Inför V75 Idag: ''Flera tveksamma favoriter på förhand''

Då har vi V75 från Jägersro denna lördag att se fram emot. Fina lopp i mitt tycke och känslan är att det kan ge en fin peng på sju rätt. En tvååring är mest spelad i hela omgången just nu. Gillar inte helt att spika så unga hästar, eftersom de utvecklas otroligt mycket i den åldern. Absolut, är väl bästa hästen i fältet som han har sett ut på slutet. Men till den spelprocenten (över 80 %) blir det gardering på någon lapp i vart fall.

Redan i onsdags sålde mitt system ¨Rätt i krysset¨ slut. Men finns forfarande andelar kvar att köpa i mina system Hattrick och Offside. Som har lika fina möjligheter till sju rätt. Låt oss nu gå igenom omgången här nedan! 

V75-1

Här tycker jag det är mest intressant på 6 BLACK MISSION som kan tänkas bli dagens första spik. Hästen har riktigt fin form och kom i mål med sparade krafter senast. Thomas Uhrberg känner hästen väl och den har springspår här. Luktar spets och slut. Om man inte vill spika är det intressant på 5 EXPRESS LIME till riktigt låg procent som också kommer med bevisad god form. Dock svårt spår, men om han kommer iväg bra från spåret är den nog med och gör upp om pallplaceringarna. Hästarna man ska ha med på en bredare gardering är framför allt; 7 BECKHAM, 1 WOLF OF WALLSTREET, 3 IDEAAL, 8 INDIGO och 9 HANNIBAL FACE.

V75-2

Diamantstoet med tre volter och det brukar kunna gynna hästarna längst bak, speciellt nu när det bara är fem hästar på mellanvolten. Förstahäst blir ändå 9 GEORGIA AM som vann senast, nu hoppar Björn Goop upp bakom hästen. Det som finns som minus är att David Perssons hästar dragits med förkylningar den sista tiden. Dock har GEORGIA AM inte varit drabbad enligt stallet. Andrahästen blir 13 ALHAMBRA MAIL som avslutade fint från svårt läge senast. På första volten är det intressant på 1 NOCTURNE ZONE där Joakim är nöjd med läget och tycker hästen är en outsider. Sedan vill jag ha med stekheta kusken Magnus A Djuses uppsittning och det i 3 NANNY´S GIRL. Hästen ska tydligen kännas riktigt fin i träningen. Sista hästen jag vill nämna är 7 EVEREST LASER som nog visserligen kommer gå sitt tuffaste lopp i livet hittills. Men där kommer det bli skoryck på hästen och har trots allt springspår och kan därmed hamna riktigt bra till direkt. I stoloppen brukar vad som helst kunna hända.. 

V75-3

Lite småklurig Gulddivision, men tycker ändå att 5 MINDYOURVALUE W.F. ska ses med bra chans här och kan absolut vara ett spikförslag.
Björn Goop upp är alltid intressant. Hästen har tre raka vinster och senast blev det seger i montélopp nere i Frankrike och hästen ska tydligen tända till efter att varit ute i monté. Med det sagt helt klart mycket intressant här då motståndet inte skrämmer. Värst emot är nog 1 HARRAN BOKO om han lyckas hålla upp ledningen då Per Nordström aviserat att han inte tänker släppa till någon om han kommer dit. Senaste loppet får vi glömma då det blev sent avblåst och hästen hade redan slösat bort med alldeles för mycket krafter. Jerry Riordan säger så här innan utan att ha kollat ordentligt i programmet att hans bästa chans är  3 GARETH BOKO - det ska man ta med sig. Ska bli kul att se 6 DRAGSTER igen och med lopp i kroppen nu kan det vara jokern i gänget. Vet inte riktigt vart jag ska sätta in 7 UPSTATE FACE i loppet då hästen ska ut nästa helg igen på Solvalla och siktet nog är inställt på att vinna då, med tanke på att det vankas finaler. Hästen kommer att gå med skor här och utgångsläget är inte direkt någon höjdare. Men på kapaciteten han har visat ska han såklart räknas ändå. 

V75-4

Då var vi framme vid Svensk Uppfödningslöpning där vi har omgångens största favorit och det i 2 TETRICK WANIA. Känslan är att han vinner igen då övriga ekipage verkar ha stor respekt för hästen och på förhand även aviserar att de siktar på platserna där bakom. Men till nästan 80 % blir det gardering på någon lapp i vart fall. Och bakom Tetrick Wania är det väldigt öppet i mitt tycke. Utdelningen får sig en rejäl skjuts om han förlorar detta! 

V75-5

Här sticker 3-4 hästar ut och förstahäst för mig blir 5 RARE MAGIC som det blev lite för tufft för i förra starten. Nu är det hemmaplan och ekipaget har ett perfekt startspår bakom bilen. 1 PIEMONTE låter Joakim Lövgren nöjd med och hans hästar går ju bra för dagen. Joakim kommer testa från start här men vet dock inte hur startsnabb hästen är. Läget kan bli en fälla om han inte lyckas hålla upp ledningen i startrusningen. Men ett som är säkert är att hästen står med för lite pengar intjänat, i förhållande med sin kapacitet då han tävlat nere i Tyskland och prissummorna inte är lika höga där. Sedan har vi Björn Goops häst 6 THORONDOR som kommer med två raka segrar och även Björns stall går bra just nu. Dock tror jag inte att man tar en längd på 5 RARE MAGIC här och får då en tyngre resa. En skräll jag vill varna för är 7 NICE AND QUICK där kusken Gustav Johansson kommer att vara offensiv med hästen och i senaste loppet avslutade hästen i 1.08 tempo. Krävs såklart en hel del tur från spåret, men det kan man faktiskt ha ibland. 

V75-6

Fel favorit här i mitt tycke. 3 KURRI JARI BOKO vinner inte ihjäl sig, trots att han gjort många riktigt fina lopp.
Absolut, bara gjort två starter i Goops regi hittills. Men tyckte inte den överglänste övriga senast och då tyckte Björn att det var hans bästa chans i omgången. Nej, förstahäst för mig och en tänkbar spik blir på 5 M.T.OSCAR som är van vid längre distanser och sprungit bra tider på det. Enligt tränaren Tomas Malmqvist ser det väldigt lovande ut på förhand och han tycker hästen ska ha bra chans att vinna. Dessutom nämner han att det kan ske från flera olika positioner. Där bakom får man nog räkna på ett par streck och dom jag tycker främst ska streckas är 4 GLOBAL BEWARE, 6 BORUPS RACING, 7 GLOBAL WORKAHOLIC, 9 FOUR GOUYS DREAM, 10 AMERINDIENNE och 11 RED MILE BRODDE

V75-7

På förhand ser det ut att det stå mellan 1 SWEETMAN och 5 OSCAR L.A. där det kanske är lite fördel på förstnämnda hästen. Det låter i alla fall bra på båda hästarna och kan vara ett lås för den som vågar lämna en revansch-sugen Christoffer Eriksson utanför kupongen. Om det nu skulle bli körning mellan dessa två tycker jag det öppnar upp sig lite mer. Då kanske 11 RACKHAM får chansen från bakspåret och ska ju trots allt vara matchad för detta lopp. Hästen har ju gått riktigt bra mot tuffare hästar tidigare och tål en hel del jobb på egen hand. Vilket han inte minst visade senast. Men min fråga är lite hur stallformen är där? Christoffer Eriksson har inte vunnit så mycket den senaste tiden. 8 ADDE S.H. blir totalt bortglömd här. Absolut, dåligt utgångsläge men att dissa en häst i kanonform kan vara farligt ibland. Kanske även är så att kusken drar ner förtroendet för ekipaget lite grann? Spännande låg procent på spelet där är det i vart fall helt klart. Även 4 BORDEAUX S. ska med på en bredare gardering och hästen är mer stark än snabb och kommer i fin form. Att det nu är medeldistans som gäller bör därför passa helt perfekt. 7 ROTATE gjorde det otroligt bra under våren/sommaren, men tappade sedan formen lite grann under hösten. Hästen kommer nu tillbaka efter lite vila och jag tror att han antingen kommer behöva lopp i kroppen, eller leverera bra direkt efter välbehövlig vila. På kapaciteten den har visat ska den absolut räknas. Har trots allt matchat de absolut bästa Silverdivisions-hästarna under året och även visat att han tål tuffare motstånd än så.

Så, dessa är mina tankar inför omgången och som alltid hoppas jag ni finner det av intresse. 
Håller även tummarna för fortsatt förtroende och att ni är med på en andel eller två när vi nu tar ny sats!   Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips