Hög utdelning är att vänta!

  Riktigt rolig omgång för spelet med fina skrällar och överspelade favoriter. Örebro har ju haft fina utdelningar på 7 rätt tidigare och tror denna omgång inte är ett undantag där.
  Vi spelar i alla fall för stora pengarna.Örebro är även en speciell bana att springa på så gäller att ha koll på vilka hästar som trivs på denna oval.
  Du hittar alla mina andelar här: William´s andelar

   🥇 SPIKFÖRSLAGEN

   V75-1

   Hittar spik i den inledande avdelningen, men det blir inte på favoriten. Nej, jag tror mer på andrahandaren 5 KING OF EVERYTHING där kusken Magnus A Djuse har klart för sig att det är i ledning han ska vinna och inte intresserad av att släppa till favoriten här. Absolut, har stor respekt för favoriten 6 BORUPS VICTORY här men tycker min spik har visat bra form och med offensiv kusk i ledning blir den svårslagen. I denna avdelning skulle man kunna försöka med en trio där jag rankar i denna ordning: 5 KING OF EVERYTHING, 6 BORUPS VICTORY, 2 CASH COWBOY

   V75-4

   Dagens andra spik hittar vi i V75-4 och det i 1 CASTOR THE STAR. Jörgen Westholm låter väldigt uppåt på sin häst och tror nog hästen ska kunna hålla upp ledningen här och blir då svårslagen. Kusken Mats E Djuse säger att det är hans bästa chans för dagen på V75:an. Där bakom känns det öppet och kommer krävas flera streck för den som vill gardera. 

   💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

   V75-2

   Förstahäst för mig i denna avdelning är 1 ITSO SISU där det låter bra om, men skrällen tycker jag är 7 HARD CENTER där Kristian Lindberg låter små-optimistisk. Står sig bra i klassen och Kristian blir inte förvånad om denna vinner.

   V75-6

   Som vi alltid vet så brukar det skrälla i Diamantstoet och än mindre denna gång då jag tycker 12 ATHENA FACE går som skräll här till 7%. Adrian Kolgjini tränar och kör och om hästen spurtar lika bra som sist så ska den kunna vinna. Intressant med första barfota för hästen också. Får hoppas det slår väl ut så hästen får ytterligare en växel att lägga i. 

   Hoppas ni vill vara med denna Lördag omgång där jag tror utdelningen kan bli riktigt fin på 7 rätt!

   Tre system spelas och ena körs exklusivt.

   Trevlig helg alla travfantaster.   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube