V86 Solvalla Jägersro 12 dec » 11 dec. | Tobias Nilsson -…

V86 Solvalla Jägersro 12 dec

Vilken härlig omgång på V86 vi har framför oss. V86 som är motsatsen till V75 när det gäller utdelningar. På V86 kan fyra favoriter vinna och man har ändå en utdelning över 200 000. Världens bästa streckspel enligt mig och jag älskar verkligen onsdagarna!

Jag har som vanligt två system som båda har högt potential!

V86-1:

Hela avdelning 1 handlar om 3 ekipage, 4 Vincent AS, 5 Cashback Pellini och 8 Prosperous. Att det skulle gå utanför någon av dessa tre finner jag extremt långsökt! Jag tar ställning och spikar den som jag anser har bäst form och läge nämligen 5 Cashback Pellini som kommer från en grym prestation och jag tror att det borde vara toppchans här och han är inte ens favorit just nu! Vincent AS föll sist på Jägersro som storfavorit och man skyller på doseringarna och att hästen är lite osäker. Så vitt jag vet så har man inte ändrat doseringen och jag tycker Vincent är en favorit i fara. Prosperous är en riktigt fin häst men jag har svårt att se att han ska ta 20 meter på de bägge förstnämnda!

Rank: 5 Reserv: 8-4

V86-2:

11 Cactus har jag garderat varje start den gjort när det varit inom V86. Anledningen har varit varje gång att hon bara är tre år och orutinerad. Senast fick jag "tji" för det då hon galopperade och kom tillbaka och vann på ett storstilat sätt. I en ganska svår omgång så spikar jag Cactus på det vanliga systemet medans det mindre så helgarderar jag.

Rank: 11 Reserv: 5-3

V86-3:

Tvååringslopp och jag har bra koll på landets tvååringar i och med att Nashville har mött de flesta. 4 Trix On Line ska väl egentligen bara "städa" av detta motstånd, men senaste insatsen i uppfödningslöpet tycker jag lämnade många frågetecken och vill istället gardera. 1 Roller Coaster Ås är startsnabb och kommer förmodligen köra i ledningen och då kommer "Trix" få det svårt. Den sista jag tar med är 5 Cyrano DE B som såg fin ut senast och skulle det bli lite överpace så är han nog med på målfotot.

Rank: 1-4-5

V86-4:

Klurigt långlopp där jag tror att tuffe 4 Leader Brodde leder väldigt länge och kommer därför att spika honom. Letar man motbud så är väl 8 Young Da Vici en hårding jag älskar men pga sjukdom så är formen ett frågetecken. 9 Rigel Face är högkapabel och behöver nog kanske något mer lopp i kroppen innan toppformen sitter där men helt klart ett motbud till min spik.

Rank: 4 Reserv: 8-9

V86-5:

Efter ha gått ganska kort i de inledande fyra avdelningarna är det nu dags att börja sprida strecken! Kortlopp där hästen med bäst form har fått sämsta läget. 10 Speedy Foxy Vicane är en märr på 9 år som varit oerhört bra på slutet, men läget och distansen drar ner på chanserna enligt mig. Istället rankar jag 3 J.H Mannerheim etta då hästen har ett passande läge och trots att Johan låter lite nedåt med tanke på barfotaförbudet så tror jag det är en hygglig chans. 4 Rajah Press drog i tredje spår senast och var trots det bra, skulle Christoffer lyckas hitta till ledningen så är hästen riktigt svårslagen. Danske gästen 5 Apapmand är en tuffing som alltid gör sitt jobb och jag skulle inte bli förvånad om han är med på målfotot!

Rank: 3-10-4-6-5-9-7-2

V86-6:

Från sprinterlopp till långlopp och 2640 meter auto. Favorit är 11 Je T'aime Explosiv som Oskar J Andersson styr, tränar gör Ruth J Andersson som är Oskars syster och visst vore det väl häftigt om syskonen fick vinna på Solvalla! Jag rankar Je T'aime Explosiv etta och spikar på mitt lilla lopp då hästen varit kanonfin på slutet och jag anser det är en bra favorit. 14 Electrical Storm är en annan tuffing som bara är spelad till 11% och skulle det bara lösa sig på vägen så är han nog med och segerstrider. 9 Garmin B.J är en häst jag gillar och lite av en favorit och även om hästen inte vinner ihjäl sig så har jag alltid plats för Garmin på mina kuponger. 8 Wutan är en jänkare hos Daniel Redén och bara att det är en Redén tränad häst innebär ett måste på kupongen. 7 Harrington har gjort sig förtjänt av en seger och det är många spelare som jagat honom ett tag och nu kanske dom får betalt för sin jakt?

Rank: 11-8-7-14-9-4-10

V86-7:

Ett ganska svårlöst lopp från Jägersro där jag väljer att ranka 1 T.Rex Face etta då jag tror att hästen har bra segerchans om han håller sig i trav. Jag kommer chansspika honom på mitt lilla system då jag anser att han i princip bara tävlar mot sig själv. Tvåa på ranken ligger skrällen 5 Vega Östervang som senast satt fast och sköt till bra sista biten, hon vinner inte ihjäl sig men har ett spännande läge och ett passande lopp. 8 Galvani Boko är en fin travare som ska starta första gången på volt och det ska bli intressant att se hur han löser det. 6 Diamond Hall går alltid med skor och denna Infinitif märr är inte så dålig som många tror och är ett hett skrällbud!

Rank: 1-5-6-8-7-10

V86-8:

Sista avdelningen är rätt intressant då hästen som var fantastiskt bra senast har fått ett tolfte spår. 12 Marvelous var ruggigt bra mot betydligt lättare motstånd förra veckan och trots sitt tråkiga utgångsläge så ska han passas. 5 Unique Findings blir kraftigt kuskförbättrad nu med Erik Adielsson och det ska bli spännande att se vad han kan uträtta för hästen har form och läget är bra. 1 Sebastian Journey var det mycket snack kring senast och såg konstig ut men detta är en fin häst som blivit totalt bortglömd till denna start. Jag streckar hela 9 ekipage i sista och hoppas att det smäller till!

Rank: 12-5-4-7-6-1-10-11-8

Systemet är på 9072 rader och en andel kostar som vanligt 100kr. Det mindre systemet kostar bara 35kr och är lite mer vågat.

Andelar hittar man HÄR!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips