V86 Jägersro/Solvalla 20 Februari » 19 feb. | Tobias Nilsson -…

V86 Jägersro/Solvalla 20 Februari

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. Jag provar detta upplägg först och främst på V86 men föredrar ni läsare att ha den vanliga genomgången av varje lopp så kommer jag att gå tillbaka.

Omgången är svårlöst och det finns några lopp som stort sätt är omöjliga att lösa och kräver många streck.

Andelar köper du HÄR!

Omgångens bästa spik:

Avd 8: 12 Zourane Kronos

Det finns saker som gör att man kanske borde gardera upp Zourane. Sprinterdistans,spår 12 och comeback efter vila. Men Timo Nurmos vet hur man ställer i ordning en häst inför en start och de brukar aldrig behöva ett lopp i kroppen. Zourane är helsyster till Tobin Kronos och hon har på 4 starter segrat på ett enkelt vis. Motståndet är ljummet här och jag tror att Zourane bara krossar allt och denna vackra märr kommer tjäna mycket pengar i år.

Omgångens kompletterande spik:

Avd 2: 3 Dardanos

Dardanos är en spetshäst och Oskar J kommer ladda för att komma till ledningen och sen försöka spåra runt om och jag ser chanserna som mycket goda. Det man ska tänka på är att 8 Tobias Del Ronco (fantastiskt bra namn för en häst) har mött Italienska eliten och senast var han ute mot Urlo Dei Venti. Så skenar procenten på Dardanos så är det läge att gardera.

Spelvärda skrällar:

Avd 3: 3 Call Me Brodda

Denna Maharajah märr är i en för låg klass och sköter hon sig bara så tror jag hon vinner. En fräck chansspik för den som vågar.

Avd 5: 3 Ferry Boko

Ferry Bokos resultatrad är inget att hänga i julgranen men senast såg han kusligt formstark ut i en 1.10 avslutning de sista 800 metrarna. I en öppen avdelning så är 4% i underkant!

Avd 4: 3 A'Nana De Bohem

Är väl kanske ingen superskräll men 16% kontra det dubbla på favoriten gör det intressant. Ida Riesterer litade jag på förra veckan då hon vann i lärlingsloppet och det kan absolut bli seger här igen. Ida kommer vi få höra flera gånger under året då jag verkligen tror på denna lärling! "Bohem" Är dessutom ingen dålig häst utan kommer från en bra prestation.

Att tänka på:

 • Håll koll på värmningen på 8 Tobias Del Ronco i Avd 2 då han inte startat på länge och gör regidebut för Stig H Johansson. Är det en riktigt bra värmning så måste man våga gardera Dardanos då Tobias är van att möta hästar som slår dessa med 50 meter.
 • Det ryktas om att 6 Havefunwithme i första avdelningen ska strykas och då kommer storfavoriten Gina Schermer ner ett hack och hennes segerchans ökar!
 • Zourane Kronos har haft uppehåll sen mitten av oktober och värmningen måste vara spänstig och fin annars är det en favorit i fara!
 • Juan i avdelning 7 har testat lyckan på V75 och fått tråkiga lägen varje gång men gjort det bra och är riktigt stark! Nu Christoffer Eriksson upp då Jocke Lövgren är på skidsemester.


  En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

  Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

  Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

  Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

  Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips