V86 Solvalla/Bergsåker 16 Maj

Hej på er!

Efter ett litet kort uppehåll med analyser så är det nu dags igen. Denna vecka startar vi med en sportsligt fin V86 omgång. Spelmässigt tror jag den kommer sluta som så många gånger innan med jackpott. Riktigt många starka favoriter som har bra vinstchans.

Jag är som vanligt påläst och gillar man systemet så köper man det för 100 kr genom att klicka HÄR!

V86-1:

Ett fint lopp öppnar omgången och det är från Bergsåker, jämnt spelat där det är flera som delar favoritskapet. Jag rankar 1 Nacrous etta som senast galopperade men detta är en fartfylld märr och skulle hon hålla sig i trav blir hon svårslagen. Tvåa rankar jag 14 Tzarina som börjat visa sitt rätta jag hos Wäjersten. I detta lopp tycker jag man ska strecka så många man har råd med.

Rank: 1-14-6-5-7-10-11-13

V86-2:

Jag har spikat 1 Jairo i stort sett varje start här under vintern och våren. Jairo har varit ute i gulddivisionen och mött betydligt bättre hästar än vad han möter här. Han har förvisso varit ifrån ett tag och blivit behandlad. Nu är det väldigt lämpligt motstånd och jag tror det bara är att spika Jairo. SPIK!

Rank: 1 Reserv: 4-3

V86-3:

Omgångens första kallblodslopp som är över 2640 meter med fördel ston. 4 Rus Can planerar man att rycka alla skorna på och skulle hon vara på rätt humör blir hon svårslagen. Motstånd saknas dock inte och jag väljer att strecka 8 hästar. 5 Grude Eld har börjat prestera igen och vann senast på ett imponerande sätt. 12 Norrskens Kongen börjar närma sig toppform och måste streckas.

Rank: 4-5-12-6-1-7-8-10

V86-4:

I en favoritbetonad omgång väljer jag att chansspika 4 Ramon Dekkers som varit ute på V75 och gjort det bra och såg ut att gå för segern senast. 8% är utan tvekan omgångens drag och jag misstänker att han kommer närma sig runt 20% innan start. SPIK!

Rank: 4 Reserv: 3-6

V86-5:

9 Tesio har i regi Bergh börjat visa upp sitt kunnande och slutvarvet senast var i imponerande stil. Tesio har givetvis en mycket bra chans felfri men jag vill ändå strecka några stycken. 6 Scarpetta måste gått framåt nu med två lopp i kroppen och nu blir det stängt huvudlag och barfota fram och från ledningen är det en skoj utmanare till Tesio. Finske gästen 12 Wasa Thunder har toppform och måste med på kupongen. Jag streckar fem hästar och anser att det är heltäckt.

Rank: 9-12-10-13-6 

V86-6:

Ett spännande treåringslopp för ston där många av de startande inte har gjort så många starter. Favorit blir Stig H Johanssons 4 Musique D’Inverne som såg ut som en häst för årgångsloppen. Maharajah avkommor är något jag är väldigt svag för och jag måste plocka med Björn Goops fine 7 Ies Juvel som har två lopp i kroppen och ska absolut plockas med.  6 Twigs Frances plockar jag med då hon såg helt okörd ut i debuten och ska bli spännande att se här.

Rank: 4-7-6

V86-7:

Omgångens största favorit 5 Månprinsen A.M är kanske i sitt livs form och möter egentligen hästar han vinner med startgalopp. Jag spikar och tänker inte ens försöka analysera att fälla honom. OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!

Rank: 5

V86-8:

Jag är kusligt förtjust i Timo Nurmos 5 Araw Hoss som är högkapabel och skulle han ha en gnutta form så tror jag han stegar undan och vinner här. Jag vill ändå strecka totalt nio hästar och hoppas det skräller i sista. En häst jag jagat ett tag är ospelade 7 Kabanoss som gör bra ifrån sig varje gång och förtjänar att få vinna. 8 Uppochhoppa visade hög kapacitet under fjolåret och trots läget kan man inte räkna bort. 9 Mellby Brunello är en häst jag följt en längre tid och nu med Kim Eriksson i sulkyn måste jag strecka. 

Rank: 5-7-8-12-1-4-6-9-10

Systemet är på 8640 rader och en andel kostar 100 kr. Den köper du här!


Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 på "hemmaplan" och äntligen lite mera #norrlandstrav! Våren på g i södra delarna av landet, vintern försöker bita sig kvar i norr och snart är ... Läs travtips

V75 från Bergsåker den här lördagen. Stall Timo Nurmos kommer med flera segerchanser till omgången, men spikarna hittar jag på annat håll. V75-1 ... Läs travtips

Då var det dags för V75 igen, en omgång som återigen är klurig och jag tror det kan bli hög utdelning. Jag kommer gå emot de stora favoriterna och har ... Läs travtips