V86 Solvalla/Jägersro 13 mars » 12 mars | Tobias Nilsson -…

V86 Solvalla/Jägersro 13 mars

Då var det dags för favoritspelet V86 igen.

Formen på V86 har väl inte varit på topp direkt, men nu är det dags. Jag har spanat på denna omgången sen listorna kom i torsdags och har hittat 3 kanonspikar i mitt tycke.

Omgångens bästa spik:

Avd 5: 7 STARO LEONARDO

Staro Leonardo har varit ruggigt bra och har aldrig varit bättre. Nu är det debut över 3 varv, men då de värsta motståndarna inte har samma form eller klass så tycker jag nog att det Leonardo ska ha en bra chans!

Omgångens kompletterande spik:

Avd 1: 1 HURRICANE RIVER

Hurricane River är mer av en chansspik, men i ett lopp med många utan form eller många som inte tror på seger så chansar jag med att spika Hurricane River. Hurricane har årsdebuten avklarad och såg fin ut. När alla andra helgarderar då det bara är sex hästar i loppet så går jag emot strömmen och spikar!

Omgångens tredje spik:

Avd 3: 5 IT'S MY BOKO

I ett lärlingslopp väljer jag att spika bästa hästen med bästa kusken. Bernardo Grasso har hysterisk form och fantastiskt fina körhänder som jag tror kommer passa denna heta Yankee Glide märr perfekt! Felfritt så tror jag It's My Boko är ensam på målfotot!

Spelvärda skrällar:

Avd 2: 3 BOTTNAS EASY CASH

Är knappt en skräll men då det ser ut som att kollektivet kommer spika 6 Remarkable Feet så vill jag varna för hästen som kommer sitta i ledningen. Dessutom så är Bottnas Easy Cash oerhört intressant stammad med Ready Cash som pappa och Cantab Hall som morfar. Bara det får mig att vilja strecka! Sen gör det inte ont att se Erik Adielsson i ledningen med en Svante Båth tränad häst.

Avd 4: 6 BEAUTIFUL BACARDI

Är nog bästa hästen i detta lopp och skulle det vara så att "Tarzan" rycker alla skor så tror jag hon krossar sitt motstånd och 8% är i underkant!

Avd 7: 7 SINFONIA D'AMORE

Skrällvann näst senast på V86 och var "hygglig" sist. Tufft emot nu men ändå väldigt bortglömd och kan få loppet när det ska gasas ordentligt!

Att tänka på:

  • Att det fortfarande är ganska nyligen som barfotaförbudet försvann och det gäller att hålla koll i listorna på vilken balans hästarna ska gå med.
  • Global Tenderness var det skrik på senast då hon hade gått ett fantastiskt bra jobb hos Riordan och blir lite borglömd nu.

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips