V86 Jägersro/Solvalla 21 November. » 21 nov. | Tobias Nilsson -…

V86 Jägersro/Solvalla 21 November.

En ganska svårlöst V86-omgång som jag tror kan betala rätt bra även att det finns några stora favoriter med bra segerchans. Givetvis så kommer jag spela som jag brukar det vill säga ha ett system som har potential för de högre utdelningarna.

Jag vill även passa på att göra lite reklam för mitt inlägg om Världens vackraste travhästar som ni kan läsa HÄR

V86-1:

Skulle store 2 Hennesy Boko gå iväg felfritt så tror jag bara han vinner och den som tror på felfri avgång och har ballar av stål spikar, jag fegar lite och tar med några fler. 9 Dual Ignitors är en annan stor häst som är mer stark än snabb och 3% är väldigt lockande procent. 12 Dontbreakthebankås är väl hästen med högst kapacitet men han har inte riktigt fått till det och jag hoppas att han snart börjar visa sitt kunnande! 

Rank: 2-12-1-6-9

V86-2:

Jag var väldigt länge inne på att spika 2 So Gå Ikaros som nu fått ett passande läge och hästen vill ha ett lopp i ryggar för att sedan avsluta rykande. Jag kommer spika på mitt lite mindre system "Tobias Lilla Goda". 1 Barbara L.Hanover är ett sto som har skyhög kapacitet men har svårt att få till travet. Skulle hon däremot ha vaknat på rätt sida så tror jag hon leder detta lopp länge. 8 Minnestads El Paso har varit fantastiskt bra i år och visst skulle man kunna spika men då hästen varit sjuk och missat lite träning så är formen ett frågetecken.

Rank: 2-8-1

V86-3:

Här kommer en av omgångens största favoriter 5 Norton Commander och han är startsnabb och oerhört effektiv i ledningen. Senast fick han svar och öppnade 05,5 och varvet gick på snabba 1.10. Givetvis blev med all rätt Norton Commander trött och kom in på en hedersam fjärdeplats. Nu vet jag inte hur man tänker med tyske gästen 2 Tom N'Jerrydiamant, om man väljer att svara eller om Conrad säger några väl valda tyska ord och blir släppt till ledningen? Jag hoppas det blir race här och garderar. 9 Com Milton är en tuff Raja Mirchi valack som blir bättre och bättre, skulle det dessutom blivit rejäl körning så kanske han går fram och krossar från dödens. 7 Infinitus gör en intressant start här på kort distans och han har formen på topp, Se upp!

Rank: 5-9-2-4-7-10

V86-4:

Här kommer veckans Gun Palema, vadå tänker ni? Jo Gun Palema blev ett rejält skrik för två veckor sedan på V75, anledningen var att hon mött den absoluta eliten och gick ner i klass. Hon steg som en luftballong i procenten och vann enkelt. 5 Butterfly Ima har slagit fantastiske och kanske årets häst alla kategorier, Mellby Free. Butterfly har mött kulltoppen hela året. Nu går hon ner ORDENTLIGT i klass och jag tror hon är ensam på målfotot! Omgångens bästa spik!

Rank: 5 Reserv: 7-9

V86-5:

3 Vincent AS blir omgångens största favorit och han har riktigt hög segerchans då han är extremt stark och tål de flesta upplägg, men jag måste ibland spela med hjärtat och jag får spykänsla i munnen när en Dahlén tränad häst vinner och jag har hittat en häst med SKYHÖGT spelvärde här i samma lopp. 10 Amazing Dynamite står förvisso 20 meter sämre till än Vincent AS men denna danskfödde dynamit är riktigt bra och betydligt bättre än vad spelarkåren tycker. 2% är till skillnad från spykänsla en munsbit!

Rank: 3-10

V86-6:

Ett riktigt svårlöst lopp där det krävs en del streck. 6 Kent's Laddie är mycket bättre än vad spelarkåren verkar tro. Kent är ojämn men när han presterar så tror jag han är bästa hästen här. 3 Editor är en stark Infinitif avkomma, skulle han komma till ledningen så tror jag han kan bli svårslagen. 2 Ivan Pavlov A.T är riktigt stark men det är ett frågetecken kring formen. 5 Freddie Islet gjorde comeback senast efter ett par månaders uppehåll och borde gått framåt med det loppet i kroppen, pass upp!

Rank: 6-3-2-5-1-7-10

V86-7:

Tillbaka på Jägersro och ett ganska intressant lopp där jag tror mycket på 2 Sobel Conway. Sobel Conway trivs på Jägersro och nu när det är medeldistans ska han köras i ledningen istället för ryggar. Ligger procenten kvar på runt 30 när bilen går skulle jag bli förvånad. 10 Velvet Gio är väl till synes värsta motståndaren, han spurtade urstarkt sist och skulle det gå lite för fort där framme så fäller han många till slut. 3 Mister Ed Heldia har varit med i tuffa lopp i Tyskland och som vanligt glömmer spelarkåren ofta de utländska gästerna. 1 Bijo Bourbon H.M är bara spelad till 1% men vinstchansen är högre än så då hästen är i bra ordning och skulle han bara ha lite tur under loppet från sitt tråkiga läge så kommer hon fälla många!

Rank: 2-10-1-3-4-9

V86-8:

Jag har tänkt sedan startlistorna kom att 9 He's Marvelous måste ha en toppchans då han går ner ordentligt i klass. Denna strulputt har nu fungerat i två raka starter och egentligen är det väl bara galopp emot. Men under tisdagens V65 gick inte Goops hästar särskilt bra och därför är det nog viktigt att kolla värmningen och statusen på He's Marvelous. Just nu spikar jag men det är en högst osäker spik.

Rank: 9 Reserv: 2-1

Systemet är på 8640 rader och en andel kostar 100kr. Jag har även ett mindre system för 35kr för en andel där jag går mycket på magkänsla och intryck under kvällen. 

Andelar köper du som vanligt HÄR

 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips