V86 Åby/Solvalla Jackpot! » 10 apr. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Åby/Solvalla Jackpot!

Då var det dags för favoritspelet V86 igen.

Sju rätt förra veckan efter slarv från egen del, positiva är väl att det inte var någon vidare utdelning och vi har därför en jackpott denna vecka.

Veckans omgång känns ganska spännande och jag har en spik som i nuläget är en bra bit under 20 procent.

Andel köper du som vanligt genom att klicka här!

Omgångens bästa spik:

Avd 7: 4 NANNY MCPHEE

Det är väldigt svårt att inte tycka om "Nanny". Hon har ett riktigt läcker travsteg som påminner en del om självaste Queen L. Dessutom så är Nanny också fux likt Queen L. Om hon är lika bra som mångmiljonären det vågar jag inte sia om, men en oerhörd kapacitet har hon och i nuvarande klass är hon bara överlägsen. I de två senaste starterna har hon varit helt överlägsen och inte ens varit trött i mål. Det är bara spika!

Omgångens kompletterande spik:

Avd 3: ROYAL BABY

Detta norska sto tror jag kommer till ledningen och därifrån springer hon en låg 15-tid och då tror jag hon bara rinner undan. Skulle ett sto vinna i detta lopp så blir det svenskt rekord då det svenska rekordet för ston på distansen ligger på 1.19. SPIK till en trevlig procent.

Omgångens tredje spik:

Avd 6: PERFECT DYNAMITE

Har varit makalöst bra här under vintern och bara i år har han tjänat över 700 000 kronor. Här möter han hästar som jag tror han bara slår. Distansen ska inte vara några problem då hästen är makalöst stark och i en annars ganska öppen omgång väljer jag att spika storfavoriten!

Spelvärda skrällar:

Avd 1: 4 NO COMMENT

Man kan ju inte annat än älska Tony Löfqvist. En riktig profil, en profil som travet behöver. En profil som skulle kunna vara en "reklampelare" för att locka in nya människor till denna underbara sport. Här selar han ut No Comment som är startsnabb och stark. Håller han sig bara i trav så tror jag han kan skrälla. Se upp!

Avd 8: 2 YOU TO NEAT

Var riktigt bra i årsdebuten senast och vann på lätta ben. Nu med det loppet i kroppen tror jag han är ännu bättre. Han möter några bra men är dessutom bra själv. Spelarkåren verkar dessutom glömt bort honom, vilket jag tackar för!

Att tänka på:

  • Tudor Kronos har varit borta från tävling i 14 månader och jag har svårt att se denna högkapable Raja Mirchi-son ska kunna segerstrida direkt. Väldigt överspelad!
  • Italienaren Allesandro Gocciadoro hade en Sverige-turné förra våren och sommaren vilket resulterade i många fina segrar. Här selar han ut två stycken och givetvis är det svårt att veta hur bra de är, men jag räknar med att de är i ordning för att segerstrida.
  • Key West Snapper i avdelning fem har tre raka segrar och trots det är han i nuläget inte spelad till mer än knappt 8 procent. Väldigt tidig hos mig och jag hoppas han fortsätter att vara bortglömd.

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips