V86 Solvalla/Bergsåker 20 mars » 20 mars | Tobias Nilsson -…

V86 Solvalla/Bergsåker 20 mars

Då var det dags för favoritspelet V86 igen.

Förra veckan fick jag en sjua och en massa sexor, ni som kommer ihåg vet att det var bra utdelning och man fick tillbaka tredubbla insatsen. 

Omgångens bästa spik:

Avd 4: 7 BOTTNAS EASY CASH

När jag öppnade startlistorna och såg Bottnas Easy Cash så tänkte jag spik. Jag spikade honom senast och blev inte missnöjd. Nu är han bara spelad till knappt 9% och jag förstår verkligen ingenting. Storfavoriten 3 Religious skulle jag inte ha på 5 streck. Kanske historiens sämsta V86-favorit?

Omgångens kompletterande spik:

Avd 2: 4 RITCHIE ÅS

Ritchie Ås var inte riktigt så bra som jag hade trott senast. Erik Adielsson tyckte dock att han gjorde ett bra lopp och känns fin efteråt. Nu är det Solvalla, 2640 meter och Anders Eriksson igen. Sist det var de ingredienserna så slutade det med seger. Jag chansar på att Break The Bank sonen leder detta runt om till trevliga 20%.

Omgångens tredje spik:

Avd 7: 8 RALLY FUNNY

Är just nu förvånansvärt lite spelad (38%). Jag hade länge planer på att försöka fälla henne då jag trodde hon skulle upp mot 60%. Men allt under finner jag spelvärt. Funny kommer hit med ett lopp i kropp efter vila och det loppet vann hon på ett fint sätt. Bra värmning och det är bara luta sig tillbaka och spika!

Spelvärda skrällar:

Avd 5: 10 NOEL FACE

Noel Face är lite spelad, men från stallet låter man riktigt uppåt och efter ha läst intervjun så måste jag strecka trots det tråkiga utgångsläget. Sen ska jag inte sticka under stol med att jag är förtjust i stamtavlan på denna 9-åriga valack (Varenne på Viking Kronos). 

Avd 3: 11 NÄRBYFLICKAN

Närbyflickan är spelad till under 1% och jag tycker det är i underkant. Hon ska inte vara högt rankad men hon har absolut fart som skulle räcka för att skrällvinna här.

Att tänka på:

  • Backegubben i avdelning 3 går upp ordentligt i klass och trots att han ska lättas i balansen så tror jag han kommer få det svårt.
  • Minnestads El Paso är storfavorit och står på 20 meters tillägg, från stallet låter det bra men man vill inte offra sin häst utan har mest tänkt att han ska gå med full fart över mållinjen. Det kan räcka till seger men jag är inne på att försöka fälla!
  • Empire Garbo har ännu inte förlorat i år på sina två starter och skulle han komma till ledningen smärtfritt så kan den tredje triumfen vara nära. Den modige skulle kunna spika.

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips