V86 Vaggeryd » 12 juni | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Vaggeryd

Då var det dags för världens bästa streckspel V86. Omgången utspelar sig från mitt kära Småland och det är inte Kalmartravet som står för värdskapet. Det är istället Vaggeryd

Andel köper du som vanligt genom att klicka här!

Omgångens bästa spik:

V86-3: 3 FABULOUS JOURNEY

Fabulous Journey har verkligen börjat sin karriär lovande, han har fortfarande aldrig varit sämre än tvåa i något lopp och senast ledde han runt om. Nu bär det Jorma i vagnen och är det någon som kan få en häst att gå på vatten, så är det just den gode Kontio. Även om jag vet att det är debut på distansen och en orutinerad häst så tror jag detta är omgången bästa spik.

Omgångens näst bästa spik:

V86-2: 5 VÄSTERBO DAYTRIP

Är yngst i loppet och kanske ett ovanligt val av spik för att vara mig. Jag är förtjust i denna märr och senast blev hon struken för "oregerlighet". Här möter hon inget motstånd som skrämmer och sköter hon sig bara så borde det vara bra chans.

Spelvärda hästar:

V86-1: 3 MOROTAI DEGATO

Det är för mig en gåta över hur Morotai inte är spelad till mer än 0,61 procent när det står spets skrivet i programmet. Tränare Sofia Aronsson annonserar att han ska köras i spets. Håll koll på vinst och plats-oddset som kan bli skyhögt här!

V86-7: 5 RED ROCK CANYON ÅS

Har två raka segrar i billigare motstånd. Senast avslutade han 1.12,5 sista 800 och jag tror att Uhrberg kan vara en obehaglig skräll för spelarna.

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips