V86 Solvalla/Bergsåker 20 mars » 20 mars | Tobias Nilsson -…

V86 Solvalla/Bergsåker 20 mars

Då var det dags för favoritspelet V86 igen.

Förra veckan fick jag en sjua och en massa sexor, ni som kommer ihåg vet att det var bra utdelning och man fick tillbaka tredubbla insatsen. 

Omgångens bästa spik:

Avd 4: 7 BOTTNAS EASY CASH

När jag öppnade startlistorna och såg Bottnas Easy Cash så tänkte jag spik. Jag spikade honom senast och blev inte missnöjd. Nu är han bara spelad till knappt 9% och jag förstår verkligen ingenting. Storfavoriten 3 Religious skulle jag inte ha på 5 streck. Kanske historiens sämsta V86-favorit?

Omgångens kompletterande spik:

Avd 2: 4 RITCHIE ÅS

Ritchie Ås var inte riktigt så bra som jag hade trott senast. Erik Adielsson tyckte dock att han gjorde ett bra lopp och känns fin efteråt. Nu är det Solvalla, 2640 meter och Anders Eriksson igen. Sist det var de ingredienserna så slutade det med seger. Jag chansar på att Break The Bank sonen leder detta runt om till trevliga 20%.

Omgångens tredje spik:

Avd 7: 8 RALLY FUNNY

Är just nu förvånansvärt lite spelad (38%). Jag hade länge planer på att försöka fälla henne då jag trodde hon skulle upp mot 60%. Men allt under finner jag spelvärt. Funny kommer hit med ett lopp i kropp efter vila och det loppet vann hon på ett fint sätt. Bra värmning och det är bara luta sig tillbaka och spika!

Spelvärda skrällar:

Avd 5: 10 NOEL FACE

Noel Face är lite spelad, men från stallet låter man riktigt uppåt och efter ha läst intervjun så måste jag strecka trots det tråkiga utgångsläget. Sen ska jag inte sticka under stol med att jag är förtjust i stamtavlan på denna 9-åriga valack (Varenne på Viking Kronos). 

Avd 3: 11 NÄRBYFLICKAN

Närbyflickan är spelad till under 1% och jag tycker det är i underkant. Hon ska inte vara högt rankad men hon har absolut fart som skulle räcka för att skrällvinna här.

Att tänka på:

  • Backegubben i avdelning 3 går upp ordentligt i klass och trots att han ska lättas i balansen så tror jag han kommer få det svårt.
  • Minnestads El Paso är storfavorit och står på 20 meters tillägg, från stallet låter det bra men man vill inte offra sin häst utan har mest tänkt att han ska gå med full fart över mållinjen. Det kan räcka till seger men jag är inne på att försöka fälla!
  • Empire Garbo har ännu inte förlorat i år på sina två starter och skulle han komma till ledningen smärtfritt så kan den tredje triumfen vara nära. Den modige skulle kunna spika.

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips