V86 Express Jägersro/Solvalla. Jag är på plats! » 14 maj | Tobias…

V86 Express Jägersro/Solvalla. Jag är på plats!

Vilken häftig V86-omgång vi bjuds på. Jägersro och Solvalla är det som står för värdskapet. 

Då Staro Nashville ska starta i lopp 3 på Jägersro så kommer jag att vara på plats. 

Omgången i sig tycker jag ser lite favoritbetonad ut, men det har man sagt förr och det har ändå blivit över 200 000 kronor i utdelning. 

Andel köper du som vanligt genom att klicka här!

Omgångens bästa spik:

V86-1: 6 SANDSJÖNS ENZO

Denna Brioni-son har jag sett nästan alla lopp den gjort i karriären. Skyhög kapacitet som han egentligen bara visat en gång och det var på Vaggeryd i somras (180715). I det loppet krossade han bland annat Adress Book som sprungit in över en miljon kronor. Efter det har det strulat och han har nu bytt regi till Johan Untersteiner där han i senaste starten började visa sitt gamla jag igen. "Enzo" har alldeles för lite pengar på sig och möter där med hästar som han i normala fall bara slår. Jag inleder alltså omgången med en skön spik!

Omgångens näst bästa spik:

V86-5: 6 ALONSO CAESAR

Alonso är van att möta betydligt tuffare hästar än det här och jag tror att han tar årets första seger här. Han har nu gjort tre starter i år och formen är på gång. I normala fall har denna valack en helt annan fart i sig än konkurrenterna och jag spikar. Det som talar emot är att han inte var bra i senaste starten, men har nu vilat en kort tid och allt ska nu vara bra!

Omgångens tredje spik:

V86-6: 11 Lukas Zaz

I ett väldigt öppet lopp där det är spik eller alla så väljer jag som många gånger förr att spika. 11 Lukas Zaz kommer från en seger och nu har han springspår vilket gör att jag tror att han kommer fram tidigt. Strecka en eller många är mitt råd!

Spelvärda skrällar:

V86-3: 3 PEARL FACE

I lärlingsloppet förstår jag ingenting. Markus Lindgrens fina Pearl Face är spelad till under 3 procent. Denna Igor November-märr satt fast i en iskall rygg senast och gången innan vann hon på ett mycket fint sätt. Jag tackar och tar emot för den fina procenten!

V86-4: 4 ALONE

Att 2 Twice Kronos blir favorit är för mig en gåta. Han har startat två gånger bakom bilen och galopperat bägge. Att han är bästa hästen är det inget snack om men att han ska vara så här hårt betrodd köper jag inte. Jag rankar istället 4 Alone etta då det är en riktigt fin travare som är blåblodig med Maharajah som pappa och Varenne morfar. I senaste starten satt Alone fast i en dålig rygg och gången innan dess höll han bra från utvändigt ledaren. Tänkbar spik för den kaxige!

V86-8: 4 COUNTERFEIGHTR

Var jag väldigt sugen på att spika och ändrade mig i sista stund. Det är kanske ingen megaskräll, men allt under 20 procent är oerhört spelvärt och Lindgren åker inte upp till Solvalla för ett andrapris det kan jag lova!

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips