V86 Xpress - Solvalla/Jägersro - Jag litar på hemmatränaren » 23 feb.…

V86 Xpress - Solvalla/Jägersro - Jag litar på hemmatränaren

V86-Express där det saxas mellan Jägersro och Solvalla.

Omgången känns på förhand greppbar och jag skulle bli förvånad om utdelningen överstiger 200.000 kronor.

Jag vill först och främst tipsa om travstugans facebook grupper V75-surr och Travsurr. I bägge finns det tävlingar med fina priser och vi försöker ha ett skönt snack kring sporten, hästen och spelet.

Jag spelar som vanligt ett system för 75 kronor per andel och det varvas max två gånger!


<<<< Tryck här för att komma till systemet >>>>


V86-1:

Stolopp över två varv där det är jämnt spelat. 5 Divane Godiva har jag givetvis bra koll på och har följt hästen sedan den började köras in hos Joakim Lövgren. Senast fick Love You-dottern äntligen vinna och detta är en kapabel märr som jag tror bara kommer bli bättre. Vågar dock inte spika då hon fortsatt inte vinner allt för ofta. 3 Veiled är en bra märr som har fått ett bra spår och lär vara med på målfotot.

V86-2:

Till huvudstaden och ännu ett stolopp över sprinterdistans. 2 Tonique är en kapabel märr som nu gör årsdebut och från ett bra andraspår tror jag Åke Lindholm tidigt är i spets. 9 Cactus är oerhört läckert stammad med Cantab Hall som pappa och självaste Bobtail som mamma. Senast annonserade stallet att Cactus är bäst utan skor och kommer behöva några lopp i kroppen. Trots att det inte är toppform nu tycker jag hon ska räknas mot det här motståndet. De som tittar på värmningar och drar slutsatser från de ska nog blunda när det kommer till Cactus. 5 Whelk har ”härjat” på V75 och jag tycker hon är lite underspelad. Totalt streckar jag sju ekipage i hopp om skräll.

V86-3:

Riktigt roligt lopp där jag har två sköna varningar. 1 Valeria Wareco borde enligt mig vara favorit. Hästen är som effektivast från ledning och det står ledning i programmet. 6 Philomenia är i det närmaste ospelad och hon gör nu sin andra start i Jerry Riordans regi, innan dess var hon i träning hos Joakim Lövgren och jag har sett denna fina Father Patrick märr på nära håll ett par gånger. Hon är väl kanske inte som bäst över upploppet, men hon har fina fartresurser. Får hon loppet serverat tror jag hon kan skrälla.

V86-4:

2 Aragorn AS gör regidebut och detta är en fin travare. Hästar som debuterar för Timo Nurmos och framförallt hästar som startar efter vila brukar vara rejält förberedda. När jag läser Timos tankar låter det riktigt bra kring den italienska hingsten och jag tar ställning och spikar!

V86-5:

Jag fortsätter på inslagen väg och spikar 1 Happy Few. Jag varnade för Ready Cash-sonen inför senaste starten på V75. Då blev det galopp och det var ingen tillfällighet han har en historik att vara lite strulig. Då Jocke är på skidsemester får en av landets bästa ”voltkuskar” chansen, Thomas Uhrberg. Happy Few är ensam på sin volt och jag tror det är spel mot ett mål och spikar till just nu fina femton procent.

V86-6:

I V75-finalerna på Solvalla för två veckor sedan spikade jag 4 Gardner Shaw. Han infriade då mina förväntningar och blir till denna start befogad storfavorit. Jag har dock råd att gardera och tar med Nurmos bägge hästar. 1 Deede Star har äntligen fått ett bra läge. 8 Antonio Trot fick äntligen vinna senaste och går ner lite i klass och trots 20 meters tillägg ska han passas.

V86-7:

I normala fall borde 5 Dream Kåsgård vara ett par huvud bättre än sina konkurrenter. Jag blev däremot besviken på honom i den senaste starten och vill därför gardera. Jag streckar alla hästarna och tror att det kan skrälla. Varning för 12 Dominic Wibb som snart måste få vinna och till under fem procent är det ett fynd.

V86-8:

Efter att ha haft spår 11,8,10 respektive 12 fick äntligen 4 Danilo Brick ett bra spår. Inte nog med att han fått dåliga spår har han mött riktigt hårda hästar. Nu går han ner i klass och jag har väldigt svårt att se valacken förlora.


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips