V86 Jackpott Bergsåker/Solvalla 15 November » 14 nov. | Tobias…

V86 Jackpott Bergsåker/Solvalla 15 November

Hej på er! 

Efter en extremt dålig och felberäknad V75-Helg så är det äntligen dags för V86 som dessutom är kryddad med en jackpott. Omgången ser oerhört svår ut på förhand men jag tycker mig ha hittat rätt och jag tror att mitt system kommer hugga på de större slantarna. En andel kostar som vanligt 100 kr och den köper du HÄR!

V86-1:

8 Cobourg Hanover har sett fruktansvärt bra ut nu efter att man bytt veterinär, i de två senaste starterna har hästen förvandlats från en skaplig travare till en riktigt fin travare. Senaste starten var Ulf Ohlsson smått lyrisk och jag tror att det finns stor risk att Cobourg bara är bäst och vinner det här. Jag vill dock ha med en häst till och det är 4 Highspeed Dynamite som är en tuffing som älskar distansen dessutom står han 20 meter bättre till än favoriten samt att Highspeed kommer få spets. Jag bedömer dessa två hästar som omgångens bästa lås!

Rank: 8-4

V86-2:

Andra avdelningen är lite klurig då det är flera hästar som kommer ifrån bra prestationer vilket gör det lite lurigt att bedöma hästarna då jag tycker dom är jämnbra. Favorit kommer 6 Global Trader att bli som kommer ifrån en urstark prestation på V75 och ska väl ses med goda chanser här, men helt riskfritt är det inte då Global Trader riskerar att få göra jobbet utvändigt ledaren. Spets är lite svårt att reda ut men det kommer att stå mellan 2 Showman Brodde och 3 Un Dernier Rire och jag bedömer den sistnämnde som spetsfavorit. Skulle Showman Brodde få spets så tror jag den har bra segermöjligheter. Jag väljer att totalt strecka fem hästar och vill nog varna lite för Un Dernier Rire som kommer få ett bra rygglopp och kan fälla många här till en fin procent (1%).

Rank: 6-2-3-4-7

V86-3:

I tredje avdelningen kommer omgångens största favorit och det är Norska Kriterievinnaren 5 Hard Times som gör comeback efter ett litet uppehåll. Hästen kommer ifrån bra prestationer och jag tror att Hard Times kommer få ta över ledningen direkt och då blir den riktigt svår att slå. I normala fall brukar jag vilja gardera så här stora favoriter men i en svår jackpotomgång så tror jag Hard Times är en sund spik.

Rank: 5 Res: 3-7

V86-4:

Tillbaka på Solvalla och till ett riktigt dåligt lopp som enligt mig inte ens skulle vara med på V86. Jag väljer att strecka 10 hästar och plockar bort dom två som dragit nitlotten vad det gäller lottningen, hade jag haft råd hade jag tagit alla. Jag rankar Walmanns nyförvärv 3 Global Unique etta men jag tycker somsagt att det är ett lågklassigt lopp där vem som helst kan vinna.

Rank: 3-8-5-1-2-4-6-7-9-10

V86-5:

Femte avdelningen finns ett spikbud för det lite mindre chansartade jackpottsystemet. Jag tror nämligen att om 1 Comewithaflash gör om en liknande prestation som senast då öppnade han 500m på 09.2 och 1000m på 1.10.8. Det är riktigt starka papper. Jag väljer däremot att plocka med fyra hästar till och jag kan inte sluta förundras över hur lite spelad Peter G Normans 8 Sloppy Joe är som är en häst som hör till de högre klasserna, tyvärr så har han fått ett dåligt spår. Jag vill även varna för 4 Betel AM som är mycket bättre än vad raden visar och kan fälla många här.

Rank: 1-8-4-5-2

V86-6:

Likt fjärde avdelningen är sjätte en ganska öppen historia där jag tror många kommer gardera så mycket som man har plånbok till. Jag tycker mig ha hittat tre hästar som sticker ut från mängden och tror att dessa tre kommer man långt på. 10 Arsenal blev ganska betrodd senast på V75 och är förmodligen en riktigt fin häst men som tyvärr galopperade på upploppet och missade en fin tredjeplacering. 7 Digital Performer tror "Tarzan" mycket på men som tyvärr fått ett lite halvdåligt läge från bricka 7, men som trots läget inte ska nonchaleras. 5 Viscount kommer ifrån seger och formen lär vara ännu bättre nu efter det loppet. Dessa tre borde räcka långt!

Rank: 5-7-10

V86-7:

Sjunde avdelningen är ett lopp över 2140 där hästar över 400 000 står på 20 meter tillägg och har man sprungit in över miljonen står man på 40 meter tillägg. I normala fall brukar hästarna på tillägg få svårt att hinna fram, men just i denna avdelning väljer jag att spika hästen från dubbla tillägg nämligen 15 Olympia Gold. Olympia Gold är en häst som inte riktigt räcker till i den absoluta stoeliten men hon tuffar på i 13 tider utan problem, här tror tränare Linderoth att hästen kommer göra en låg 13 tid eventuellt en hög 12 tid och det är en tid jag tror räcker till vinst. Givetvis får man inte ha allt för mycket trafikproblem för att vinna. Jag tar ställning och chansspikar Olympia Gold!

Rank: 15 Res 3-7

V86-8:

I sista avdelningen väljer jag att ranka 7 Well Done La Marc som etta. Här finns det många startsnabba hästar och Goop behöver bara ta det lugnt initialt för att senare bara fälla allihop, efter senaste starten från vila så lär formen vara antågande. Jag vill även varna för två hästar som är i princip ospelade och det är främst 10 Ma Running som efter tre fina starter i ny regi förtjänar att få vinna och om jag analyserar loppet rätt så kan Ma Running trots sitt dåliga utgångsläge få rätt resa. 4 Legoholm Zon är en annan häst som senast på V75 var bra som tvåa och jag tror hästen kan fälla många här!

Rank: 7-10-4-6-1-3

Systemet är på 9000 rader/2250 kr och en andel kostar 100 kr. Man ska ha i åtanke att i en så här svår omgång så kan sista minuten infon vara väldigt viktig så det finns alltid en liten risk att någon liten förändring kan ske!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Halmstad bjuder på fin klass till måndagens V64-kväll. Petri Puro selar åter ut Maestro Crowe som senast förlorade som storfavorit på V86.Tre starka ... Läs travtips

I lopp 8 på Halmstad tycker jag Volita Go ska kunna sluta långt framme.Motståndet känns som ett gäng hon ska kunna ta sig förbi och i ett öppet ... Läs travtips

Februari gör sitt avslut med en sista V75-omgång på lördag. Det är från Sundsvall och Bergsåker som V75-cirkusen har sin föreställning. ... Läs travtips