V86 Åby/Solvalla Jackpot! » 10 apr. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Åby/Solvalla Jackpot!

Då var det dags för favoritspelet V86 igen.

Sju rätt förra veckan efter slarv från egen del, positiva är väl att det inte var någon vidare utdelning och vi har därför en jackpott denna vecka.

Veckans omgång känns ganska spännande och jag har en spik som i nuläget är en bra bit under 20 procent.

Andel köper du som vanligt genom att klicka här!

Omgångens bästa spik:

Avd 7: 4 NANNY MCPHEE

Det är väldigt svårt att inte tycka om "Nanny". Hon har ett riktigt läcker travsteg som påminner en del om självaste Queen L. Dessutom så är Nanny också fux likt Queen L. Om hon är lika bra som mångmiljonären det vågar jag inte sia om, men en oerhörd kapacitet har hon och i nuvarande klass är hon bara överlägsen. I de två senaste starterna har hon varit helt överlägsen och inte ens varit trött i mål. Det är bara spika!

Omgångens kompletterande spik:

Avd 3: ROYAL BABY

Detta norska sto tror jag kommer till ledningen och därifrån springer hon en låg 15-tid och då tror jag hon bara rinner undan. Skulle ett sto vinna i detta lopp så blir det svenskt rekord då det svenska rekordet för ston på distansen ligger på 1.19. SPIK till en trevlig procent.

Omgångens tredje spik:

Avd 6: PERFECT DYNAMITE

Har varit makalöst bra här under vintern och bara i år har han tjänat över 700 000 kronor. Här möter han hästar som jag tror han bara slår. Distansen ska inte vara några problem då hästen är makalöst stark och i en annars ganska öppen omgång väljer jag att spika storfavoriten!

Spelvärda skrällar:

Avd 1: 4 NO COMMENT

Man kan ju inte annat än älska Tony Löfqvist. En riktig profil, en profil som travet behöver. En profil som skulle kunna vara en "reklampelare" för att locka in nya människor till denna underbara sport. Här selar han ut No Comment som är startsnabb och stark. Håller han sig bara i trav så tror jag han kan skrälla. Se upp!

Avd 8: 2 YOU TO NEAT

Var riktigt bra i årsdebuten senast och vann på lätta ben. Nu med det loppet i kroppen tror jag han är ännu bättre. Han möter några bra men är dessutom bra själv. Spelarkåren verkar dessutom glömt bort honom, vilket jag tackar för!

Att tänka på:

  • Tudor Kronos har varit borta från tävling i 14 månader och jag har svårt att se denna högkapable Raja Mirchi-son ska kunna segerstrida direkt. Väldigt överspelad!
  • Italienaren Allesandro Gocciadoro hade en Sverige-turné förra våren och sommaren vilket resulterade i många fina segrar. Här selar han ut två stycken och givetvis är det svårt att veta hur bra de är, men jag räknar med att de är i ordning för att segerstrida.
  • Key West Snapper i avdelning fem har tre raka segrar och trots det är han i nuläget inte spelad till mer än knappt 8 procent. Väldigt tidig hos mig och jag hoppas han fortsätter att vara bortglömd.

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips