V86 Jackpott 3 Januari

Hej på er!

Då var det dags för en liten V86 analys igen efter en kavalkad av V75 omgångar så är jag riktigt taggad på V86 och dessutom en jackpott. Omgången ser tyvärr ut på förhand att det kan bli en jackpott till nästa vecka igen då det är ganska ojämna och ihåliga lopp igen. Jag ska försöka ge mig på att roffa åt mig en slant. Analysen kommer vara lite kortare än normala fall.

En andel kostar 100 kr och den köper du HÄR!

V86-1:

Första avdelningen där 3 Amour Du Coglais blir favorit och mångas tidiga spik. Jag är inte lika säker på det då det vankas hård körning mellan Amour och 4 Dragster där jag faktiskt tror att en Dragster i form är snabbare ut och slår Amour Du Coglais, nu är dock formen ett frågetecken vilket kan resultera i en ordentlig körning och då bjuder man in främst två hästar till och det är Burmans 6 The True F och Johan Untersteiners fina travare 5  Ferrari Kievitshof. 

Rank: 4-3-6-5

V86-2:

Då var det dags för min spik och den är oerhört spelvärd då 30% är verkligen i underkant då jag tror det är toppchans för 6 Putinthepower som var riktigt bra från ledningen senast. Nu är det voltstart och där är hästen inte lika startsnabb men jag tror att Kaj kör fram till ledningen direkt och kommer få överta och från ledningen tror jag bara den vinner. SPIK!

Rank: 6 Reserv: 1-10

V86-3:

Med största sannolikhet kommer jag spika 6 Batman Godiva som är bästa hästen i ett ganska dåligt gäng, och nu med lopp kroppen borde han inte kunna förlora detta lopp. Värst emot är superskrällen 8 Scorpion’s Dream som absolut ska passas till 1%.

Rank: 6 Reserv: 1-3

V86-4:

Fjärde avdelningen är ett spännande lopp över 1640m där 9 Sigel Garline blir favorit då han stoltserar med 3 raka vinster och ska absolut ses med goda segerchans. Jag väljer dock att gardera brett då jag tycker Sigel Garline är överspelad och jag tror mycket på 7 Coys Rain där Reijo låter riktigt uppåt.

Rank: 7-9-10-4-2-3-6-8

V86-5:

Kortlopp på Jägersro brukar innebära vinst för den som tar ledningen och det tror jag 3 Darling Hornline tar och har garanterat en bra chans, men jag kan inte låta bli att strecka en följehäst och favorit hos mig nämligen det lilla lilla stoet med det stora hjärtat 5 Silver Annie. Darling Hornline har lite problem med att sätta nosen först och därmed borde dessa två borde räcka långt.

Rank: 3-5

 V86-6:

I sjätte avdelningen blir 11 Jaguar Hill stor favorit och har också en väldigt stor segerchans men för att det ska bli någon utdelning så behöver någon favorit fela. Det finns lite roliga kantbollar i detta lopp och 5 Zoom Zoom gjort fina lopp och kommer med form och kan fälla många här. 6 Illinois Sund är en fint stammad häst som jag tycker att det snart är dags för att få vinna och det är en rolig kantboll.

Rank: 11-12-8-5-6-3-2-7

V86-7:

Sjunde avdelningen är väl egentligen den enda avdelningen i hela omgången som är ganska jämn och det krävs många streck för att jag ska känna mig nöjd. 10 Illumunatikommer från två fina insatser och Ingves vinner ju med det mesta han kör just nu och det kan vara dags nu igen. 9 Karl Sjöhammar är en strulputt som har förmågan att galoppera titt som tätt och den dagen han fungerar brukar det innebära seger.

Rank: 10-9-5-2-3-6-7-8

V86-8:

4 Qahar Q.C har varit fruktansvärt bra på slutet och senast var han tillbaka till gamla vanor och galopperade men kunde ändå vinna. Det som kan fälla Qahar är att han galopperar och bli diskad. Jag vill ändå inte släppa 3 Fighting Bax som är det enda motbudet till Qahar. Jag avslutar omgången med ett lås.

Rank: 4-3

Systemet är på 8192 rader och en andel kostar 100 kr. Andel köper du HÄR!

 

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll riktas blickarna mot Åby där vi i montéloppet bland annat får se Blue Snapper gå mot ny seger. V64-1Jag tycker 3 Whipped Eggs trots allt höll ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips