring 5 PERE UBU som inte startat sedan november. Dock har ju Untersteiners hästar gått bra på slutet. Två riktigt rysare och fina skrällar tycker jag 6 OKASHI CHERI och 12 INCRIDIBLE WINE är. På 6 OKASHI CHERI säger tränare Daniel Hansson att eftersom det är kort distans nu, blir det full gas direkt och det är deras chans att vinna loppet. Helt klart mumma om det skulle klaffa optimalt och den räcker hela vägen! 

   V75-2

  Diamantstoet och sedvanligt voltstart över 2140m. Förstahäst för mig blir 15 DEVS DAFFODIL som har formen på topp och kommer med två raka segrar och senast blev det en riktigt fin spurt över upploppsrakan. Absolut, svårt utgångsläge men Conrad Lugauer brukar kunna köra till i ett tidigt skede. Andrahästen och som definitivt ska med på systemet kommer från stall Timo Nurmos, och det är 6 QUEEN RATZEPUTZ som vann senast efter uppehåll. Timo säger att hästen ska ha gått fram mycket efter senast och ska vara rappare i benen nu. Kanske räcker med ett lås? Men tycker det finns några andra fina hästar med låg procent med här, och det är väl dom stora pengarna vi vill åt? Även om sju rätt alltid är sju rätt och lika roligt det ändå. På startvolten låter det intressant på 3 JAPIRO QUEEN. Tränaren Stefan Granlund säger att hästen har uppåtform och om den är lika bra som näst senast tror han att dom andra får svårt att plocka ned henne. Kusken Markus Niklasson har ju skrällt tidigare så. 7 ALE´ PRIDE GAR kommer med form men rådde inte på 6 QUEEN RATZEPUTZ senast och Oskar Svanberg tror att det kan bli svårt denna gång också. Men för mig ska hon med om man streckar på ordentligt. Tycker det kan vara klokt att även strecka 10 KIRSI BOKO, 11 ISAN och 12 QUARCIA - där alla tre kommer med fin form för dagen. 

  V75-3

  Här tycker jag man kan gå på 1 BLE DU GERS som spik. Frode Hamre hälsar i alla fall att dom är där för att vinna. Så även om hästen inte tar ledning så kommer kusken Per Oleg Midtfjeld att försöka hitta ut tidigt och sedan köra framåt för att reglera fältet från utvändig position. Tidiga motbud har vi i två hästar. Men på ena är det ju osäker form och den andra låter det som att det blir ett defensivt upplägg med rygglopp för nu, efter insatsen senast. 2 LUCIFER LANE trodde man skulle vinna från ledningen senast, men så fick bakomliggande häst luckan och slog Lucifer trots ett lågt tempo under loppet. Vi får se närmare start vad tränare och kusk Johan A Nilsson säger om upplägget. Den andra hästen är 6 DISCO VOLANTE som kommer med galopp i raden och inte alls sett lika fin ut som förra vintern. Hästen ska i alla fall kännas fin hemma i träningen enligt Melander. Vi får väl kika på värmningsbilder innan spelstopp och om hästen är likadan som senast är det väl bara att plocka bort från kupongen kanske? En häst som man har siktat hit med är 4 RAGAZZO DA SOPRA där Anton Sverre tränar och säger att hästen är startsnabb men vet inte om han kan ta längd på hästarna invändigt. Men eftersom det lät defensivt på 2 LUCIFER LANE ser jag det som en möjlighet att hästen kommer till ledning och om den då får fuska bort lite tror jag nog det kan bli seger här. Framför allt om favoriten fastnar invändigt. Annars kan man nog spela ett platsspel på hästen i vart fall till ett glatt odds. Vill även varna för 5 MR GOLDEN QUICK och 7 NIKY FLAX som slår ur underläge.

  V75-4

  Kallblods lopp då. Ser intressant ut och Robert Berghs två hästar ska båda ses med bra chans att vinna detta. Dock blir mitt förstastreck en häst från Robert Skoglunds stall och det i 5 SUNDBO KOMET som Ulf Ohlsson sitter upp bakom nu. Ulf kan det där med kallblod, även om Mats E Djuse som körde senast också är väldigt duktig. Men ja, litet plus ändå med Ulf är min känsla. Mats sa i alla fall senast att om han hade gått ut i tredjespår varvet kvar trodde han att han skulle varit med på linjen. Helt klart intressant här och Robert tycker att det är den som ska räknas med bäst segerchans av hans tre hästar här. Sedan kommer vi  till Berghs duo och Robert själv kör 3 BUSKA BLYG. Hästen ska ha varit lite seg senast och det ska berott på att hästen tränat med brodd och blir lite seg då. Efter senast har hästen varit tillbaka till Göteborg men där ska dom inte haft optimala träningsförhållanden. Men om han är på topp nu ska han räknas tidigt här. Andra Bergh-hästen hoppar Örjan Kihlström upp bakom och det är 11 LOME STORM. Får ses som ett riktigt plus på denna busiga häst. Blev rejäl tappstart senast men kom igen och var med på upploppet, men då blev det dessvärre en galopp igen. Hästen ska vara lite ostabil i volten men tror Örjan löser det där. Plus även att hästen inte har någon annan häst utvändigt om sig nu i startögonblicket. Varnar även för Robert Skoglunds egna uppsittning och det i 4 HARRY VÄXUS, som gick bra i skymundan senast. Med rätt lopp ska den nog kunna vara med där framme och slåss denna gång.

  V75-5

  Här tycker jag det är fyra-fem hästar som sticker ut. Kommer nog bli lite körning inledningsvis mellan 1 SJAMAN, 3 EQUAL TO NONE och 4 GLOBAL CLASSIFIED vilket kan öppna upp loppet. Tror ändå den som går vinnande ur spetsstriden kommer ha en bra chans att vinna.
  En häst som hade lite tur senast med att få lucka är 7 ABBE AV SVEDEN som jag tycker även ska räknas här trots hårt motstånd, då han avslutade så fint senast. Och om det blir körning i början och hästen får spara sina krafter till slutet så får vi allt se upp! 10 BOKE PALEMA har styrkan och vann senaste loppet från ”dödens". Helt klart intressant här och vid skrivande stund till låg procent, lär nog ändras till lördagen. Men hästen skulle även gynnas av om det blir tung bana.
  Så det får vi hålla kolla på under tävlingsdagen. Se även upp för 11 DIGITAL BAR som har siktats mot det här loppet och kommer vara i extra fin författning nu!

  V75-6

  En riktigt klurig avdelning i mitt tycke, känslan är att dom flesta kan vinna och här kommer det vara streck-krävande på kupongen. Förstahäst för mig blir ES TRENC som nu även blivit nerstruken till spår 4 istället för 5. Hästen har dock främst varit ute på sprinterdistans, men har fin form så 2140m ska inte vara något större problem nu. Chansspik för den vågade? Den som kan svara om spets är väl 4 TURE L.A. som nu har spår 3. 1 HABRIK AM kommer från formstallet Roger Wahlman och jag tycker Wahlmans form började redan i december. Vinner varje vecka, är känslan. Vann exempelvis den avslutande avdelningen i onsdags på V86, trots att han låg lågt gällande hästens chanser på förhand. Så denna ska med tidigt, helt enkelt. Hästen har en riktig fin speed - gäller bara att läget inte blir en fälla i starten.

   Fler hästar som ska med bakom dessa tycker jag är 10 HANNIBAL FACE, 3 NINJA ZON, 12 AMALENCIUS B.B., 9 SOLKATTENS FERRARI och 11 BANDIT FRONTLINE. Anser att 6 KING OF GREENWOOD blir överstreckad, står hårt inne på pengarna och möter bra hästar i klassen nu. Dock nerstruken till ett fördelaktigt spår. Så han ska väl kanske med på kupongen ändå om man har råd. Men ja, överstreckad i min mening och chansas nog bort på något system i vart fall.

  V75-7

  Då var vi framme vid den avslutande avdelningen som går över 2640 meter med autostart. Favorit blir 10 FOUR GUYS DREAM, vet inte om jag vill gå på honom rakt av - då han faktiskt inte vunnit över distansen än. Och motbud finns det. Dock tror tränaren att det bara varit tillfälligheter att han inte vunnit över aktuell distans och senast han var ute på distansen så sprang han med punktering. Så ja, kanske helt enkel en spik i avslutningen?

  4 BEARTIME ser vi flitigt på V75:an utan att få vinna. Blir mest andra och tredjepris för honom. Kanske dags nu för hästen? Läget är spännande och får han bara spara sin vassa speed till slutet så.. En häst som fått ett fint utgångsläge och som skrällde näst senast till riktigt låg procent är 5 BARITONE ARTIST. Formen är verkligen på topp på den kanten! Avslutade fint senast till en tredjeplats från spår 12. Markus B Svedberg tycker att hästen har fin form så den ska med tidigt till låg procent. Sedan vill jag nämna några hästar till som bör finnas med på kupongen vid gardering och det är 11 NERO MAXIMUS, 12 MAESTRO CROWE, 9 INNOVATION LOVE, 8 JAQUES NOIR och 6 UPPER FACE.

  Det var min analys inför lördagens V75:a. Jag hoppas som alltid att ni finner den intressant att läsa och att ni vill vara med på andel eller två. Varför inte tre denna lördag? Om ni läser den för egen inspiration hoppas jag att ni sätter sjuan :) 

  Som sagt, mina andelar hittar ni som vanligt via dom gröna knapparna. Min andel ”Jackpotfeber" har redan sålt slut. Så missa inte chansen på dom andra andelarna om ni vill vara med! 

  Trevlig helg på er alla fantastiska travlirare :D      
  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube