V86 Visby Jackpot » 10 juli | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Visby Jackpot

Denna vecka är det trav från "öjn", V86-cirkusen flyttar sig alltså till sköna Gotland och Visbytravet.

Andel köper du som vanligt genom att klicka här!

Omgångens bästa spik:

V86-3: 1 LOVELY BRO

Love You-dottern har bara gjort tre starter i karriären, senast var en start som gav mersmak när hon kom ut från rygg ledaren och vann enkelt. 1.15,3 sista 800. Nu är det orutinerat sto, men jag litar fullt ut på Stall Båth. 

Omgångens kompletterande spik:

V86-6: 4 MATILDA CASH

Djali Boko-dottern har inlett karriären lovande, i senaste starten gick hon undan och var överlägsen från ledningen. Att hon inte är spelad till mer än lite över 20 procent är riktigt intressant och strular det inte allt för mycket på vägen tror jag hon bara är bäst.

Spelvärda hästar:

V86-2: 7 GLOBAL WELCOME

Det kanske är dumt att säga att en häst som är spelad till 40 procent är spelvärd, men Fleet Admiral kommer bli megafavorit här och Svante Båths unghäststjärna är något utöver det vanliga. Trots tillägg och årsdebut tror jag att S.J Caviar-sonen kan vinna.

V86-5: 2 ÖNAS NELLY

Är mitt stora drag i omgången, jag var länge inne på att spika då jag tror hon kommer få visa vilken bra häst hon är. One Too Many-dottern är på hemmaplan och från ett bra läge kommer hon överraska!

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips