Är prinsen kung efter loppet?

V75 från Halmstad och deras vår omgång brukar ge miljonutdelning! Riktigt kul ska det bli att få se Gulddivisionen med lite mer etablerade hästar här. Några lågt spelande hästar som ska ses med både spets- och och vinstchanser som ger oss en fin utdelning!
Du hittar alla mina andelar här:

William´s andelar

  🥇 SPIKFÖRSLAGEN

  V75-3

  Brukar inte vilja spika hästar som kommer tillbaka från vinteruppehåll men det låter bra på 6 ÖNAS PRINCE  och Per Nordström är rak och ärlig med sina hästar. Dessutom vann ju Per här omveckan med en årsdebuterande. 

  Tränaren har nog siktet inställt till Elitloppet för att ta revansch från föregående år. Hästen har i alla fall fått lite tuffare vinter träning i år och ska tagit det på bra sätt. Sitter i ledning omgående och blir då svår att slå. Värsta motbudet som jag ser det är 10 FOUR GUYS DREAM som då har bakspår och låter som om man vill ha detta lopp i kroppen inför finalerna den 25:e Mars.

  V75-6

  Vi har en trendhäst här som kanske blir favorit till slut? Hästen har kanske lite för lite pengar för sin kapacitet och det låter bra på 1 CATULLO JET, men blir ingen spik för mig. Hästen är nyförvärv hos Jerry Riordan och tävlat nere i Italien tidigare. Vill se den i ett lopp här hemma i Sverige först... 

  Nej, min spik blir på Nurmos-tränade 5 E.L.JETPACK som årsdebuterade senaste just över 2640m och vann på tiden 13.9a. Hästen ska gått framåt med det loppet i kroppen och tror den bara är starkast till slut. Positivt i min mening att den trendar neråt på procenten och kan bli riktigt spelvärd till slut. 

  💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

  V75-2

  Här tycker jag man ska se upp för 12 MARABOU BRODDA trots sitt tolfte spår. Det är voltstart och känslan är att det kan bli körning i början då det är ett par stycken som vill till ledning och det kan öppna upp sig bra för Thomas Uhrberg då. Sen vet vi att det brukar kunna bli några galopper vid voltstart. Hästen har en fin polett kvar till slutet och till sina lågt spelade 6% får man se det som ett kap. Vill även varna för 1 FÖNIX VANG där Victor Rosleff låter väldigt nöjd med hästen och siktet är inställt på ledningen, om den kommer till ledning och inte för massa körningar mot sig kommer den bita ifrån sig bra till 13%.

  V75-4

  I en öppen Diamantstoet där det är lärlings lopp tycker jag 9 ITALY MEARAS blir för lågt spelad här till sina 6%. Hästen kommer i bra form och får en av dom bättre kuskarna i loppet där William Ekberg kör. En annan att se upp med är även 5 DIXIE BRODDA som duktiga Andreas Lövdal kör. 6 respektive 7 % på hästarna. 

  🔐LÅSET

  V75-5

  Ja jag tycker mig hittat ett bra och stabilt lås i den femte avdelningen och det på 3 JUDGE D. samt 1 ALESSIO. Förstnämnda kan vara en spik om den kommer till ledning vilket den borde och där sitter då 1 ALESSIO i rygg ledaren och vill ha luckan sedan. Får väl se om Stefan Persson med 3 JUDGE D. lyckas hålla inne 1 ALESSIO på upplopps rakan. Men ja ett fint lås i mitt tycke. Letar man rysare där bakom tycker jag du ska strecka 4 DOGLEG och 10 VANADIUM FACE.

  Hoppas ni gillar det ni läser och vill vara med på en andel eller två. I analysen förra veckan var jag rätt ute på både spikar och skrällarna. Men missade tyvärr två andra hästar. Får hoppas på stolpe in denna gång :)

  Får önska er en trevlig helg och lycka till med spelandet :D  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
  Välkomstbonus
  Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
  Hämta bonus Besök hemsidan

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

  April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

  Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips